Merhabalar , bomba gibi bir günü geride bıraktım.Hemen hemen tüm gün maden kovalamakla geçti.1-2 tur da
ÇT attım.Haydi başlayalım :arrow:
Güne tank savaşçımda maden toplamakla başladım.Gerçekten bu şekilde savaşçıyla maden toplamak daha pratik ve hızlı.
Budaksız Abanoz ile başladık
Şöyle
Ganoderma ;
Sıkılınca
Çt girdim.Boş döndüm yine.
Stuart Efendi ;
Semoş'tan
pantul ve
reçete aldım ;
Hoşuma giden bir çekimi paylaşmak isterim ;
Ve madalya
Loncamızdan 4 kişi ile 5+1
GBM-X kesimi yaptık.Yine madalya aldım.3 tane ayakkabı eksiğim var.Ve galiba ben bu ayakkabıları tamamlayamayacağım.
Başlarım böyle işe diyerekten tekrardan madende takıldım.Güzel geçti 2. tur
Alexandrite
2. Ganoderma
4 tane yaprağı olan Yonca
Bir tane daha !
Aslında satmayı pek düşünmüyordum ama istediğim fiyat olunca sattım.Hem yanımda nakit de olmuş oldu.
Ve günün son madeni
Alexandrite
Son olarak tüm ganimetim bu şekilde.+10 olunca satmayı düşünüyorum bunları.Bazı madenler öncelerden çekildiği(mavi topaz , çıban çiçeği ) için fazla miktarda.Yeni değiller.
Ama bakın şunu demeden edemeyeceğim.O Sivri Ada'da resmen maden toplamayı kendine meslek edinmiş adamlar var.Gerek bu tankla , gerek şifacımla ne zaman gelsem o adamlar ordalar.Sadece bu aylık birşey değil.Evvelden de ordaydılar.Günün her saati maden çekiyorlar.Vallahi alkışlarım ben bunları.Büyük sabır gerektiriyor.Ve de bomboş zaman...
Öyle böyle günü karlı bir şekilde kapattım.Kapatmam gerekiyor çünkü büyük bir miktar paraya ihtiyacım var.3. kademe tılsım alacağım.Hangi tılsım olduğunu söylememe gerek yok , takip edenler bilirler
Güne Ahmet Şafak'ın müthiş yorumuyla nokta koymak istiyorum.Keyifli dinlemeler...