ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Çok şanslı ve akıcı bir gündü.Ne şansı derseniz madenler uzun zaman sonra yüzüme güldü ve 3 tane Ganoderma 1 tane Menekşe Elmas düşürebildim.

Akıcı bir gün dememdeki sebep ise Meteor ve Eminönü bölgelerini tozu dumana katmamızdı.Ortalığı biraz hareketlendirdik.Eğlenceliydi.

Savaşçım ile Migrat turu attım lonca arkadaşlarımızla.Madalya sevdam yüzünden işime yarar item düşüremedim.

Resim

Uzunca güldüm :)

Resim

Azrail ile tokalaşmıştım bu görüntüden hemen önce :)

Resim

Baktık Meteor'da iş yok.Eminönü'ne geçtik.Orayı da karıştırdık :)

Resim

Resim

Son olarak günün kahramanları ile fotoğrafımızı aldık ;

Resim

:arrow: Kanuni Yatağanı arıyorum vızır vızır.Satıcılar var ancak ütopik fiyatlarla geliyorlar.750m , 500m , 350m gibi fiyatlar çok fazla bu item için.
Sağolsun arkadaşlarım da bu item için ortak çıkmak istediler.Bir miktar para ekleyecekler.Ama tabi itemin tapusu bende , kimseye bırakmam :D

Bunun dışında bugün Kıyamet Günlükleri etkinliğinden kazanmış olduğum Mansiyon Ödülü hesabıma yüklenmiş.Teşekkür ederim ödül için ve kazanan arkadaşları tekrardan tebrik ederim.

Başka da bir gelişme yok , haydin selametle...
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bugün genelde madende takıldım ama Sivri Ada'ya adım atmadım.Meteor ve Eminönü bölgelerinde takılıyorum madenlerde genellikle.Daha rahat ve KP bakımından güzel oluyor.

Maden gezerken şöyle bir kolye düştü :) Ayrıca çantada görüldüğü gibi bugün 1 tane Menekşe Elmas düşürdüm.

Resim

Gün sonunda YankeeGoHome kardeşimiz sağolsun 70 adet Hayyan İcadı İksir ürettik.Klan savaşlarında çok gerekli bir iksir.Fazlasıyla var artık elimde.Bol bol tüketirim 8-)

Resim

Bunlar dışında haldır haldır Kanuni Yatağanı aradığımı söylemiştim.Çantamdaki miktarı beğenmeyenler var.Galiba epey bir miktar tutacak bu Kanuni :shock:

Haydin selametle , iyi akşamlar...
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Bugün oyuna girdiğimde AFRASİYAB Amca'yı gördüm.Yanına gidene kadar ortadan kayboldu.
Bir daha denk geldiğimizde asit ikram etmek isterim :mrgreen:

Resim

:arrow: Her gün olduğu gibi bugün de fıldır fıldır Kanuni Yatağanı aradım ama nafileee...350m gibi fiyat sundular.Sebebi ise uzun zamandır aradığım içinmiş :D

:arrow: Yetenek sistemimde değişikliğe gittim.

BüyüBozma yeteneğine hep 15 puan verip , Fiziksel Direnç'e 5 puan vermişimdir.Bu sefer BüyüBozma'yı 5 puana düşürüp Fiziksel Direnç'e 15 paun verdim.Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya.

Resim

:arrow: Gün sonunda ise rütbe atladığımın farkına vardım.Biraz yaramazlık yaptım ama rütbeye hiç dikkat etmemişim.Oyundaki en şekil görünen rütbedir kuşkusuz...

Resim

:arrow: Ayrıca kısa süre önce oyunda bir aksaklı oldu ve sunucularla irtibat koptu.Bazı arkadaşlar oyunun geri sardığını , madenlerinin kaybolduğunu söylüyorlardı.Geçmiş olsun diyelim.Kaybınız için üzgünüz... :!:

İlgili konu gizlenen içerikte.

Gizlenmiş İçerikGöster
:arrow: Ama söylemeden edemeyeceğim.Bugün Lodos klan kanalında geçen muhabbetler üzerine ciddi ciddi , gerçek anlamda klan değiştirmeyi düşündüm.Seviyesizliğin padişahlığı sanırsam Lodos klanıdır.

:idea: Kısacık güne uzun uzun dalmamıza sebep olan bir şarkıyla nokta koyalım ;

[/b]
Şarkıyı bilmeyeniniz yoktur sanırsam.

Neyse , uzunca yazdım.Artık şu Kanuni'yi de alsam rahatlasam.Akşamları sırf belki bulurum diye girmeye başladım.
Haydi haydi , kalın sağlıcakla...
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

VoiceOfVoiceless yazdı:Bugün oyuna girdiğimde AFRASİYAB Amca'yı gördüm.Yanına gidene kadar ortadan kayboldu.

Resim
Oyunda GM görmek güzel 8-) Fakat ismi forumdaki ile aynı değil sanki :idea:
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

mstfmrt yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:Bugün oyuna girdiğimde AFRASİYAB Amca'yı gördüm.Yanına gidene kadar ortadan kayboldu.

Resim
Yok harfiyen aynı.Değişiklik göremiyorum burdan bakınca :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yine bir günü bitirdik...
Sabah oyuna girdiğimde ortalama 45dakika gibi bir sürede 1 Menekşe Elmas 1 Ganoderma ve 1 Sibiryalı düşürdüm.Güne iyi başladık bu şekilde.Ahh bir de aradığım itemleri bulsaydım ne iyi olacaktı...

:arrow: Arz klanında Kanuni Yatağanı aramak için kendime 5 seviye bir karakter açtım.Geçiş görevlerinden düşen bir item :)

Resim

:arrow: Lonca arkadaşlarımız ile bir süre KlanSavaşı'na katıldık ;

Resim

:arrow: Elimdeki madenleri nakite çevirdim güzel bir fiyattan ;

Resim

:arrow: Lonca arkadaşımıza [tooltip t=Asit büyü hasarını %15 arttırır.]Asit Bilgisi (II)[/tooltip] tılsımını ürettim.Reçetesine para vermemesini söylemiştim.

Resim

:arrow: Çok güzel bir değnek görünce dayanamadım aldım hemen :)

Resim

:arrow: Emre sağolsun bir miktar maden hediye etti.Hayyan İcadı İksir ve Ruh Çalan İksir için gerekli malzemeler...

Resim

:arrow: Harıl harıl Kanuni Yatağanı aradığımı biliyorsunuz.Bugün de bulamadım.Artık böyle bir itemin varlığını sorgular hale geldim.Hayal falan mı acaba bu item :?:
Bu yüzden kendimi Zwartan'ın Domates Bahçesi'ne diri diri gömecektim.Tak etti yani artık :mrgreen:

Resim

:arrow: Minik Fan Art etkinliğine katılmayı düşünüyorum.Kafamda güzel bir senaryo var.Niyetimiz var , bakalım becerebilecek miyiz çizim işlerini...

Bugünü de atlattık bir şekilde.Haydin görüşmek üzre...
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Hocam profilden pek iyi çıkmıyorum mümkünse bir daha ki sefer yüzüm gözüm çıksın. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

[
VoiceOfVoiceless yazdı:
mstfmrt yazdı:

Resim
Yok harfiyen aynı.Değişiklik göremiyorum burdan bakınca :)
[color=#FF0000]AFRASiYAB[/color] yazdı:
Forum hesabında "i" harfi küçük ya, dikkatimi çekti :)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

:arrow: Yeni bir heyecan :!:

Artık bir büyücüm var.Evet arkadaşımın olan büyücüyü kendi hesabıma aktardım ve artık bir büyücü sahibi oldum.İtem olarak Kıyamet item seti ayakkabı haricinde full.
M1 alıp Çemberlitaş'a gireyim diyordum ancak fizik ve buz yeteneklendirince Hol'de rahatlıkla gezebildiğimi farkettim.Nitekim bu büyücüyü holde materyal düşürmek için kullanacağım.

Dün tam anlamıyla test sürüşü yaptım Hol'de.3 torba düştü , 1 tanesi Peptit idi :)

Açıkçası hoşuma gitti. 2 günde ortalama 3 saat Hol'de takıldım.Kasa doldur boşalt yoluyla 5m gibi bir para kazandım.Sevdim bu işi :D

Büyücümün tipini aşağıda gösterecem.Özellikle saçı :mrgreen: İnek öyle bir yalamış ki fön çekmiş diliyle :mrgreen:

Resim

Karakterin ismi Alpargon.Bir süre sonra isim değiştireceğim.FıratÇakıroğlu2 yada önemli ve değerli bir kişi ismi düşünüyorum.

Bugünü bu şekilde bitirelim.Tekrar görüşmek üzre...Esen kalınız.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Son 1 aydır internetle ilgili arıza mevcut.T.T. çalışanları gelip tamir edip gidiyorlar ama ertesi gün yine aynı.
İnternet 1 saat düzeliyor , 5 saat gidiyor.Değişik bir sistemi var :)
Bu sebepten oyuna sık sık giremiyorum.Girdiğimde de günlük yazamıyorum internet yüzünden.Yükleme ve indirme hızlarım çok çok düşük.
Umarım kısa sürede düzelir.
Sağlıklı kalın , görüşmek üzre :)

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön