ben 2008 de kasmadan oynuyordum
yıl oldu 2016
Pc ler için ikv yi çalıştırmak çocuk oyuncağı oldu.
İkv den ne performansı beklenir bilmiyorum vallla.
grafik yok bişey yok.
internet hızı etkiler onuda düşün derim ben .

YusufK34 yazdı:Selamün aleyküm öncelikle,
Yorum yapan yapmayan herkese çok teşekkür ederim![]()
Alıcağımı aldım ve şu sözü gerçekten söyledim "Ben bu oyunu değil, mario oynuyomuşum.
Vatana gittim ve samsung 120 gb SATA III ssd aldım (180 tl)
79 tlye de wifi adaptör aldıım.
Bilgisayarımın açılma süresi 7 saniye falan çünkü sata2 destekliyo.
Ssd diyen arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.
Umarım bu fikir ayrılığını yaşayan arkadaşlar bunu görür ve ssd alır
Şimdi ise tek sorunum oyunda yarım saniyelik bi lag yaşıyorum. Başta netten olduğunu sandım ama internet hızım 30Mbps ping ise 12
Sanırım ssd ye güvenip grafikleri en yükseğe aşmamdan sebep.
Eğer bilgisi olan varsa grafiklerden değil de neden olabilir ?
Hard diski geriye hiç takmadım ssd ye windowsu tekrar kurdurdum0LIVERA yazdı:YusufK34 yazdı:Selamün aleyküm öncelikle,
Alıcağımı aldım ve şu sözü gerçekten söyledim "Ben bu oyunu değil, mario oynuyomuşum.
Şimdi ise tek sorunum oyunda yarım saniyelik bi lag yaşıyorum. Başta netten olduğunu sandım ama internet hızım 30Mbps ping ise 12
ssd oyunda dahil tüm bilgisayar konusunda seni rahatlatacaktır. sata 2 olması çokta önemli değil zaten 300 mb okuma ve 300 m yazma desteğide çok iyi bi rakam büyük dosyalarla uğraşmadığın sürece o miktarları göremezsin bile
umarım ssd takıp eski hdd'yi çıkarıp temiz bir format atmışsındır ve ikv'yide yine ssd'ye kurduğunu var sayıyorum.
lag'ı nerde nasıl ne yaptığında yaşadığını anlatırsan yardımcı olmaya çalısırım.
ve lag'dan kastın oyun donmasımı (karakterin hareket etmemesi ama pc'de mousenin rahat oynaması oyunu çok seri aşağı alıp geri ouna geçişte kasmaması'mı) yoksa oyun karakterinin ağır hareketler etmesi kamera açısının ağır dönmesi mousenin zor hareket etmesi gibi lag'larmı mevcut.
YemeLik yazdı:Merhaba bir tane daha ssd alman sorununu çözecektir keyifli forumlar.
YusufK34 yazdı:Hard diski geriye hiç takmadım ssd ye windowsu tekrar kurdurdum0LIVERA yazdı:YusufK34 yazdı:Selamün aleyküm öncelikle,
ssd oyunda dahil tüm bilgisayar konusunda seni rahatlatacaktır. sata 2 olması çokta önemli değil zaten 300 mb okuma ve 300 m yazma desteğide çok iyi bi rakam büyük dosyalarla uğraşmadığın sürece o miktarları göremezsin bile
umarım ssd takıp eski hdd'yi çıkarıp temiz bir format atmışsındır ve ikv'yide yine ssd'ye kurduğunu var sayıyorum.
lag'ı nerde nasıl ne yaptığında yaşadığını anlatırsan yardımcı olmaya çalısırım.
ve lag'dan kastın oyun donmasımı (karakterin hareket etmemesi ama pc'de mousenin rahat oynaması oyunu çok seri aşağı alıp geri ouna geçişte kasmaması'mı) yoksa oyun karakterinin ağır hareketler etmesi kamera açısının ağır dönmesi mousenin zor hareket etmesi gibi lag'larmı mevcut.şimdiki sorunum ise mouse de sorun yok hani farklı yerlere basıyorum sadece karakterim yarım saniye geç anlıyo. Yaklaşık 5 dakikada bir de (süre tamamen değişken) 5 saniyeye kadar çıkabilen donma oluyo. O donmalarda mause kamera açı değişim hızı hep normal. Ayrıca ssd sayesinde yapamadığım bişeyi yaptım ; sandboxdan 4 tane hesaba girip hepsinin görevlerini yaptım. Hdd de iken 2 karakterde bilgisayar bağırıyodu yapma bunu diye
bu arada yarım saniyelik lagdan sonra yürüyüşümde donma yok ama o yarım saniyelik lag hep var her zaman bi yere tıkladığımda var yani çok üzüyo ve gbde aşırı zorluyo.
Allahtan herkes tanıdık da bozamadığımda sorun olmuyo kimseyiçözebilirsek dile benden ne dilersen
![]()