Seraxstyle / Fianxseraxs (Karakterlerine Elveda)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
SeraxsTyLe
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Seraxstyle / Fianxseraxs (Karakterlerine Elveda)

Mesaj gönderen SeraxsTyLe »

Merhabalar

Uzun bi süredir kafamı kurcalayan bir türlü karar veremedigim bir karari bugun verdim.

Bildiginiz gibi ( Seraxs / Serax ) çarlarıyla tanındım ve yakın zamanda ( Seraxstyle / Fianxseraxs ) karakterlerini olusturdum. Sonradan olusturdugum bu iki karakter ( Seraxstyle / Fianxseraxs ) beraberinde bir çok sorunda getirdi.. Sorunlara ayracak vaktim kalmadı düsünüyorum ve 22.02.2010 veya 23.02.2010 tarihinde karakterleri silmeyi düsünüyorum. Böyle bi karari almak belki hoş olmaya bilir ama Ben kücük ayrıntıların peşinde koşan birisi değilim. Bircok kisi bu oyunda kücük ayrıntı pesinde kosuyor ( belki görüsüme katılmayıp hatta bence sen kücük ayrıntı pesindesin diyenler olabilir herkesin görüsüne saygı duyuyorum ) Oyun bildiginiz gibi bırakın saygıyı sevginin olmadıgı ortam haline geldi...

Artık stresten uzak bir ortamda olmak istiyorum.

Geçmişim ne ise öyle kalsın... Gelecek nede olsa benim....

Herkesin gönlünce olsun .... Oyundaki ONLİNE süremide düsürme karari aldım. Böyle sanal oyunların sonu yok ve Bagımlılık halinde sonucları kötü olabiliyor.... Gercek kesintilerden alınmıs ve uyarlanmıs bir oyun.. Sonu olmayan bir durum icin harcanan çaba boşadir. Zevk almak icin girdigimiz oyundan Stres'den baska birsey almıyoruz....

SACMA BIR ZAMANIN KIYISINDA KURULMUS YASAMDAN NE FAYDA BEKLENEBILIR KI GEC OLMADAN GITMELI SIYRILMALI MAKAMSIZ UMUTLARLA YANYANA GUZEL BIR YASAM TASINMALI BERRAKLIKLARA...

Belki bugünden baslamak lazım...

İyi forumlar ....

Saygılarımla...
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Seraxstyle / Fianxseraxs (Karakterlerine Elveda)

Mesaj gönderen TAYFA »

İşe karakter / çar / item / lvl bazında bakarsak ayrıntı küçüğünde zerresi gözümde ...

Ancak kendinde belirtmişsin be kardeşim biz seni o isimde tanıdık. Belki soracaksın şimdi ne olmuş yani ben yine benim diye, Tabi ki sen yine sensin ve aynı da kalacaksın ama bunun yanında bir çok şey yaptık be birader ve hep seraxsyle'de idin. Bu sebeple bence silme gerekirse girme de.

Diğer taraftan oyun bağımlılığı ve online süresini azaltamak fikrine katıldığımı söylemem bile gerek yok. Zevk alındığı sınıra kadar müthiştir oyunlar :) Ancak o sınırın ötesine geçilip sıkıntılar doğurmaya başladığı noktada elinin tersi ile itilmesi gerekir bence de.

Yine doğru ve isabetli kararı vereceğine inanıyorum.

Sevgilerle kardeşim.
Resim
Resim
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Mcrae »

Kardeş kararı sen vermişsin saygı duyarız. İnsallah senin için daha hayırlı olur. Ama sana şunu söylemek istiyorum. Son günlerde tartışmalar iftiralar bi hayli arttı ve herkes bunun farkında. Bunun nedeni de oyundaki çocuk sayısının bi hayli fazla olması. SOnunu düşünmeden çok rahat konusup herkese akıllarına geleni söyleyebiliyorlar. En iyisi bunlara aldırış etmemek. Ne derlerse desinler çokda umrunda olmasın. Elbet biraz büyüdüklerinde neyin yanlış neyin doğru olduğunu anlayabilecek yaşa geldiklerinde yersiz iftiralara ve sözlere sığınmazlar. Yaptıkları hatanın farkına varırlar....Ve sunu biliyorum ki o çocuklar bu konuyu bile tartışma yerine çevirmeye çalısacaklardır.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen erkontxbizans »

