Tuna Silistre (DunA) vefat etmiştir.
- emrah1
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tuna Silistre (DunA) vefat etmiştir.
Allah kabrini Nur mekanını cennet eylesin hiç anlaşamadıysakta vefatı beni içten içe mahfetti Allah ailesin sabır versin
Allah rahmet eylesin...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Eminönünde çokça fazla görmüştüm nickini Allah rahmet eylesin ne diyeyim üzüldüm.
- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
Bir çınarı daha kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz, ALLAH rahmet eylesin ailesi ve yakınlarına sabır diliyorum, Mekanın cennet olsun kardeşim
Mekanı cennet olsun, daha önce tanışmamış olsak da üzüldüm
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Söze nasıl başlanır, nasıl tamamlayabilirim bilemiyorum, Rehberlik zamanlarında tanışmıştım Tuna ile bir zamanlar sıkı muhabbetimiz vardı birbirimize sık sık şarkılar önerirdik, oyun camiasında güler, eğlenirdik...
Gerçekte tanışma, oturup çay, kahve fırsatı bulamadık.
Bir ara aramızda bir tartışma yaşandı ve ondan sonra muhabbetimiz kesildi ve şuan nasıl devam edeyim diye çabalıyorum ama olmuyor, düğümleniyor.
Mekanın cennet olsun!..
Gerçekte tanışma, oturup çay, kahve fırsatı bulamadık.
Bir ara aramızda bir tartışma yaşandı ve ondan sonra muhabbetimiz kesildi ve şuan nasıl devam edeyim diye çabalıyorum ama olmuyor, düğümleniyor.
Mekanın cennet olsun!..
- IIxERENxII
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Gerçekten tanımadığım fakat ismini sıkça gördüğüm birisi olarak tanımadan çok üzüldüm. Ailesi, yakınları ve sevenlerini düşünemiyorum bile. Allah gerçekten sabır versin onlara.
Çok fazla söylenecek bir şey yok. Her canlı gibi biz de bir gün ölümü tadacağız. Bu yüzden oyun içi - dışı hiç bir yerde kalp kırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.
Çok fazla söylenecek bir şey yok. Her canlı gibi biz de bir gün ölümü tadacağız. Bu yüzden oyun içi - dışı hiç bir yerde kalp kırmamaya özen gösterelim arkadaşlar.
Çok üzüldüm, Allah ailesine sabırlar versin. Ailesinin, sevenlerinin, İKV Camiasının başı sağolsun.
- Ender4216
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ecelimizle nerede ne zaman karşılacağımız belli değil. Ayağımızı denk alıp yaşamamız lazım.
Ecelimizle nerede ne zaman karşılacağımız belli değil. Ayağımızı denk alıp yaşamamız lazım.

CAPITALIST
VedrosDaryS
Keynes
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gods Ofthe Game
Allah rahmet eylesin.