Güncelleme getirmeden oyunu hareketlendirmek ? Fikir...
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: FireNation
Re: Güncelleme getirmeden oyunu hareketlendirmek ? Fikir...
Evet 200m Sınırı büyük sıkıntı bizzat ekibimizden bu sorundan bunalan arkadaşlarımızda var.Amacımız böyle şeyleri belirleyip forumda biraraya tek bır konuda toparlayıp uplamak sayımız ne kadar cok olursa okadar cok kaile alınırız 
Server :Eminönü
Nick : Hewlet
Lonca : FireNation
Kardeşim 200m sınırına çözüm yokmuş destek ekibi böyle diyor yani.Sistemdeki bazı aksaklıklardan dolayı getirilemezmiş.Bana dediki 200m artı materyal ile işleminizi gerçekleştirin.Tüm güçleriyle kader mühürleri için çalışıyolar,oyun tutmaz dedik ama bir kitlesi var gibi görünüyor,boşa çizip karalamayın sene sonunu bekleyin halen 10.yılın hatrına hiçbir şey olmuyorsa evet oyun bitmiştir.Oyun bu haliyle hareketlenmez.hewlet57 yazdı:Evet 200m Sınırı büyük sıkıntı bizzat ekibimizden bu sorundan bunalan arkadaşlarımızda var.Amacımız böyle şeyleri belirleyip forumda biraraya tek bır konuda toparlayıp uplamak sayımız ne kadar cok olursa okadar cok kaile alınırız
- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
7 dediniz 8 dediniz 9 dediniz şimdi 10 mu oldu seneye 11 olurYemeLik yazdı:Kardeşim 200m sınırına çözüm yokmuş destek ekibi böyle diyor yani.Sistemdeki bazı aksaklıklardan dolayı getirilemezmiş.Bana dediki 200m artı materyal ile işleminizi gerçekleştirin.Tüm güçleriyle kader mühürleri için çalışıyolar,oyun tutmaz dedik ama bir kitlesi var gibi görünüyor,boşa çizip karalamayın sene sonunu bekleyin halen 10.yılın hatrına hiçbir şey olmuyorsa evet oyun bitmiştir.Oyun bu haliyle hareketlenmez.hewlet57 yazdı:Evet 200m Sınırı büyük sıkıntı bizzat ekibimizden bu sorundan bunalan arkadaşlarımızda var.Amacımız böyle şeyleri belirleyip forumda biraraya tek bır konuda toparlayıp uplamak sayımız ne kadar cok olursa okadar cok kaile alınırız
Ben sadece 10 dedim ve bir şey olmassada ben daha yokum,beni otçularla dumancılarla karıştırma kardeş.Parlementt yazdı:7 dediniz 8 dediniz 9 dediniz şimdi 10 mu oldu seneye 11 olurYemeLik yazdı:Kardeşim 200m sınırına çözüm yokmuş destek ekibi böyle diyor yani.Sistemdeki bazı aksaklıklardan dolayı getirilemezmiş.Bana dediki 200m artı materyal ile işleminizi gerçekleştirin.Tüm güçleriyle kader mühürleri için çalışıyolar,oyun tutmaz dedik ama bir kitlesi var gibi görünüyor,boşa çizip karalamayın sene sonunu bekleyin halen 10.yılın hatrına hiçbir şey olmuyorsa evet oyun bitmiştir.Oyun bu haliyle hareketlenmez.hewlet57 yazdı:Evet 200m Sınırı büyük sıkıntı bizzat ekibimizden bu sorundan bunalan arkadaşlarımızda var.Amacımız böyle şeyleri belirleyip forumda biraraya tek bır konuda toparlayıp uplamak sayımız ne kadar cok olursa okadar cok kaile alınırız
- hewlet57
- İri Fare Avcısı
- Lonca: FireNation
Biz karalama çizme çalışmaSI yapmıyoruz kesinlikle.
Aksine yeni başlayan arkadaşlara yardım çalışması yapan bilgi yardımı yapan bir toplulugumuz bile var.
Burda herkes fikirlerini söyliyebilir
Eminim yapıcı olumlu fikirler çıkıcaktır.
Bunları biraraya toplayıp yönetime sunma derdindeyiz sadece gerekli destek verirsek oyunu neden daha ileri taşımıyalım düşüncesindeyim.Bir oyunu kalıcı yapan sistemi ve ortamıdır.Bu sistem İkv de mevcut olduğu için hala oyundayız devam etmekteyiz.
Yanlış anlamanızı gerektiricek birşey yok arkadaşlar fikirlerini beyan edıyor sadece
Fakat tabiki daha olumlu yaklaşımlarla fikir beyan edebilirsek iyi olur
saygılar sevgiler.
Aksine yeni başlayan arkadaşlara yardım çalışması yapan bilgi yardımı yapan bir toplulugumuz bile var.
Bunları biraraya toplayıp yönetime sunma derdindeyiz sadece gerekli destek verirsek oyunu neden daha ileri taşımıyalım düşüncesindeyim.Bir oyunu kalıcı yapan sistemi ve ortamıdır.Bu sistem İkv de mevcut olduğu için hala oyundayız devam etmekteyiz.
Yanlış anlamanızı gerektiricek birşey yok arkadaşlar fikirlerini beyan edıyor sadece
saygılar sevgiler.
Server :Eminönü
- Legendhunter
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Hunters
Ne oyun motoruymuş arkadaş bir gram güncelleme için bile uygun değil

- Parlementt
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Kardesim olumlu oldugumuz zaman 2014 dü bir oyuna 4 senedir ufak bi fix bile gelmemesi o oyunun dislandigi anlamina gelirhewlet57 yazdı:Biz karalama çizme çalışmaSI yapmıyoruz kesinlikle.
saygılar sevgiler.
Sobee bu oyunun Mevlut Dinc imzali oldugunu bildigi icin yeni bi calisma yapmaya karar verdi.Boyle guzel bi eserin eski patrona ait olmasi sanirim zorlarina gitmis
herşey iyi güzelde arkadaşlar size bir yazı yazayım katılıp katılmamak size kalmış mevlüt dinç bu oyunu yaptığında deneme olarak yaptı oyun sonradan çok tutuldu dimi eski oyunlar bilir o ortamı o doluluğu herkes emek harcayıp vakit geçirdi belli bir yere kadar güncelleme geldi arkadaşlar şimdi den sonrası gelemez neden onuda açıklıyım oyunun motoru yeni güncellemeleri kaldıracak kadar büyük değil ancak gelirse yeni reçete iksir filan gelebilir onlarda gelirse haftada 2 3 kere lag lag diye bölgeden klandan bağıranlar oluyor ya işte bu reçete iksir bile gelse oyun motoru tamamen dolucak ve haftada 2 3 olan lag hergün olucak lagdan oynayamıcaksınız yani onu söyliyim geçen sene bir gm ile konuşma şansım olmuştu bu konularda eskilerden tanıtığı için beni açıksözlü bir şekilde ne var ne yok anlattı ikvde arkadaşlar belli başlı planlar varmış ama yapamamızın sebebi mali kaynağımız yetmiyor dedi ilk başta şaşırdım hani bu ikvye neler neler yatırdık nasıl finansal sıkıntı olur diye sonradan da düşündüm nekadar gelirse okadar gideri de vardır arkadaşlar tamam yetkililer yönetimdekiler ilgili değil ama eli kolu bağlı olup oturan adamlara da yazık bukadar üstlerine gitmeyin hani bu oyunu biz kadar seven gmler var en kçük örnek ikv sunucusunda 2 tane arkadaşım var normal biz gibi betadan beri oynuyorlar loncaları bıle var bu adamlar 7/24 oyunda sizce güncelleme gelmesini istemezlermi katılan olur katılmayan olur bu yazıya herkesin kendi fikri 10.yılda da birşey gelmezse bu oyuna daha birşey gelmiyeceğine inanırsınız bekleyen arkadaşlar İyi forumlar sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
39 seviye lonca dedim herkes beğendi ama Çt sini kimse bırakamadı 
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
gameplay yazdı:herşey iyi güzelde arkadaşlar size bir yazı yazayım katılıp katılmamak size kalmış mevlüt dinç bu oyunu yaptığında deneme olarak yaptı oyun sonradan çok tutuldu dimi eski oyunlar bilir o ortamı o doluluğu herkes emek harcayıp vakit geçirdi belli bir yere kadar güncelleme geldi arkadaşlar şimdi den sonrası gelemez neden onuda açıklıyım oyunun motoru yeni güncellemeleri kaldıracak kadar büyük değil ancak gelirse yeni reçete iksir filan gelebilir onlarda gelirse haftada 2 3 kere lag lag diye bölgeden klandan bağıranlar oluyor ya işte bu reçete iksir bile gelse oyun motoru tamamen dolucak ve haftada 2 3 olan lag hergün olucak lagdan oynayamıcaksınız yani onu söyliyim geçen sene bir gm ile konuşma şansım olmuştu bu konularda eskilerden tanıtığı için beni açıksözlü bir şekilde ne var ne yok anlattı ikvde arkadaşlar belli başlı planlar varmış ama yapamamızın sebebi mali kaynağımız yetmiyor dedi ilk başta şaşırdım hani bu ikvye neler neler yatırdık nasıl finansal sıkıntı olur diye sonradan da düşündüm nekadar gelirse okadar gideri de vardır arkadaşlar tamam yetkililer yönetimdekiler ilgili değil ama eli kolu bağlı olup oturan adamlara da yazık bukadar üstlerine gitmeyin hani bu oyunu biz kadar seven gmler var en kçük örnek ikv sunucusunda 2 tane arkadaşım var normal biz gibi betadan beri oynuyorlar loncaları bıle var bu adamlar 7/24 oyunda sizce güncelleme gelmesini istemezlermi katılan olur katılmayan olur bu yazıya herkesin kendi fikri 10.yılda da birşey gelmezse bu oyuna daha birşey gelmiyeceğine inanırsınız bekleyen arkadaşlar İyi forumlar sağlıcakla kalmanız dileğiyle.
Bilgisayardan zerre anlamayan bir insansın. Lütfen fikirlerini kendine sakla.
-Yalnızxxadam
-NİETZSCHE
-Crescent
-NİETZSCHE
-Crescent