HELALLİK DUYURUSU !
Re: HELALLİK DUYURUSU !
Dün gibi hatırlıyorum iyi trollemiştin kardeş oyun seviye atlayacak diye Allah yardımcın olsun.
Rabbim (cc.) sana hayırlı tezkereler nasip eylesin!
Vatani borcunu hakkı ile ödeyip, sağ salim sevdiklerine kavuşman dileği ile kardeşim..
Vatani borcunu hakkı ile ödeyip, sağ salim sevdiklerine kavuşman dileği ile kardeşim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
teşekkürler, geldiğinizde görüşmek üzere 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Hayırlı tezkereler , şu zor zamanlarda kazasız belasız , gönlümüzde bir yara da sen açmadan dönmen dileği ile ...
Hayırlı tezkereler. İskenderun bizim memleket, yardımcı olmamı istediğin konu olursa özelden yazabilirsin
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Güzel kardeşim benim...
Forum sorumluluğu yaptığım dönemde, foruma olan katkını asla unutamam. Buralara olan desteğini hiç esirgemedin... Bir hatamız olduysa affola.
Güle güle git gel, hayırlı tezkereler.
Forum sorumluluğu yaptığım dönemde, foruma olan katkını asla unutamam. Buralara olan desteğini hiç esirgemedin... Bir hatamız olduysa affola.
Güle güle git gel, hayırlı tezkereler.

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Selam arkadaşlar.
Şu an çarsı iznindeyim usta birliğim Çanakkale/ nara. çok müthiş bir şehir santral görevini ifa ediyorum.
Güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim. sevgilerle.
Şu an çarsı iznindeyim usta birliğim Çanakkale/ nara. çok müthiş bir şehir santral görevini ifa ediyorum.
Güzel dileklerde bulunan arkadaşlarıma teşekkür ederim. sevgilerle.

LEPRECHAUN
Vatani görevini sağ-selamet bitirme dileği ile, hayırlı tezkereler dilerim kardeşim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
Hayırlı Tezkereler... İskenderun'a gittiğine göre denizcisin heralde acemi birliği kötüdür orası usta birliğinde rahatlarsın benden söylemesi 
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Aynen bahriyeli oldum fotoğraf atardim ama updte sorun olabilir. Android telefon falan var. Her gün foruma bakıyorum. Belki tezkereye kadar bir şeyler olabilir.Hayırlı Tezkereler... İskenderun'a gittiğine göre denizcisin heralde acemi birliği kötüdür orası usta birliğinde rahatlarsın benden söylemesi
Bu arada sobee nin telefonunu istiyor bazı arkadaşlar isterseniz kısa bir Google aramasıyla bulabilirsiniz. Tartışmaya girmek bazı insanları üzmek istemiyorum.
Bu arada ne trolledin diyorsunuz. Kesinlikle ciddiyim yazdıklarım hepsinde.
Adamlar sağ gösterip sol vurdu yapacak bir şey yok .
Su an biz oyuncular eğer ikv gelişsin istiyorsak K.M oyununa en az bir saat ayirmaliyiz.Farkli gelebr ki ikv başlama sürecinde de aynı önyargılara sahiptik. Bazı zorluklar var onları aşmak için yeni ekibin başarısı tescillenmeli ve diğer oyunlara katkı sağlamak için ellerine koz vermeliyiz.
Gemi su aldiginda ilk gemiyi terk edenlere inat karanlığa küçük büyük katkılarınızı esirgemeyin.
Uzun bir yazı oldu surc ü lisan ettikse affola.
Sevgililer.

LEPRECHAUN