OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Albayım;

Aslında günlük yazmayacaktım lakin olaylar bir anda değişti. Reel hayatıma önem verdikten sonra hayatım fena halde değişime uğradı. Bir sonraki günlük etkinliklerinde olamayacağım için artık ne zaman yapılırsa kazanan arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum. Şunun şurasında tahmini oyunu oynayacağım süre 1 ay kadar olması lazım. Bu 1 aylık süre içinde günlüğümü boş bırakmak istemiyorum.

Bu ani karar değişikliliği üniversiteyi kazandığımı öğrenince fikrim değişti ve 1 ay gibi bir sürede ne yaşadıysam yazacağım. Kazandığım bölüm
'' Halkla İlişkiler ve Tanıtım'' araştırmalarım sonucunda geleceği güzel ve parlak bir meslek olduğunu öğrendim.

Bugünümü arkadaşlarımla vakit geçirmek adına migrat'a gittim. Daha sonrasında ise klan savaşlarına gittim. Klan savaşlarında ofansif savaşçımda oynarken arkadaşları az satmadım. :D O sırada çok eğlendim. Karşı tarafı kalabalık gördüğüm an önce ileri gidip sonra geri depar attım. Ahmet kardeşim benim o sırada kaçışımı seyretmiş. Biraz sitem etti.

Furkan kardeşim günlük etkinliğinden Büyü Bozma 3 istemişti. Bende onun Büyü Bozmasına talip oldum ve bir miktar paraya ihtiyacım vardı.

Tılsımları satmakla yola koyuldum.

Defansif Dövüşme 2 2 tılsımı arayan bir arkadaş vardı ve kaça alıyorsun dediğimde 120m dedi. Bende bu tılsımı sattım. Tılsımı 110 m ye almıştım.

Resim

Daha sonra Büyü Bozma 2 tılsımını satmaya karar verdim. Çünkü bb3 alacaktım elden bu tılsımı çıkarmam daha mantıklıydı. 170m den aldığım tılsımı 165m ye sattım. Fotoğrafta 160m olduğuna bakmayın 5m yi başka bir hesaptan tahsil etti.

Resim

Gelelim günün en güzel olayına Furkan dostumun kazanmış olduğu Büyü Bozma 3 650m ye satın aldım.

Resim

''Üslup'' her kişinin ayrı bir yazım tarzı ve anlatış biçimi vardır. Bu anlatış biçimi ise sade, süslü, heyecanlı, durgun, renkli, kuru, zarif, kaba vb tarzda yazılır. Belli başlı kesim günlüğüm dereceye girsin diye harf cambazlığı yapıp oraya buraya harf yuvarlama peşinde koşuyor. Ben süslü bir tarzda da anlatış biçimi kullanırım. Ama işte yapım gereği değişmeye gerek görmedim.

Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Herakleitos
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün pek aktif olmasam da güzel vakit geçirdim diyebilirim.

İlk işim hole inip para kasmaktı malum tüm param bb3 e gitti ve yolda bir tane
jadeit çektim.

Resim

Büyü Bozma 3 ü denemek adına Irklara gittim daha kapıdan geçemeden Xenotim düştü. Bugünlük bu kadar. Toplamda 3 saat kadar oyundaydım 5m para kasmışım satış yapmadan.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün potpori yaptım oyun içinde herşeyden biraz tattım. Uzun zamandır şifacım ile çemberlitaş'a girmemiştim bugün girdim. Gerçekten girilecek bir bölge olmamış orası en zevkli bölgenin içine etmişler. :D

Yukarıda belirttiğim gibi biraz zevk olsun diye belki zırh düşer umudu gözetirken başka itemler düştü.

Resim

Resim

Birazda holde takıldım. Resim çekmedim gerek yoktu.

Akşam saatlerinde etkinlik olduğunu gördüm ve şifaya geçtim. Bizim lodos klanında gerçekten ihanet eden çok bari etkinlikte tesla dikmeyin arkadaş klan savaşlarında ne haliniz varsa görün.

