Zamanında TTnet kullanıyordum aynı sorun bende de vardı. Aradığımızda internetinize reset atacağız diyorlardı. İnternete reset attıktan 2 saat sonra hayde gene bozuluyordu 5 gün boyunca aradık en son alt yapıdan kaynaklı bir sorun olduğunu söylemişlerdi. Yapacak birşey yok dediler.
Bizde bunu duyunca Sözleşmeyi Fes ettik. Turkcell Superonline şuan için sorunsuz çalışıyor. Halen binamızda uydu net ve Türk Telekom interneti kullananlar var sorun devam ediyormuş.
ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
Butun arkadaslarima, kuzenlerime butun akrabalarima superonline a gecmelerini onerdim. Hem daha ucuz hem de kesintisiz hizmet veriyolar.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Evet , evdekilerle bi konuşacağım SuperOnline mevzusunu.TTnet'in ortalama 7-8 yıldır daimi kullanıcısıyız , bir gün TTnet adam gibi adamdır , süper hizmet veriyor dediklerini hatırlamıyorum.
*-*
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Gelelim konuya.[Hidroflorik Ayakkabı] basıyorum artık.Reçeteye kavuşabildim uzun arayışlar sonucunda.Malzemelerin bir kısmı elimde vardı.Bir kısmını satın alıp , geri kalan diğer kısımları da kısım kısım kasıp tamamlamayı düşünüyorum
Öncelikle Sürüngen Pulu ile başladım.1 saat içinde 1i bana biri de Emre'ye olmak üzre 2 tane Pul düşürdük.
Sağolsun verdi ücretsiz.

Bu arada reçetesi bu şekilde :

:arrow: Caanım şifacımı tekrardan Gazap moduna geçirdim , şifacılığın bir lüzumu kalmadı artık.Kısmetse üreteceğim ayakakbı ile büyü asit setim tamamlanmış olacak.Anlıcağınız "Tam bir aso Gazap Şifacı" olacak
(İzmit'te yaşamış olan var ise bilirler bu lafı)
Bu sefer bu şekilde bir yetenek sistemi tercih ettim.Bakalım nasıl olacak :?:

:arrow: Diğer karakterimle Arz klanında Hayyan Vahşi Pantul aramak için giriş yaptım kalelerine.Hoşuma gitti deklanşöre bastım
[spoiler]Genelde bizim Aydın köylerinde pantolona pantul deriz , deliliğimden yazmıyorum yani
[/spoiler]

:idea: Açın şarkıyı uzuunn uzunn dalın....
Hadiyin , görüşmek üzre...[/b]
*-*
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
Gelelim konuya.[Hidroflorik Ayakkabı] basıyorum artık.Reçeteye kavuşabildim uzun arayışlar sonucunda.Malzemelerin bir kısmı elimde vardı.Bir kısmını satın alıp , geri kalan diğer kısımları da kısım kısım kasıp tamamlamayı düşünüyorum
Öncelikle Sürüngen Pulu ile başladım.1 saat içinde 1i bana biri de Emre'ye olmak üzre 2 tane Pul düşürdük.
Sağolsun verdi ücretsiz.

Bu arada reçetesi bu şekilde :

:arrow: Caanım şifacımı tekrardan Gazap moduna geçirdim , şifacılığın bir lüzumu kalmadı artık.Kısmetse üreteceğim ayakakbı ile büyü asit setim tamamlanmış olacak.Anlıcağınız "Tam bir aso Gazap Şifacı" olacak
Bu sefer bu şekilde bir yetenek sistemi tercih ettim.Bakalım nasıl olacak :?:

:arrow: Diğer karakterimle Arz klanında Hayyan Vahşi Pantul aramak için giriş yaptım kalelerine.Hoşuma gitti deklanşöre bastım
[spoiler]Genelde bizim Aydın köylerinde pantolona pantul deriz , deliliğimden yazmıyorum yani

:idea: Açın şarkıyı uzuunn uzunn dalın....
Hadiyin , görüşmek üzre...[/b]
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Exile
Klanımızda güzeldir kalemizde . Bir gün sizleride o kalenin ve klanımızın fedaisi olarak görmek isteriz ( isterim ) .
İzmitte aso dediğin kelime yakışıklı, delikanlı anlamında kullanıldığını biliyorum.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
İnşallah , bizim de planımızda var.Bakalım ne zaman hayat bulacak...YankeeGoHome yazdı:Klanımızda güzeldir kalemizde . Bir gün sizleride o kalenin ve klanımızın fedaisi olarak görmek isteriz ( isterim ) .
Evet , 7'den 70'e herkesin ağzında "aso"Seven yazdı:İzmitte aso dediğin kelime yakışıklı, delikanlı anlamında kullanıldığını biliyorum.
Yeni karakterin hayırlı olsun
İsim olarak FıratÇakıroğlu 2 güzel duruyor 
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
[quote="mstfmrt"]Yeni karakterin hayırlı olsun
İsim olarak FıratÇakıroğlu 2 güzel duruyor
[/quote]
Teşekkür ederim , bakalım aklımızda bir kaç isim var.Zamanı gelince değiştireceğiz
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
:arrow: Karakterlerimden bahsetmek isterim.4 tane karakter sahibiyim 2 savaşçı , 1 büyücü ve 1 şifacı olmak üzre.
Thexniqhtmare = Sunucudaki ilk karakterim.Uzun zamandır kullanıyorum.Şuan maden toplamak için kullanıyorum.

