ADALETSİZSİNİZ!!
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: ADALETSİZSİNİZ!!
35 yaşını geçmiş adamlarım ZEVKİNE göre belirleniyor arkadaşlar. Adaletsiz bir durum olması normal değil mi acaba ?
- YankeeGoHome
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Exile
+1BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Emeğe saygı diyorsun bizim yaptığımız emek değil mi neyin davasını yaşıyorsun. Ayrıca ben hakkımı arıyorum ağlamıyorum. Hakkını aramazsan her zaman haksız durumuna düşersin bunu unutma.BlackHatCadillac yazdı:Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun birazSeven yazdı:Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Juri Gün Sayısına veya Sayfa Sayısına Bakmaya İhtiyaç Duyduğunu Nereden Çıkarttınız ki?
Günlüklerden Hiç Birini Okumadım'da Bakmadımda Tamamen Tarafsız Yazıyorum.
Kalkıp Edebiyatı ve Anlatımı Çok Güzel Olan Biri 9 Yıldır Uğrandan Bile Güzel Yazabilir Bunlar Gayet Normal Şeyler.
Herşeyi Abartmayı Kazanamamayı Bu Kadar Dert Etmemenizi Tavsiye Ederim.
İyikide Kazanamamışsınız Diyorum Çünkü Bu Özel Bir Şey Herkes Günlük Tutamaz İnsanın İçinden Gelir Hevesle Belirli Bir İstek ve Arzuyla Yazar.
Sizler Çıkar Meselesiyle Yazmışsınız Bu Açıkca Ortada O 3-5 Günde Kazandı Dediğiniz Adam Kazanamasa Bu Kadar Ağlamazdı Lafını Dahi Açmazdı.
Bunun Alt Tarafı Bir Oyun Olduğunu Unutmayın.
Hepimiz En İyisi Olduğumuzu Düşünebiliriz Fakat Juri Karşısında Bunu İspatlayamadığın Sürece Bir Anlamı Olmaz.
Çok Basit Bir Örnek Vereyim En Son Yapılan Ödüllü Akçe (Akçe Alanlar Çekilişle Ödül Kazandı) Eminim ki En Çok Akçe Alanlardan Biri Olmama Rağmen 1 Hediye Bile Kazanamadım Hayal Kırıklığı Oldu Ama Kalkıpta Böyle Ağlamadım En Çok Ben Aldım Benim Hakkımdı Diye.
Çünkü Ortada Bir Sistem Var ve Şanslı Olan Kazandı Buda Buna Benziyor Bu İşi En İyi Yapan Kazanır.
Günlüklerden Hiç Birini Okumadım'da Bakmadımda Tamamen Tarafsız Yazıyorum.
Kalkıp Edebiyatı ve Anlatımı Çok Güzel Olan Biri 9 Yıldır Uğrandan Bile Güzel Yazabilir Bunlar Gayet Normal Şeyler.
Herşeyi Abartmayı Kazanamamayı Bu Kadar Dert Etmemenizi Tavsiye Ederim.
İyikide Kazanamamışsınız Diyorum Çünkü Bu Özel Bir Şey Herkes Günlük Tutamaz İnsanın İçinden Gelir Hevesle Belirli Bir İstek ve Arzuyla Yazar.
Sizler Çıkar Meselesiyle Yazmışsınız Bu Açıkca Ortada O 3-5 Günde Kazandı Dediğiniz Adam Kazanamasa Bu Kadar Ağlamazdı Lafını Dahi Açmazdı.
Bunun Alt Tarafı Bir Oyun Olduğunu Unutmayın.
Hepimiz En İyisi Olduğumuzu Düşünebiliriz Fakat Juri Karşısında Bunu İspatlayamadığın Sürece Bir Anlamı Olmaz.
Çok Basit Bir Örnek Vereyim En Son Yapılan Ödüllü Akçe (Akçe Alanlar Çekilişle Ödül Kazandı) Eminim ki En Çok Akçe Alanlardan Biri Olmama Rağmen 1 Hediye Bile Kazanamadım Hayal Kırıklığı Oldu Ama Kalkıpta Böyle Ağlamadım En Çok Ben Aldım Benim Hakkımdı Diye.
Çünkü Ortada Bir Sistem Var ve Şanslı Olan Kazandı Buda Buna Benziyor Bu İşi En İyi Yapan Kazanır.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- BlackHatCadillac
- İri Fare Avcısı

Seninki de emektir ona birşey diyemem demek ki diğer kazananlar senden daha iyi yazmış ki kazanan olmuşlar ayrıca 10 kişiye ödül verecek değiller etkinlik açıklanır açıklanmaz gidipte günlüğüne son vermen günlük için değilde sırf ödül için yazdığını kanıtlar durumda hiç samimi değilsinizSeven yazdı:Emeğe saygı diyorsun bizim yaptığımız emek değil mi neyin davasını yaşıyorsun. Ayrıca ben hakkımı arıyorum ağlamıyorum. Hakkını aramazsan her zaman haksız durumuna düşersin bunu unutma.BlackHatCadillac yazdı:Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun birazSeven yazdı:Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Süper güçlerim olsa süper marketin yolunu tutardım
BlackHatCadillac yazdı:Seninki de emektir ona birşey diyemem demek ki diğer kazananlar senden daha iyi yazmış ki kazanan olmuşlar ayrıca 10 kişiye ödül verecek değiller etkinlik açıklanır açıklanmaz gidipte günlüğüne son vermen günlük için değilde sırf ödül için yazdığını kanıtlar durumda hiç samimi değilsinizSeven yazdı:Emeğe saygı diyorsun bizim yaptığımız emek değil mi neyin davasını yaşıyorsun. Ayrıca ben hakkımı arıyorum ağlamıyorum. Hakkını aramazsan her zaman haksız durumuna düşersin bunu unutma.BlackHatCadillac yazdı:Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun birazSeven yazdı:Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Kesinlikle Aynı Kanıdayım ki Bir Üst Yorumda Belirttiğim Gibi
Ne Diyelim İlk Defa Şu Oyunda ADALET Görüyorum İşte Bu İşler Böyle Olmalı.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
- s4knn
- İri Fare Avcısı

- Lonca: Voice Of Voiceless
MAL MAL KONUŞMAYIN LONCA İLE ALAKASI YOK BU İŞİN GELMİŞ BURADA KELİME OYUNU YAPIYORSUNUZ DİYORUZ Kİ BAK TEKRAR EDİYORUM MAL DEĞİLSENİZ ANLARSINIZ BİZ KİMSEYE BİRŞEY DEMİYORUZ LONCA MESELESİ DEĞİL DİYORUZ Kİ ADAM GÜNLÜĞÜNE BİZİMKİ KADAR EMEK VERMEMİŞ DİYORUZ ARTIK YİNEDE ANLAMAYAN VARSA SÖVEREK HALLEDECEM EMEK EMEK EMEK DENEN BİRŞEY VAR BUNU KAFANIZA SOKUN Bİ KERE ONDAN SONRA YAZIN ULAN DİYORUM Kİ AÇ OKU GÜNLÜKLER ORTALAMA HEPSİ AYNI TARZ DEEĞİL Mİ AYNI EE ADAM YAZIYO 12 13 GÜN SONRA GİDİYO BİZİM ADAM MALMI Kİ O ADAM KAZANIYO BİRŞEY YOK AKTİF BİR ADAM KAZANSAYDI İTİRAZ ETMEZDİK ADAM EMEK VERMİŞ ÇÜNKÜ AMA ORTADA EMEK YOK DİYORUZ YOK YOK YOK MAL MAL KONUŞMAYIN YOK ANLAYIN ŞUNU

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşlar, (bence) gönüllü olarak yaptığınız bir işten karşılık beklememelisiniz. Etkinlik kurallarında yazdığı gibi, sadece etkinlik süresince yazmış olduğunuz iletiler değerlendirmeye alınacaktır. Kendi emeğinizin seçilmemesini eleştirebilirsiniz, fakat (benim kanaatimce) seçilen kişilerin emeğini eleştiremezsiniz. Zaten ortada haklı bir dava da yok. Boşu boşuna insanların kalbini kırmaya/ kendinizi üzmeye değmez 
- Kabile
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
Bu adam haklı bana göre zaten günlük yazan belli ortada neden böyle bişey yaptıki şimdi bunlarSeven yazdı:Emeğe saygı diyorsun bizim yaptığımız emek değil mi neyin davasını yaşıyorsun. Ayrıca ben hakkımı arıyorum ağlamıyorum. Hakkını aramazsan her zaman haksız durumuna düşersin bunu unutma.BlackHatCadillac yazdı:Günlük yazmıyorum ve kazanamayınca da ağlamıyorum en azından sizin gibi emeğe saygınız olsun birazSeven yazdı:Sende yazaydın kardeşim kim dedi günlük yazma diye Allah Allah.BlackHatCadillac yazdı:hakkaten pes ya olaya bak kendi loncasından adam 1. oluyor üzerine 2 tane loncasından adam mansiyon almış hala 2. ve 3. yü sorguluyor aynı loncadan hepiniz ödül alsa oh ne kadar adaletli diyecektiniz dimi ikiyüzlüler sürüsü
Dünyada En Büyük kabadayılık EFENDİLİKTİR .
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
AHMET ÖZ
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆TETİKÇİ ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
ÖLÜM
Ne Zaman ?
Nerde ?
Nasıl ?
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
Değerlendirme kriterlerinin paylaşılmış olması bu konunun bu kadar uzamasına engel olabilirdi.
Kimse yanlış anlamasın ; birini savunuyorum yada birini eleştirmiyorum.Sadece değerlendirme kriterlerini paylaşmaları etkinlik ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.
Kimse yanlış anlamasın ; birini savunuyorum yada birini eleştirmiyorum.Sadece değerlendirme kriterlerini paylaşmaları etkinlik ile ilgili tüm soru işaretlerini ortadan kaldıracaktır.