Güncelleme getirmeden oyunu hareketlendirmek ? Fikir...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hewlet57
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: FireNation

Güncelleme getirmeden oyunu hareketlendirmek ? Fikir...

Mesaj gönderen hewlet57 »

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkesin büyük küçük fikirlerini paylaşmasını düşüncelerini yazmasını istiyorum.

Artık belli sebeplerden dolayı güncelleme gelmesi biraz zor demiyelim fakat bununla ilgili şuan bir yenilik gözükmüyor.
Bizler IKV oyuncuları olarak oyunu daha çok hareketlendirmek adını güzel çözümler bulabiliriz.Eminim forumundaki arkadaşlarımızdan güzel öneriler gelicektir.

Bu konu altında belirlediğimiz çözümü yönetime ısrarlı bir şekilde sunabilir çözüme ulaştırabilirz.Yeterki gerekli çoğunluk sağlansın...

Ben başlıyım
Nacizane fikrim şu.
Haftanın belli bir gününde örnek veriyorum a sunucusundan b sunucusuna karakter taşımak 5000 Akçe Yerine 500 Akçe olacak fakat sadece 2 Sunucu arasından 1. ne taşıma yapılabılıcek.
Bu sayede 2 Tenha sunucudan birini diğerine aktarıp 1 sunucuyu kalabalık yapabılırız.Yeni gelen oyuncular ile beraber kesinlikle ortam ve çekişme gelişicektir.

Örnek

Sadece bu hafta sonuna özel Kuklacı Sunucusundan Eminönü sunucusuna karakter taşımak 500 Akçe.
Diğer taşıma işlemleri kapatılıcak.Bu sırada...
Tabiki bu sadece basit bir örnek Katılan katılmayan olabilir
Görüşlerinizi şimdiden beklıyorum Saygılar Sevgiler...
Server :Eminönü
Nick : Hewlet
Lonca : FireNation
Kullanıcı avatarı
MooDKiLLeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: ♧♤ - AİLEM - ♤♧

Re: Güncelleme getirmeden oyunu hareketlendirmek ? Fikir...

Mesaj gönderen MooDKiLLeR »

Merhaba ;

Konunuz Öncelikle Güzel Olmuş Yanlız sizin Verdiğiniz Örnek İ.K.V Yönetimine Gelir Sağlamak İçindir Söylediğiniz Şeyler Açtıgınız Konuyla Alakası Yoktur İyi Forumlar ..
SADECE BEKLEYİN ve GÖRÜN ;) ..
03.09.2007 ' den beri ..
Resim
JuSTwaTcHh
JUSTWATCHh
Justwatchxl
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

Fikir oldukça güzel ama böyle bir şey yapmaktansa şahsi fikrim 8 sunucuyu toplam 4 sunucuya kadar indirmek ki bu bütün sunucularda kalabalık bir oyun ortamı sağlayacaktır.
Kullanıcı avatarı
hewlet57
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

MooDKiLLeR yazdı:Merhaba ;

Konunuz Öncelikle Güzel Olmuş Yanlız sizin Verdiğiniz Örnek İ.K.V Yönetimine Gelir Sağlamak İçindir Söylediğiniz Şeyler Açtıgınız Konuyla Alakası Yoktur İyi Forumlar ..
10 Yıldır Mmorpg oynayan biri olarak böyle bişey soylenmesını beklıyordum.Fakat ne yazıkkı gunumuz şartlarında sizde bizde kazanalım yerine kazan kazan işi daha çok geçerli olduğu ıcın fırmanında ılgısını cekebılıcek şeyler gerçekçi olur .Yoksa tabiki 500 akçe yerıne 0 da olabilir.

TOLGA

Teşekkür ederim.Tabiki birleşim yapılabilir bu konuda oyuncularında bıraz daha bastırması gerekır bence.
Sizlerinde fikirlerini bekliyoruz saygılar
Kullanıcı avatarı
MooDKiLLeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Benimde Fikrim Şöyle Şuan Oyunda Millet VS Atmaktan Başka Hiç Birşey Yapmıyor Bunun Yerine Güncelleme Gelene kadar En Azından Diğer Yardım bekleyen İnsanlara Yardımcı Olabiliriz..
03.09.2007 ' den beri ..
Resim
JuSTwaTcHh
JUSTWATCHh
Justwatchxl
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

MooDKiLLeR yazdı:Benimde Fikrim Şöyle Şuan Oyunda Millet VS Atmaktan Başka Hiç Birşey Yapmıyor Bunun Yerine Güncelleme Gelene kadar En Azından Diğer Yardım bekleyen İnsanlara Yardımcı Olabiliriz..
Kişinin vicdanına ve yardımseverliğine kalmış bir durumdur söylediğiniz. Bunu senin, benim fikirlerimle yalnızca yine bize hak veren yardımseverler tarafından uygularız. Boş boş ws atan her adam bunu uygulamaz maalesef.
Keşke öyle olsa...
Kullanıcı avatarı
MooDKiLLeR
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

TOLGA yazdı:
MooDKiLLeR yazdı:Benimde Fikrim Şöyle Şuan Oyunda Millet VS Atmaktan Başka Hiç Birşey Yapmıyor Bunun Yerine Güncelleme Gelene kadar En Azından Diğer Yardım bekleyen İnsanlara Yardımcı Olabiliriz..
Kişinin vicdanına ve yardımseverliğine kalmış bir durumdur söylediğiniz. Bunu senin, benim fikirlerimle yalnızca yine bize hak veren yardımseverler tarafından uygularız. Boş boş ws atan her adam bunu uygulamaz maalesef.
Keşke öyle olsa...
Merhaba TOLGA ;
Kendi Fikrim Böyle Benm Sonuçta Oyunda O Kadar Yardıma İHTİYACI Olan İnsanlar Var Dediğin Gibi Ama gene Vicdana Kalmış Birşey Bu ..
03.09.2007 ' den beri ..
Resim
JuSTwaTcHh
JUSTWATCHh
Justwatchxl
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Oyundaki hatalar düzeltilse yeter aslında.Hata sayısı epey fazla.Ayrıca dükkan ile ilgili yenilik olarak anca yeni ürünler gelir , bahsettiğinz öneriyi afedersiniz 'takmazlar' bile.Aç gözlü bir ensesi kalınlar topluluğu var tepelerinde.Adı bizde gizli TürkTelekom deniyor o kişilere.
200m'lik sınıe bile kaldırılsa belki oyun içi trafik artar , ticaret yapmaya korkuyorum açıkçası ben.
Kullanıcı avatarı
hewlet57
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Arkadaşlar önerilerimizi belirtelim lütfen.Emin olun biraz destekle bişeyler yapabiliriz.
Yardım Konusunda genel etkileşim bolumunde tutunamayan oyuncuları davet ettıgımız bır konu mevcut kım geldıyse geri çevirmedık o konuda elimizden geldıgınce yardım etmeye calısıyoruz.Ayrıca bize dahı yardım eden guzel arkadaşlarımız var
Kullanıcı avatarı
Legendhunter
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Hunters

Mesaj gönderen Legendhunter »

VoiceOfVoiceless yazdı:Oyundaki hatalar düzeltilse yeter aslında.Hata sayısı epey fazla.Ayrıca dükkan ile ilgili yenilik olarak anca yeni ürünler gelir , bahsettiğinz öneriyi afedersiniz 'takmazlar' bile.Aç gözlü bir ensesi kalınlar topluluğu var tepelerinde.Adı bizde gizli TürkTelekom deniyor o kişilere.
200m'lik sınıe bile kaldırılsa belki oyun içi trafik artar , ticaret yapmaya korkuyorum açıkçası ben.
Arkadaşa katılıyorum örnek olarak bir tılsım satacaksınız veya alacaksınız o kadar sıkıntı çıkıyor ki 200m sınırından dolayı ayrıca slot hızı , büyük holde oyundan atma v.b gibi hatalar giderilse bence kafiidir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön