İKV PARA KASMA SERİSİ 3.Bölüm

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: İKV PARA KASMA SERİSİ 3.Bölüm

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

Kabile yazdı:Seriye devam
İnşAllah abi birşeyler yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince,teşekkür ederim.
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

yusfcuk95 yazdı:Ateş buz seçmenin sebebi kritik attığında hedefi durdurmasıydı,ayrıca elektrik hasarı düşük ise ki elektrik attığında çoklu hedef gelecektir ve kesmesi bir hayli zorlaşacaktır.Elektrik o yüzden gereksiz.
Zaten yaratıkları toplu keseceğimiz için çoklu hedefin gelmesi işimize yarar. Ben hem buz hem de elektrik ile denedim. Elektrik kesin çözüm :) 1000 elektrik hasarı ile rahatça çukura gidebilirsiniz. Ateş çemberi ile yanınızda biri yoksa ve hasarınız düşük ise hol'ün o dar yollarında çukura gitmek imkânsız bir şey gibi olacaktır. Ayrıca bir buz atıp çevirdiğimizde bazı aç gözlüler arkandaki slota da göz dikiyor. İlk elektrik ile vurursanız her halükârda yaratığı siz öldürmüş sayılacaksınız.
Edit: Bu arada buz kritik geldiğinde yaratığı durdurmaz, hızını düşürür, bu da yaratığın ateş çemberine girmesini zorlaştırır, kudreti boşa harcamak demektir.
Kullanıcı avatarı
yusfcuk95
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen yusfcuk95 »

mstfmrt yazdı:
yusfcuk95 yazdı:Ateş buz seçmenin sebebi kritik attığında hedefi durdurmasıydı,ayrıca elektrik hasarı düşük ise ki elektrik attığında çoklu hedef gelecektir ve kesmesi bir hayli zorlaşacaktır.Elektrik o yüzden gereksiz.
Zaten yaratıkları toplu keseceğimiz için çoklu hedefin gelmesi işimize yarar. Ben hem buz hem de elektrik ile denedim. Elektrik kesin çözüm :) 1000 elektrik hasarı ile rahatça çukura gidebilirsiniz. Ateş çemberi ile yanınızda biri yoksa ve hasarınız düşük ise hol'ün o dar yollarında çukura gitmek imkânsız bir şey gibi olacaktır. Ayrıca bir buz atıp çevirdiğimizde bazı aç gözlüler arkandaki slota da göz dikiyor. İlk elektrik ile vurursanız her halükârda yaratığı siz öldürmüş sayılacaksınız.
Edit: Bu arada buz kritik geldiğinde yaratığı durdurmaz, hızını düşürür, bu da yaratığın ateş çemberine girmesini zorlaştırır, kudreti boşa harcamak demektir.
Hocam iyi okuyun buz kritik geldiğinde hedefi 1 saniyeliğine dondurur,ayrıca elektrik slotlar karşımızda olduğunda iyi dar alanda sıkıntı çıkarır bence ki siz kullanıyorsanız bravo. :)
Kedimiiiiiiğ çaldılar kedimiiiiieeeğ çaldılar kedimiiiiiiğ çaldılar
kutuya koydular
kutuyaaa koydular
kutuyaaaaaa koydular..
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen mstfmrt »

yusfcuk95 yazdı:
mstfmrt yazdı:
Hocam iyi okuyun buz kritik geldiğinde hedefi 1 saniyeliğine dondurur,ayrıca elektrik slotlar karşımızda olduğunda iyi dar alanda sıkıntı çıkarır bence ki siz kullanıyorsanız bravo. :)
Son kez yazıyorum, sadece oyunculara karşı kritik geldiğinde rakibi dondurur, yaratıklarda ise sadece hızını yavaşlatır. Ben az önce denedim siz de deneyebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
Whiteis
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kaygısızlar

Mesaj gönderen Whiteis »

Başarılı ama şuan ki oyuncularına bakılırsa kondrıt çekip satmaya daha yakın bakıyolar :)
Her ne kadar kabadayılıkta gözüm olmasada,dalımı kıranın ağacını kökten sökmesini i iyi bilirim.
Whitedes
AstaRI
"Kaygısızlar" Loncası

“Genel Etkileşim” sayfasına dön