ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon

Mesaj gönderen Retaliation »

VoiceOfVoiceless yazdı:
Ayrıca güzel bir haberim daha var.Pazartesi günü işe başlıyorum.Hiç bilgim olmayan bir sektör.İşverenin dediğine göre 1 hafta içinde işi kaparsın , yoluna bakarsın dedi.Bakalım kısmet diyelim.Umarım ilk aylığımı sorunsuz bir şekilde cebime koyabilirim :)
/b]

Her şey çok güzel ama bu haber bence daha da güzel.Artık az görüşeceğiz ancak iş her şeyden önce gelir. ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen VoiceOfVoiceless »

Retaliation yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:
Ayrıca güzel bir haberim daha var.Pazartesi günü işe başlıyorum.Hiç bilgim olmayan bir sektör.İşverenin dediğine göre 1 hafta içinde işi kaparsın , yoluna bakarsın dedi.Bakalım kısmet diyelim.Umarım ilk aylığımı sorunsuz bir şekilde cebime koyabilirim :)
/b]

Her şey çok güzel ama bu haber bence daha da güzel.Artık az görüşeceğiz ancak iş her şeyden önce gelir. ;)

Biraz öyle olacak ama bir şekilde açığı kapatacağız :)
Günde ortalama 3 saat içinde hem bölge hem de madem çekmem lazım , zor olacak :twisted:
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Seven »

VoiceOfVoiceless yazdı:
Retaliation yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:
/b]

Günde ortalama 3 saat içinde hem bölge hem de madem çekmem lazım , zor olacak :twisted:

Tek iş olsun da gerisi önemli değil. Oyun her zaman oynanır. İşinde başarılar... En kısa zamanda inşallah bende bir iş bulurum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Seven yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:
Retaliation yazdı:
VoiceOfVoiceless yazdı:
/b]

Tek iş olsun da gerisi önemli değil. Oyun her zaman oynanır. İşinde başarılar... En kısa zamanda inşallah bende bir iş bulurum.

Teşekkürler , umarım tüm gençlerimiz iş sahibi olurlar.Üretmek lazım.Birer enerjiyiz hepimiz.Enerjimizle devlete katkımız olacak ;)
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , bomba gibi bir günü geride bıraktım.Hemen hemen tüm gün maden kovalamakla geçti.1-2 tur da ÇT attım.Haydi başlayalım :arrow:

Güne tank savaşçımda maden toplamakla başladım.Gerçekten bu şekilde savaşçıyla maden toplamak daha pratik ve hızlı.

Budaksız Abanoz ile başladık

Resim

Şöyle Ganoderma ;

Resim

Sıkılınca Çt girdim.Boş döndüm yine.

Stuart Efendi ;

Resim

Semoş'tan pantul ve reçete aldım ;

Resim

Hoşuma giden bir çekimi paylaşmak isterim ;

Resim

Ve madalya :)

Resim

Loncamızdan 4 kişi ile 5+1 GBM-X kesimi yaptık.Yine madalya aldım.3 tane ayakkabı eksiğim var.Ve galiba ben bu ayakkabıları tamamlayamayacağım.

Resim

Resim

Başlarım böyle işe diyerekten tekrardan madende takıldım.Güzel geçti 2. tur :)

Alexandrite

Resim

2. Ganoderma

Resim

4 tane yaprağı olan Yonca

Resim

Bir tane daha !

Resim

Aslında satmayı pek düşünmüyordum ama istediğim fiyat olunca sattım.Hem yanımda nakit de olmuş oldu.

Resim

Ve günün son madeni Alexandrite

Resim

Son olarak tüm ganimetim bu şekilde.+10 olunca satmayı düşünüyorum bunları.Bazı madenler öncelerden çekildiği(mavi topaz , çıban çiçeği ) için fazla miktarda.Yeni değiller.

Resim

Ama bakın şunu demeden edemeyeceğim.O Sivri Ada'da resmen maden toplamayı kendine meslek edinmiş adamlar var.Gerek bu tankla , gerek şifacımla ne zaman gelsem o adamlar ordalar.Sadece bu aylık birşey değil.Evvelden de ordaydılar.Günün her saati maden çekiyorlar.Vallahi alkışlarım ben bunları.Büyük sabır gerektiriyor.Ve de bomboş zaman...

Öyle böyle günü karlı bir şekilde kapattım.Kapatmam gerekiyor çünkü büyük bir miktar paraya ihtiyacım var.3. kademe tılsım alacağım.Hangi tılsım olduğunu söylememe gerek yok , takip edenler bilirler ;)

Güne Ahmet Şafak'ın müthiş yorumuyla nokta koymak istiyorum.Keyifli dinlemeler...