Benimle ugraştın buldun kendi belanı inşallah gene mutlu olmazsın Adam ve insan olan her charıdna mtlu olur ama o sende yok başkaları adına hesap acıpta abuk subuk şeylerle bmilleti kandırmak kolay dır

Erkontxbizans
Şerkontxbizans
Büyücüxerkont
Kuklacıxerkont
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI

Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
Kullanıcı avatarı
Tayfaxgregory
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Tayfaxgregory »

Abı sana karsı duygularımı burda anlatamam..
Gercekten cok iyi , temiz kalpli bi abisin bana her zaman destek cıktın yanımda oldun cok teşekkür ederim.
Kararın senin kararın saygı duyarım ama böyle giderse bende bırakıcam oyunu , oyun eskisi gibi degil hersey bozuldu Carlarını silme konusunda bisey demiorm senin kararın kafana ne eserse onu yap abi Car kasmak kolay is :) ;)
Erkont ayrıca bu konuyu tartısmaya cewirmezsn sewinirim hemso.
Kullanıcı avatarı
Rukio
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rukio »

Abi kendin demişsin gene ben aynı benim değişen bişey yok
Charın olsada aynı sensin charın olmasada aynı sensin
Ama bence o kadar kastın yazık etme charın getirip götürdüğü hiç bişey yok
Silme derim
Oyunu bırakmaya gelince bende aynı fikirdeyim bu oyunda güzel günlerimiz geçti ama
Bi yandanda oyun oyun olmaktan çıkmıssa bırakıp gitmek gerekir bende
Bırakıcam bi kaç gün içinde
Kullanıcı avatarı
erkontxbizans
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: ÜSTADLAR

Mesaj gönderen erkontxbizans »

Hemşom kendisini büyük gösterip ve kendini bir şey sanıyor terbiyesiz herif sesimizi cıkarmadıkca kendilerini bir halt sannediyorlar benim adıma hesap acıpta nasıl bir konu acma yetkisini bu terbiyesize kim veriyor????

Erkontxbizans
Şerkontxbizans
Büyücüxerkont
Kuklacıxerkont

Adam olana saygım sonsuz,,Olmayana nefretim kinim sonsuz...
THYaTRiaA
THYaTRiaAB
aLeMİÜSTADdeVRİ
RuLniGMorBiDaNGL
<<ÜSTADLAR>> LONCA BAŞKANI

Ya GeÇ KaRŞıMa oRTaLıĞı iNLeT!!!
YaDa ÇeKiL KeNaRıDa BeNi SeYReT!!!
Kullanıcı avatarı
Mcrae
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Mcrae »

Mcrae yazdı:Ve sunu biliyorum ki o çocuklar bu konuyu bile tartışma yerine çevirmeye çalısacaklardır.
Benim yazdıgım yazının son satırıydı bu.
erkontxbizans yazdı:Hemşom kendisini büyük gösterip ve kendini bir şey sanıyor terbiyesiz herif sesimizi cıkarmadıkca kendilerini bir halt sannediyorlar benim adıma hesap acıpta nasıl bir konu acma yetkisini bu terbiyesize kim veriyor????

Erkontxbizans
Şerkontxbizans
Büyücüxerkont
Kuklacıxerkont

Adam olana saygım sonsuz,,Olmayana nefretim kinim sonsuz...
erkontxbizans yazdı:Benimle ugraştın buldun kendi belanı inşallah gene mutlu olmazsın Adam ve insan olan her charıdna mtlu olur ama o sende yok başkaları adına hesap acıpta abuk subuk şeylerle bmilleti kandırmak kolay dır

Erkontxbizans
Şerkontxbizans
Büyücüxerkont
Kuklacıxerkont

Evet daha başka ne denilebiliki.
Abdullah
Kullanıcı avatarı
FianxLeewoht
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen FianxLeewoht »

verdigin karara saygı duyarım serdar herzaman yanındayım senin gibi insanlar lazim köske .
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

Resim

FianxLeewoht
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Karar senin hayirlisi olsun ...
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön