ÖNEMLİ TAVSİYEM .
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
ÖNEMLİ TAVSİYEM .
Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
kedi
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: ÖNEMLİ TAVSİYEM .
hile kullanımı kabul edilebilir bir şey değil hocam zaten.. haksız rekabeti pek hoş karşılayamadım
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı

- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Sandboxie kullanımı yasak değil ki kardeşim ben zaten ilk bir deniyim dedim nasıl birşey ilk deneyişimdi .. Sorumlusu yetkililer değil keylogger yedikten sonra onu acıkladım ben .
kedi
- Brainiac
- Kobra Takipçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
peki korunmanın yolları var mı?
BayTerapi yazdı:Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
crack'lı kullanmak yerine lisans satın almak.Brainiac yazdı:peki korunmanın yolları var mı?BayTerapi yazdı:Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
-
yavuzzeness
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Beyaz Köşk
BEYLER WINDOWS 10 DA IKV YUKLENMIYO ÇÖZÜMÜ BILEN VARMI ???
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
yavuzzeness yazdı:BEYLER WINDOWS 10 DA IKV YUKLENMIYO ÇÖZÜMÜ BILEN VARMI ???
windows 10 kullanıyorum, hiçbir sıkıntı yok. Ekran kartı sürücülerini vs güncellemeyi deneyebilirsin.
ayrıca, yetkililerin hile kabul edip etmemesi pek mühim değil, ortada bir haksız rekabet var mı? evet var. konu kapanmıştır :!: yine de geçmiş olsun, bir daha kullanmamanız dileği ile.. :arrow: :arrow:
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- AccuRacy
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Öncelikle Merhabalar.BayTerapi yazdı:Merhaba, arkadaşlar biliyorsunuz bir kaç hafta önce hesabım soyuldu demiştim hesap bende fakat güvendemi bilemiyorum format atıcam yakında inşallah keylogger falan yemiş olabilirim ama bir kaç video izledim keylogger yediğinizde şoyle şoyle oluyor diye baktım ters birşey yok ben soyulmadan önce SANDBOXİE denen programı kullandım heralde , heralde demyim büyük ihtimal onun sonucunda oluştu SİZE TAVSİYEM kullanmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin ..
Hile Kullanımları İle İlgili Sizlere Verebileceğim Şöyle Bir Tavsiye Olabilir. Kullanmayın.
Ama Diyelim Ki İlla Kullanmanız Gerekti, Bunu Sanal Bilgisayarınızda Kullanmanız. Aksi Taktirde RAT yeme Olasılığınız Çok Yüksek.
Nedir Bu RAT derseniz Bi Çoğunuz Zaten Bunu Biliyosunuz Fakat Bilmeyenler İçin Özetlemek Gerekirse, RAT(Remote Administration Tool) Uzaktan Yönetim Aracı. Bu Aracı Kullanarak Oluşturuluan Bir Server Crypter İle Kamufle Edilerek Sanki Yararlı Bir Programmış Gibi Antivirüsten Ve Güvenlik Duvarınızdan Rahatlıkla Geçerek Windowsunuzun Arkaplanında Çalışmaya Başlar. Arka Kapınızdan İçeri Sızan Hacker Sizin Bütün Bilgilerinize Şifrelerinize Ulaşabilir. Böylelikle Keylogger Atmasına Gerek Kalmadan Amacına Ulaşır.
O Yüzden Microsoft'un Sitesinden Virtual PC indirip Zararlı Yazılımları Sanal Bilgisayarınızda Kullanmanız Sizin Yararınıza Olacaktır. Virtual PC kullanımını ve linklerini İnternet Sitesinde Bulabilrsiniz İyi Forumlar .
- İstanbul Kıyamet Vakti ™
- ๑۩۞۩๑ K A R Ş I Y A K A L I ๑۩۞۩๑
- AccuRacy™