:arrow: Eski günlüğümü görmek isterseniz ulaşım linki , hemen alttaki gizlenmiş içeriktedir.
Gizlenmiş İçerikGöster
Selametle kalınız...Görüşürüz...
En son AFRASiYAB tarafından 21 Ağu 2016 19:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Merhabalar , dün günlük ekleyemedim.Plansız bir şekilde oyunu ve bilgisayarı kapatmak zorunda kaldım.
Bugün ise ilk iş günüm.Hiç ama hiç bir fikrimin olmadığı bir sektör.İş veren işi anlattı.Galiba bu işi sevmedim :)
1 ay çalışıp , kredi kartımın borcumu sıfırladıktan sonra bırakacağım muhtemelen.
Günlüğe gelirsek , umarım akşam doldururum buraları.
Dolduramazsam da kusra bakmayın.
Görüşmek üzre , selametle...
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Tekrar merhabalar , az önce oyundan çıkış yaptım.Tılsım satışı ve madenlerde dolandım ancak hiçbir şey olmadı.
Ne saf maden düşürebildim ne de tılsım satabildim.O yüzden bugünü şimdilik noktaladım.

Bugüne Canfeza'nın yeni şarkısı ile son verelim isterseniz.Bu adam bu işi gerçekten iyi yapıyor.Şiir yazmak , böyle şiir yazmak.Harika.

Tekrar görüşmek üzere , sağlıcakla kalın...

:arrow: Eski günlüğümü görmek isterseniz ulaşım linki , hemen alttaki gizlenmiş içeriktedir.
Gizlenmiş İçerikGöster
En son AFRASiYAB tarafından 21 Ağu 2016 19:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.
Sebep: İleti, sahibinin isteği üzerine düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Yok abi , bu iş bana göre değil.Bugün bu oyunda gelebileceğin en sinirli hale geldim.Ne yapsam olmuyor.Ne yapmaya çalışsam olmuyor.Oyun resmen karşı yaptığım yapacağım işlere.
Görevlere yardım edeyim diyorum gelen geçen tek atışta öldürüyor.ÇT gireyim diyorum TAMAMİYLE ZAMAN KAYBI.Şans sistemi diyerekten bu oyunu bırakan tonla insan yoksa ben de birşey bilmiyorum.Düşmüyor kardeşim.Düşmüyor.Böyle sistem mi olur.Ayda yılda 1 item alıyoruz.Sonrası yok.Sonrası hiç.

Vallahi her gün şu görüntüyü görmek bıktım.BIKTIM.Arkadaşlarım olmasa yemin ediyorum bu oyunu silip atmıştım şimdiye kadar.Böyle saçma sapan bir sistem başka bi oyunda yoktur.Resmen defol git item falan yok diyor.

Şubattan beri sürekli bu oyundayım.en az 3-4 ay sadece ÇT girdim. 3 TANE AYAKKABI EKSİK ÜÇ TANE.TONLA GBM-X ATTIM.ŞANS DİYİP İŞİN İÇİNDEN ÇIKIYORLAR.Vallahi verilen zamana yazık.

Resim

Resim

Arada bi çantamızda yada kasamızda olan itemleri veriyorlar da oyalansınlar , kendilerini şanslı hissetsinler diyorlar.

Resim

Resim

Böyle saçma salak bir şans sistemi görmedim.Bu şans sistemi sadece bende mi çalışmıyor ? ÇT Paket + ÇT artırıcı + Plus paket , ulan hepsi var hepsi.Daha ne alalım.Canımızı mı verelim artık item düşmesi için.

Adama illallah ettirdi artık.İnsanız yani bizde , para veriyoruz , bir şeyler yolunda gitsin istiyoruz.Paramızla rezil oluyoruz.

viewtopic.php?f=137&t=116240 konusundaki en alttaki cümleyi okuyun.Hani nerde ? Adamlar neredeyse yıl devirdiler günlük tutarak , hani nerde ?

Maden şansının da , ÇT şansının da, şans sisteminin de canı cehenneme...
Yazmıyorum günlük falan artık.Her gün aynı resmi koymaktan , "yine boş" demekten sıkıldım.
Günlük tutmayı galiba özlüyecem.Selametle kalın , hoşçakalın...
Kullanıcı avatarı
Eskilerdenim0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Lonca: Welcom To Bağcılar

Mesaj gönderen Eskilerdenim0 »

Fırat
sende bi ricam var beni görürsen bi mesaj at senden değil ASLINDA DA Voice vociellssden
Kullanıcı avatarı
VoiceOfVoiceless
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Eskilerdenim0 yazdı:Fırat
sende bi ricam var beni görürsen bi mesaj at senden değil ASLINDA DA Voice vociellssden
Oyundayız şuan.İsminiz nedir pm atalım

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön