Şarhoş Sarhoş yazmama rağmen ben ne yazdiğimi ve nasıl bi anlam çıkıcagini anlamısım ama bazıları bugün oyunda SAHTEKAR / SIPA hani silmiştin felan dediler.... Ben bu iki karakterden bahsettim 2.5 senelik ( Seraxs / Serax ) karakterlerinden bahsetmedim ? Lafı nereden anlıyorsunuz anlamış değilim ? Demek ki sorun bende değilmiş şarhoşken bile nasıl anlamlar çıkacagini biliyorsam Ayıkken düşünemiyorum. Sanki ben ayığım siz sarhoşsunuz :lol: Sarhoş halinizi düşünemiyorum nerenizle içersiniz oranısa meçhul :lol:
Tartişmaya dönüşmemesi için bazı kişilere sansür çektik
2-3-4-5-6... farketmez tek bir ben sizi kurutmaya yeter.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Çar silme nedenlerim işim ile alakalı İKV bana bi getirisi yok İş yerime Babanın hayrına gelip bakacakda değilsin ( Seni iş yerinin paspasi yapmam o ayrı konu ) ? Yani boşu boşuna kendini avutma Sazan
Ben peşin peşin size söyledim. Oyunda çok çocuk var dedim. Bu konunuzu bile tartısmaya cevirmeye çalısacaklar dedim.
Ben bunları söyledim. Önce erkont sazanı atladı. SOnra tatlı su sazanı atladı. Hakikaten bu kadar da sazan olduğunuzu bilmezdim. Benim o cümlelerimden sonra tartısma çıkarmaya çalısacak kadar beyninizin çalısmadığını tahmin edemezdim. Abaküs al 7 yi de söyle madem