İkv Araştırma ve Çözümleme Ekibi
İkv Araştırma ve Çözümleme Ekibi
Bir ara böyle ekip vardı çok geniş araştırmalar yapmıştılar migrat yeraltı vs. bilen hatırlayan var mı?
Re: İkv Araştırma ve Çözümleme Ekibi
Çözülüp gittiler kardeşim 
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Selamun aleyküm;
Bahsettiğiniz ekip artık pek azımızın hatırlayacağı sevgili Sahinkurt'a aitti. Tesadüf, bu aralar kendisinin bulunduğu şehirdeyim. Bayramdan önce de kendisi ile görüşüp iki lafın belini kırdık. Elbette ki muhabbet ister istemez İstanbul Kıyamet Vakti'ne geldi. Laf arasında bu ekibi de sordum, devam etmediğini ve sayfayı kapattığını söyledi. Hatta bu konuyu görünce kendisine linkini attım ve "Seni sahneye alalım" dedim. Fakat kendisi konuyu benim sahte bir hesapla açtığımı düşünerek şaka yollu "Beni foruma çekmek için fake hesaptan yazıyorsun değil mi?" dedi. :lol: Ne diyelim, umarım döner aramıza. Zira bu camianın Sahinkurt gibi nice eli kalem tutan nefere ihtiyacı var. Hem de eskisinden daha çok...
Bahsettiğiniz ekip artık pek azımızın hatırlayacağı sevgili Sahinkurt'a aitti. Tesadüf, bu aralar kendisinin bulunduğu şehirdeyim. Bayramdan önce de kendisi ile görüşüp iki lafın belini kırdık. Elbette ki muhabbet ister istemez İstanbul Kıyamet Vakti'ne geldi. Laf arasında bu ekibi de sordum, devam etmediğini ve sayfayı kapattığını söyledi. Hatta bu konuyu görünce kendisine linkini attım ve "Seni sahneye alalım" dedim. Fakat kendisi konuyu benim sahte bir hesapla açtığımı düşünerek şaka yollu "Beni foruma çekmek için fake hesaptan yazıyorsun değil mi?" dedi. :lol: Ne diyelim, umarım döner aramıza. Zira bu camianın Sahinkurt gibi nice eli kalem tutan nefere ihtiyacı var. Hem de eskisinden daha çok...

Ben hatırlamıyorum, neler yapıyorlardı 
Aleyküm Selam,açtıgı konularda kaldırılmış sanırım.Güzel ve sürükleyici konuları vardı.Bir daha okumak isterim onları evet gelsin aramıza.BilgeTonyukuk yazdı:Selamun aleyküm;