Aslında günlük yazmayacaktım lakin olaylar bir anda değişti. Reel hayatıma önem verdikten sonra hayatım fena halde değişime uğradı. Bir sonraki günlük etkinliklerinde olamayacağım için artık ne zaman yapılırsa kazanan arkadaşlara şimdiden bol şans diliyorum. Şunun şurasında tahmini oyunu oynayacağım süre 1 ay kadar olması lazım. Bu 1 aylık süre içinde günlüğümü boş bırakmak istemiyorum.
Bu ani karar değişikliliği üniversiteyi kazandığımı öğrenince fikrim değişti ve 1 ay gibi bir sürede ne yaşadıysam yazacağım. Kazandığım bölüm '' Halkla İlişkiler ve Tanıtım'' araştırmalarım sonucunda geleceği güzel ve parlak bir meslek olduğunu öğrendim.
Bugünümü arkadaşlarımla vakit geçirmek adına migrat'a gittim. Daha sonrasında ise klan savaşlarına gittim. Klan savaşlarında ofansif savaşçımda oynarken arkadaşları az satmadım.
Furkan kardeşim günlük etkinliğinden Büyü Bozma 3 istemişti. Bende onun Büyü Bozmasına talip oldum ve bir miktar paraya ihtiyacım vardı.
Tılsımları satmakla yola koyuldum.
Defansif Dövüşme 2 2 tılsımı arayan bir arkadaş vardı ve kaça alıyorsun dediğimde 120m dedi. Bende bu tılsımı sattım. Tılsımı 110 m ye almıştım.

Daha sonra Büyü Bozma 2 tılsımını satmaya karar verdim. Çünkü bb3 alacaktım elden bu tılsımı çıkarmam daha mantıklıydı. 170m den aldığım tılsımı 165m ye sattım. Fotoğrafta 160m olduğuna bakmayın 5m yi başka bir hesaptan tahsil etti.

Gelelim günün en güzel olayına Furkan dostumun kazanmış olduğu Büyü Bozma 3'ü 650m ye satın aldım.

''Üslup'' her kişinin ayrı bir yazım tarzı ve anlatış biçimi vardır. Bu anlatış biçimi ise sade, süslü, heyecanlı, durgun, renkli, kuru, zarif, kaba vb tarzda yazılır. Belli başlı kesim günlüğüm dereceye girsin diye harf cambazlığı yapıp oraya buraya harf yuvarlama peşinde koşuyor. Ben süslü bir tarzda da anlatış biçimi kullanırım. Ama işte yapım gereği değişmeye gerek görmedim.
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
Herakleitos