Bugün oldukça sıkıcı bir gündü.Neyse ki Ahmet ustam beni Stuart'sız Gaffar kesimine davet etti ve tılsım ödünç verdi.Ben de 3 tur onlara eşlik ettim.Bir tur tam bölge,ikisi sadece ikinci bölge üzere olmak üzere başarılı kesimler yaptık.Ayrıca sabah karşılaştığım ve sürekli birbirimizi kestiğimiz Arz'la da karşı klanda olamamıza rağmen giderek duruma alışarak muhabbet ettik.Hem OkO,hem muhabbet derken günü bitirdik.Giriş kısmı böyle diyerek,gelişme kısmına geçmek ve başlamak isterim.
Gaffar Amca'yı severiz,överiz ama[tooltip t=Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azalta miktarını %35 yapar.]Meteorit 2(III)[/tooltip]karşısında ne sakalı,ne asası ne de yıllarca edindiği tecrübeleri karşı koyamıyormuş bunu öğrendim.İlk defa böyle bir Gaffar kesimine dahil oldum.5 büyücü ve 1 şifacı.Gerçekten inanılmaz bir şeydi.
İstihbarat bizim grubu görünce apar topar çıktı,Agah'tan ve diğer büyüklerden özür dilemeye gittiler.
GBM-X için amma uğraştık ve buna değmediğini grup konuşmasında hakaretlerle bildirdik.Grupta istenilen şeyler düşmedi tabi.Bize de yalnızca reçete vererek uğurladılar.
Gaffar'ın veliahtı Semiha Hanım,daha dirençli.Eee malum Gaffar hem hasta hem yaşlı.Erg kafasına vurmuş,enteresan enteresan davranışlar sergiliyor.Semiha ise genç,bıçkın,hızlı,yakıcı...Her neyse;Semiha'dan da bu "Yakıcı" özelliğinin bir parçası olarak Alev Boyası aldık.
Günün Sözü: Bir kurşun kaleme benzer hayat, tek eksik silgidir anla. -Ceza/Sagopa Kajmer(2001 adlı parçasından.İkili o zamanlar arkadaş ve düet yapmışlardır.)
Bugün oyuna girip bir tur Gaffar'ı ziyaret etmemle çıkmam bir oldu.Yaz tatillerinde evde olmanın kötü yanı nedir biliyor musunuz?Amca veya dayılarınızın 7-10 yaş aralığındaki çocuklarını size göndermesi."Furkan ağabeyiniz evde,haydi onunla oynarsınız" deyip başınıza bırakması.Sadece bir kişi olsa gam yemem,tam 3 kafadar başınızda olunca çıldırmamak elde değil.Daha detaya inmek isterdim ancak konunun derinine insek magmayı buluruz...Ben de sözü kısa keserek,"kısa" geçen oyun saatimi size anlatayım.
Hasan dostum gibi ben de üretim yapmaya karar kıldım.Kendisine düşen bir reçete,gözüme çarptı ve GB'lerde yardımcı olabilecek bir eşyaydı.Onun için hafiften başladık,toplamaya.
Tek Gaffar turumuzdan düşen reçete.
Günün Sözü: Bülbülün çektiği dili belası. -Türk Atasözü
Bugün öfke bürüdü içimi.Gerek reelde gerek oyunda.Çemberlitaş'a bugün grup bulamadım ne ilginçtir ki bu hafta sonunda.Öfkem katiyen buna değildir.Öfkem Kenan'da girdiğimiz gruptaki şifacıya.İnsanlar her şeyi bildiklerini sanıyorlar öyle değil mi?Ancak bir bakıyorsunuz siz ondan daha tecrübelisiniz.Velhasıl,ağzının payını vererek Sığınaklar'dan çıktım.Kısa keserek başlamak isterim.
Öncelikle bugün Eminönü'nde düşürdüğüm saf madenlerden ikisini paylaşmak isterim.
Görevleri daha henüz gelmediği halde,yedek şifacımı Migrat'a götürdüm.Alabildiğim tek şey iksirler oldu bölgeden.
Sığınaklar'dan ise Motorin'in vermiş olduğu iksirler.Ben size kısaca oyunda gruptaki şifacıya neden sinirlendiğimi anlatayım;Grupta 3 büyücü,2 şifacı ve 1 savaşçı olmak üzere Sığınaklara girdik.Daha girer girmez bu şifacı bana "Herkese CK dağıt" dedi.Ben ise "Sadece y2'ye versek yeter" dedim.Kenan'a kadar ses çıkmadı.Kenan'da ikimiz de ortada gruba yardım ederken sürekli "Ck dağıt,bb yap" diyordu.E haliyle insan sinirleniyor.Kendisinden önce bb yapıyorum,beyefendi İngiltere prensi galiba beğenmiyor.En sonunda "Ben işimi yapıyorum,bana öğretme yazdım." O da bana "Belli oluyor" diyerek en arkaya küfür sıkıştırdı.47 canda bana bb yap diyen adam bb kaçırdı ben bozdum.Misilleme yapmış oldum ve "Şifa bb şifaaaa" dedim.Bana biraz bir şey söyledi ama küfür değil.Meğer gruptakiler tanıdıkmış bu şifacının.Kimse bir şey diyemedi.Ne onu savunanlar oldu,ne de beni.Ben de kesimin ardından çıktım.
Günün Sözü: Sabır taşım kırıldı istilası başlamıştı. -Sagopa Kajmer(Etki Tepki)
Bugün oyundan oldukça keyif aldım.Çoğu zamanım Grup Bölgelerinde geçse de daha sonra ikvcibeo'nun forumdaki yakarışına hak vererek çıkış saatlerime yakın yardımcı oldum.Ayrıca Volkan da tam alt+F4 çekecekken mesaj attı;Dişi Örümcek kesilecekmiş.Önce birkaç saniye dondum kaldım.Sonra Yeraltın'a indim.İşin sürpriz kısmı kendisi daha Lodos bile değilmiş.Her neyse yine de kestik.Burayı artık bitirerek başlamak istiyorum.
Gaffar'dayken sol kısımdaki ilk kavşakta bulunan Beyaz Büyücü Çırağı tam menzilde iken zihinledik.Tabi haliyle Bug'a girdi.Bize vuramıyordu,biz ise ağzına ağzına meteor yağdırdık.
Grup bölgesinde aldığım ilginç bir pantolon.
İki başarılı Gaffar kesiminde de aynı iki reçeteyi veren Gaffar Bey'i alkışlamak istiyorum.İstesek böyle bir şey vermez,veremez.
Geçtik yedek şifacı ile Migrat'a.Kendisinin görevlerini yaptık ve elimiz de boş dönmedik.Centurion'da Migrat'ın Motorin'i işte.Her neyse;Centurion'a gelmeden önce düşmüş olan bir reçeteye bakalım.
Centurion,bu karakterle ikinci Migrat'ımızda bizeİbn-i Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Latex Pantolonvererek bizi tebessüm ettirdi.
Toplam Migrat turlarımız boyunca Junon'dan düşenler:
Hemen az ötedeki Kızıl Kobralardan birini öldürünce de şöyle bir kolye düştü.Gerçekten kullanışlı olabilecek bir kolye.Volkan'a muhabbeti için teşekkür ediyor ve her gün böyle muhabbetler etmek istiyorum.
Günün Sözü: Çekilişsiz, kurasız hediyeyi sundum,al ve aç paketleri,içine sevgi koydum. -Sagopa Kajmer(Proptions-Karabiber Duası 2)