FıratÇakıroğlu = Ana karakterim.Oyunu bu karakter ile oynuyorum.Canım ciğerim göz bebeğim

Alpargon = Aramıza yeni katıldı.Holde Salgı , Peptit ve maden kasmak için kullanıyorum.

Vayykardeşim = Thexniqhtmare adlı savaşçıma Latif basmak için açmış olduğum bir karakter.Silmeye kıyamadım.Şuan bununla "hobi itemleri" olarak adlandırdığım itemlerin üretimini yapıyorum.

[/b]
Teşekkür ederim , bakalım aklımızda bir kaç isim var.Zamanı gelince değiştireceğiz
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
:arrow: Karakterlerimden bahsetmek isterim.4 tane karakter sahibiyim 2 savaşçı , 1 büyücü ve 1 şifacı olmak üzre.
Thexniqhtmare = Sunucudaki ilk karakterim.Uzun zamandır kullanıyorum.Şuan maden toplamak için kullanıyorum.

FıratÇakıroğlu = Ana karakterim.Oyunu bu karakter ile oynuyorum.Canım ciğerim göz bebeğim

Alpargon = Aramıza yeni katıldı.Holde Salgı , Peptit ve maden kasmak için kullanıyorum.

Vayykardeşim = Thexniqhtmare adlı savaşçıma Latif basmak için açmış olduğum bir karakter.Silmeye kıyamadım.Şuan bununla "hobi itemleri" olarak adlandırdığım itemlerin üretimini yapıyorum.

[/b]
:arrow: :arrow:
VoiceOfVoiceless yazdı:Geçmiş zamanlarda tutmuş olduğum günlüğümü merak edenler aşağıki linkten ulaşabilir.
Alışveriş konuma da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Lonca iletişim ve tanıtım konumuza yine aşağıda olan linkten ulaşabilirsiniz
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , dün yazmadım.Üşendim.Dünden bir kaç görüntüyü kısaca ekleyelim hemen.
Dün Sivri Ada'da Lodos - Arz Savaşı oldu.Çok güzel ve çekişmeliydi.Uzun zamandır böyle bir savaş görmedim açıkçası.
Eminim dün Arz'lar benden çekinmişlerdi , aralarına savaşçı edasıyla dalıyorum , Lodos'lara saldırı imkanı sağlıyorum.

Bakınız kalabalığın bir kısmı ;

Lodos kısmı savaşı erken bırakınca biz 5-6 kişi kaldık Arz yığınının ortasında.Haliyle sancak mancak ne varsa gitti.

Gelelim bugüne...[Hidroflorik Ayakkabı] ürettim ! Ortalama 40-50m gibi bir fiyata patladı.Her türlü yardımda bulunan lonca arkadaşlarıma teşekkür ederim.Çemberlitaş ile olan bağımız ilelebet kopardım bu üretim ile...

[spoiler]Eksik olanlar [Mevlana Ayakkabı] ve [Mevlana Zırh][/spoiler]
Ayrıca karar verdim ki topladığım madenleri biriktirmeyeceğim.Sadece 2. ve 3. derece saf olanları saklayıp , kasa karakterlere aktaracağım.Şuan kasam huzur dolu

Değerli ozanımızın güzel bir parçasıyla nokta koyalım güne ,
Görüşmek üzre . . . [/b]
Dün Sivri Ada'da Lodos - Arz Savaşı oldu.Çok güzel ve çekişmeliydi.Uzun zamandır böyle bir savaş görmedim açıkçası.
Eminim dün Arz'lar benden çekinmişlerdi , aralarına savaşçı edasıyla dalıyorum , Lodos'lara saldırı imkanı sağlıyorum.

Bakınız kalabalığın bir kısmı ;

Lodos kısmı savaşı erken bırakınca biz 5-6 kişi kaldık Arz yığınının ortasında.Haliyle sancak mancak ne varsa gitti.

Gelelim bugüne...[Hidroflorik Ayakkabı] ürettim ! Ortalama 40-50m gibi bir fiyata patladı.Her türlü yardımda bulunan lonca arkadaşlarıma teşekkür ederim.Çemberlitaş ile olan bağımız ilelebet kopardım bu üretim ile...

[spoiler]Eksik olanlar [Mevlana Ayakkabı] ve [Mevlana Zırh][/spoiler]
Ayrıca karar verdim ki topladığım madenleri biriktirmeyeceğim.Sadece 2. ve 3. derece saf olanları saklayıp , kasa karakterlere aktaracağım.Şuan kasam huzur dolu

Değerli ozanımızın güzel bir parçasıyla nokta koyalım güne ,
Görüşmek üzre . . . [/b]
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Exile
Hidroflorik ayakkabınız hayırlı olsun . Hidroflorik olarak ful olduğunuza göre teke tekte işimiz zor