ÖNEMLİ TAVSİYEM .

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ghosts Of Anatolia

ÖNEMLİ TAVSİYEM .

Mesaj gönderen BayTerapi »

Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
kedi
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: ÖNEMLİ TAVSİYEM .

Mesaj gönderen pankuscagiz »

hile kullanımı kabul edilebilir bir şey değil hocam zaten.. haksız rekabeti pek hoş karşılayamadım
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
BayTerapi
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Lonca: Ghosts Of Anatolia

Mesaj gönderen BayTerapi »

Sandboxie kullanımı yasak değil ki kardeşim ben zaten ilk bir deniyim dedim nasıl birşey ilk deneyişimdi .. Sorumlusu yetkililer değil keylogger yedikten sonra onu acıkladım ben .
kedi
Kullanıcı avatarı
Brainiac
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Biizn İ Hüda

Mesaj gönderen Brainiac »

peki korunmanın yolları var mı?
BayTerapi yazdı:Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Kullanıcı avatarı
0LIVERA
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen 0LIVERA »

Brainiac yazdı:peki korunmanın yolları var mı?
BayTerapi yazdı:Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
crack'lı kullanmak yerine lisans satın almak.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
yavuzzeness
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen yavuzzeness »

BEYLER WINDOWS 10 DA IKV YUKLENMIYO ÇÖZÜMÜ BILEN VARMI ???
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

yavuzzeness yazdı:BEYLER WINDOWS 10 DA IKV YUKLENMIYO ÇÖZÜMÜ BILEN VARMI ???

windows 10 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartı sürücülerini vs güncellemeyi deneyebilirsin.

ayrıca, yetkililerin hile kabul edip etmemesi pek mühim değil, ortada bir haksız rekabet var mı? evet var. konu kapanmıştır :!: yine de geçmiş olsun, bir daha kullanmamanız dileği ile.. :arrow: :arrow:
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
AccuRacy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen AccuRacy »

Öncelikle Merhabalar.

Hile Kullanımları İle İlgili Sizlere Verebileceğim Şöyle Bir Tavsiye Olabilir. Kullanmayın.
Ama Diyelim Ki İlla Kullanmanız Gerekti, Bunu Sanal Bilgisayarınızda Kullanmanız. Aksi Taktirde RAT yeme Olasılığınız Çok Yüksek.
Nedir Bu RAT derseniz Bi Çoğunuz Zaten Bunu Biliyosunuz Fakat Bilmeyenler İçin Özetlemek Gerekirse, RAT(Remote Administration Tool) Uzaktan Yönetim Aracı. Bu Aracı Kullanarak Oluşturuluan Bir Server Crypter İle Kamufle Edilerek Sanki Yararlı Bir Programmış Gibi Antivirüsten Ve Güvenlik Duvarınızdan Rahatlıkla Geçerek Windowsunuzun Arkaplanında Çalışmaya Başlar. Arka Kapınızdan İçeri Sızan Hacker Sizin Bütün Bilgilerinize Şifrelerinize Ulaşabilir. Böylelikle Keylogger Atmasına Gerek Kalmadan Amacına Ulaşır.
O Yüzden Microsoft'un Sitesinden Virtual PC indirip Zararlı Yazılımları Sanal Bilgisayarınızda Kullanmanız Sizin Yararınıza Olacaktır. Virtual PC kullanımını ve linklerini İnternet Sitesinde Bulabilrsiniz İyi Forumlar .
          • İstanbul Kıyamet Vakti ™
[/color][/i][/b]
        • ๑۩۞۩๑ K A R Ş I Y A K A L I ๑۩۞۩๑
[/b][/i]
            • AccuRacy™
[/i][/b][/color]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön