İKV için hala umudu olanlar
İKV için hala umudu olanlar
Bu oyunun bıraklıma sebebi Grafikleri değil eskimiş olması değil insanlar güncelleme gelmediği için oyundan soğumuş gibi oluyor tekrar başlamak içinde sebep arıyolar
BOŞ
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Re: İKV için hala umudu olanlar
Umut ?? he şu içerde dizisinde ki kayıp Umut'tan bahsediyorsun sanırım 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Varları yokları KM olmuş güncelleme üstüne güncelleme İkV üvey evlat oldu Nerull un Gorgarın Orti nin
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Adamlar facebook profillerinde kader mühürlerini paylaşıyorlar ne İKV'ye güncellemesi
Girin kader mühürlerinin web sayfasına bakın
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
Yürü beee
resp0nse yazdı:Varları yokları KM olmuş güncelleme üstüne güncelleme İkV üvey evlat oldu Nerull un Gorgarın Orti nin
- FiratCakiroglu
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
KM resmi sitesindeki '2016 © Türk Telekom' ibaresi aslında 'sobee' diye bir firma , dükkan , şirket her neyse kalmamıştır diyor.
T.T. , KM'ni geliştir demiş nihat kankamıza.O da onu geliştirmek mecburiyetinde.Mevzu T.T. ile ilgili artık.
Umut konusunda ben hala umutluyum evet.Maddi desteğimi kesmiş olsam da İKV için buralardayız yıllardır.
T.T. , KM'ni geliştir demiş nihat kankamıza.O da onu geliştirmek mecburiyetinde.Mevzu T.T. ile ilgili artık.
Umut konusunda ben hala umutluyum evet.Maddi desteğimi kesmiş olsam da İKV için buralardayız yıllardır.

ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı
Mevlüt dinç bile söylüyor Nerull'a, İKV hakkında çok azar alıyorum diye. Adam " oyuncular tarafı da böyle mevlüt abi" diyor. Nihat özpay kesinlikle haklı. Oyuncular hep böyle isyan ediyor, 4 yıldır güncelleme gelmemesinin, açıklama olmamasının alakası yok yani :mrgreen:
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
merhaba arkadaşlar
benim oyunda hala umudum var bu zamana kadar çok iyi vakit geçirdiğim oyunlar arasında 1. sırada dün akşam tekrar başlamayı düşündüm ama her yerin boş olduğunu görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım eskiden bankacının önü full dolu olurdu ama şuan hiç bir kimse yok bu çok üzücü bir şey bende sadece bir kaç yeri dolaştım ve oyundan çıktım çok üzülerek çıktım hemde böyle bir oyunun ölmemesi gerekiyor bizim oyunumuz bu arkadaşlar elimde sihirli bir değnek olsa bu iş için kullanırdım emin olabilirsiniz
velhasılı kelam oyuna tekrardan başlamak istiyorum ama tabikide tek başına olmaz ben marketten gerekli herşeyi alıcam eksiksiz bir şekilde başlicam oyuna fakat bana destek çıkacak hem yardımcı olucak hemde güzel zaman geçirebileceğimiz bir arkadaş lazım hangi karakteri isterseniz onu açar oynarım benim için sıkıntı yok ne kadar anlatamasamda siz benim ne demeye çalıştığımı anladınız
herkese bol ikv li günler 
benim oyunda hala umudum var bu zamana kadar çok iyi vakit geçirdiğim oyunlar arasında 1. sırada dün akşam tekrar başlamayı düşündüm ama her yerin boş olduğunu görünce gerçekten hayal kırıklığına uğradım eskiden bankacının önü full dolu olurdu ama şuan hiç bir kimse yok bu çok üzücü bir şey bende sadece bir kaç yeri dolaştım ve oyundan çıktım çok üzülerek çıktım hemde böyle bir oyunun ölmemesi gerekiyor bizim oyunumuz bu arkadaşlar elimde sihirli bir değnek olsa bu iş için kullanırdım emin olabilirsiniz
onu bunu bırakında bu senede fuar listesinde yok ikv hiç şaşırmadım
http://www.gamex.com.tr/
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
normal bi şey
russiaN yazdı:onu bunu bırakında bu senede fuar listesinde yok ikv hiç şaşırmadımhttp://www.gamex.com.tr/