Resim

Resim

Güne bir şiir bırak......
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün çok zevkliydi ve çok bereketli bir gündü. Malum Büyü Bozma 3 aldım ve 1 adet Xenotim düşmüştü başkada düşmemişti 2 gündür yollarını gözlüyordum. Lonca kanalında çekiliş yapacağımı duyurmuştum. Büyü Bozma 3 aldım bari zekatı vereyim de belki Xenotim düşürürüm dedim ve bugün 3 adet Xenotim düşürdüm. 1 adette bende vardı 4 adet Xenotim oldu şuan için ama bunun birini çekiliş yaptım ve onu arkadaşa vereceğim.

1. Xenotim
Resim

2. Xenotim
Resim

3. Xenotim
Resim

Yukarıda belirttiğim gibi bugün 2 kişiye ödül vermek için çekiliş yaptım. Oyunda gördüğüm zaman ödüllerini vereceğim.
Kazanan arkadaşlara hayırlı olsun.

XENOTİM KAZANANI
Resim

JADEİT KAZANANI
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün oyuna giremedim fakat az önce oyuna girdim ve dün çekiliş yapmıştım ve kazanan arkadaşın birisine ödülü verdim.

KünFeyeKün kardeşimize hayırlı olsun. Fotoğraf alamadım biraz naz yaptı almamak için ama sonunda kabul etti.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Çekilişte Jadeit kazanan FıratÇakıroğlu'nun ödülünü değiştirdim Xenotim verdim.

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugünü özet geçecek olursak oyuna girmedim nedeni ise biraz kafa dağıtmak için gezdim dolaştım. Daha sonra eve geçtim ve fan art için yapım aşamasında olan resmi tamamlayıp paylaştım. Katılan arkadaşlara ve katılacak olan arkadaşlara bol şans ve başarılar dilerim...
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Güne hareketli bir şarkı ile başlayalım.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün bazı gelişmeleri erken yazacağım. Her zaman ki gibi holde para kasma çabası gösterdim. Güzel hızlı bir şekilde parama para kattım.

Slotlar hızlı olunca ırklara bulaşmayacaksın hemen gelip öpüyorlar. :D Bende akrep kesmeye gittim uzun zamandır akrepleri ziyaret etmiyordum.

Ocağa gelirken İsmet oradan nikola dostumuza Peptit Kolorotoksin çek demiş olmalı ki peptit düştü.
Resim

Her zaman ki mekanımda gene Peptit Kolorotoksin düşürdüm. Peptit düşünce arkadaşı gruba davet ediyorum gıcıklık olsun diye. :D
Resim

Daha sonra arkadaşlarıma veya dostlarıma hediye vermeye devam ettim.
Yücelen Ekolü Shen Kuo icadı Latex Pantolon verdim. İyi günlerde kullansın.
Resim

Uzun bir süre önce forumda birdakikaafkyım adlı kullanıcıyı görmüştüm o sıralarda oyun içinde onunla tanışma imkanı buldum. Kendisi sağolsun konuşmayı çok seven biri tanışmayı red etmedi. Bende bir item vardı ve kendisini ikna etmek için uzun çaba harcadım. Dün tamam o zaman kırmıyorum kabul ediyorum hediyeni dedi. Bugünde hediyesini verdim.

Fevzi Bey Modeli Shen Kuo İcadı Latex Pantolon
Resim

Kendisine pantolon icadı olan eteğin yakıştığını söyledim. ;)
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Merhaba Günlüğüm;

Bugün sabahtan akşama kadar para kastım. Tabi insan bir süre sonra sıkılıyor. Hazır para kasıyorken birkaç kişiyi kastım. Sonra baktım yeşil hidraya yardım istiyorlar oraya gittim koşuşturdum. Günün sonunda ise Sığınaklara girdim.

Peptit kolorotoksini sattım.
Resim

Klorotoksin düşürdüm.
Resim

Klorun düştüğü yerin hemen karşısında krizoberil madeninden Alexandrite çektim.
Resim

Takımları giydim ve habersiz bir poz aldım.
Resim

Ayrıca bugün oynayacak Uefa tur maçlarında Osmanlıspor, Başakşehir ve Fenerbahçemize başarılar.

Hangimiz Sevmedik dizisinde en sevdiğim yer ve en sevdiğim müzik.

Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön