ıTANRIKUTLUGı & ıTENGRİKUTLUGı Günlüğü
Re: FıratÇakıroğlu Günlüğü [EMİNÖNÜ] #Alpargon
FıratÇakıroğlu, söylemeden edemeyeceğim. Holde seni gördüğümde gerçekten imreniyorum. O kuvvetli asitin örümcekleri çürütmesini saatlerce izleyebilirim.
Seninle tanışma fırsatımız olmadı ama hem oyuncu olarak hem kişilik olarak çok iyi birisin. Zaten VoiceOfVoiceless loncasındaki insanlar gerçekten çok iyi insanlar. Günlüğünü de çok beğendim. Bundan sonra sürekli abonesiyim :roll:
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çok teşekkür ederim güzel yorumundan ötürü.Holdeki haşerelerle güzel bir ilişkim var doğrudurmstfmrt yazdı:FıratÇakıroğlu, söylemeden edemeyeceğim. Holde seni gördüğümde gerçekten imreniyorum. O kuvvetli asitin örümcekleri çürütmesini saatlerce izleyebilirim.Seninle tanışma fırsatımız olmadı ama hem oyuncu olarak hem kişilik olarak çok iyi birisin. Zaten VoiceOfVoiceless loncasındaki insanlar gerçekten çok iyi insanlar. Günlüğünü de çok beğendim. Bundan sonra sürekli abonesiyim :roll:
Umarım tanışma fırsatımız olur.Teşekkür ederim tekrardan...[/b]
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , süper bir gün geride kaldı.Öğle saatlerinde girdim maden için.İstediğim madeni elde ettim , istediğim itemi elde ettim.Güzeldi yani
Sıkı tutunun :arrow:
Güne madenci olarak başladım.Oyun tarihimde 1 defa düşürmüştüm.Bu da 2. oldu ;

Sonra dedim hiç altın çekmiyorum.Girdim mağaraya ve ;

Ve başka maden ;

Bunlardan sonra ÇT girmeye başladım.Güzel itemler elde ettim.Sırasıyla şöyle ;
İlk turda Semiha'dan 2 tane reçete aldım ;

Gaffar'dan da reçete

Sonra Fundi Zırh için hazır bayramken bi el öpeyim diye Migrat'a girdim.Bende olan 2 tane yüzük aldım ;

Baktım olcak iş değil , tekrardan ÇT yollarına düştük.Ama şunu söylemeden edemeyeceğim.Son zamanlarda girdiğim en bomba gruptu.Tamamiyle prof bir grup.Şipşak hemen kestik abilerimizi.Ve günün en önemli itemi ;
-SİYANÜR ASA-
Siyanür setten sadece asa eksikti ve seti tamamladım :twisted:

(Semiha ve Stuart boş)
Aynı grupla tüm atalım dedik.Tank , Yol Savaşçısı'nda düşünce 4 büyü 1 şifa GBM-X kesip terk ettik bölgeyi ;

(Yol Savaşçısı boş)
Aynı grupla 5+1 stusuz denedik.Yine müthiştiler.Şipşak bitti bölge anlamadan...
Semiha bacımızdan ;

Gaffar'dan ise ;

Doymadık , tekrardan girdik
Gaffar'dan ;

(Semiha boş)
Ve Stuart Abi'den çantamıza koyup oyunu noktaladım ;

Bereketli bitirdim günü , tekrardan görüşmek üzre , selametle...
Güne madenci olarak başladım.Oyun tarihimde 1 defa düşürmüştüm.Bu da 2. oldu ;

Sonra dedim hiç altın çekmiyorum.Girdim mağaraya ve ;

Ve başka maden ;

Bunlardan sonra ÇT girmeye başladım.Güzel itemler elde ettim.Sırasıyla şöyle ;
İlk turda Semiha'dan 2 tane reçete aldım ;

Gaffar'dan da reçete

Sonra Fundi Zırh için hazır bayramken bi el öpeyim diye Migrat'a girdim.Bende olan 2 tane yüzük aldım ;

Baktım olcak iş değil , tekrardan ÇT yollarına düştük.Ama şunu söylemeden edemeyeceğim.Son zamanlarda girdiğim en bomba gruptu.Tamamiyle prof bir grup.Şipşak hemen kestik abilerimizi.Ve günün en önemli itemi ;
-SİYANÜR ASA-
Siyanür setten sadece asa eksikti ve seti tamamladım :twisted:

(Semiha ve Stuart boş)
Aynı grupla tüm atalım dedik.Tank , Yol Savaşçısı'nda düşünce 4 büyü 1 şifa GBM-X kesip terk ettik bölgeyi ;

(Yol Savaşçısı boş)
Aynı grupla 5+1 stusuz denedik.Yine müthiştiler.Şipşak bitti bölge anlamadan...
Semiha bacımızdan ;

Gaffar'dan ise ;

Doymadık , tekrardan girdik
Gaffar'dan ;

(Semiha boş)
Ve Stuart Abi'den çantamıza koyup oyunu noktaladım ;

Bereketli bitirdim günü , tekrardan görüşmek üzre , selametle...
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Şöyle bir düşündüm ki ben tebrik mesajı yayınlamamışım
4 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında Kıyamet Günlükleri Etkinliği var.Bugün itibariyle 2. gününe girdi.
Etkinliğe katılacak arkadaşlara şimdiden bol şanslar dilerim.Hak eden kazanması dileğiyle...
Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
4 Temmuz - 31 Temmuz tarihleri arasında Kıyamet Günlükleri Etkinliği var.Bugün itibariyle 2. gününe girdi.
Etkinliğe katılacak arkadaşlara şimdiden bol şanslar dilerim.Hak eden kazanması dileğiyle...
Kıyamet Günlükleri Etkinliği Başlıyor!
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , yorucu bir günü geride bıraktık.ÇT işi yordu gerçekten.Enerjim düşük şekilde bunları yazıyorum bugün.
Her zaman olduğu gibi güne madenci olarak başladım.Bir kez daha Ganoderma çektim ;

Bir tane Dört Yapraklı Yonca ;

Tam burada çalan müzik .....

Fundi Zırh için Migrat'a girdik , yılan kuyusundan düşen bir item ;

(Satılıktır)
Şaşırdık mı

Madenden sıkıldım , baktım Kadim Hidra için destek arıyorlar.Ben de gittim hemen.2 şifacı ve 5-6 büyücü tanksız şekilde canını 20lere kadar indirdik.Sonra ölümler oldu canı 41e kadar çıktı.Klan kanalına çağrıları sıklaştırınca 2 tank birden gelince zor da olsa yere serdik Kadim Hidra'yı.Bi yarım saat uğraşmışızdır belki daha fazla...

Baktım olacak gibi değil ÇT grubu aradım.Tüm bölge grubuna girdim.Alamadım tabi item
Yol Savaşçısı ;

GBM-X ;

Stuart Efendi ;

Gaffar ve Semoş'tan item alamadım.O sinirle fotoğraf da almamışım.
:arrow: Başka grupla Gaffar turuna katıldım.Yine boş döndüm.
Stuart Efendi ;

Yol üzeri gruptan bir arkadaş pm'si :

Arada bi kendimizi pohpohlamak lazım
Semiha'dan 2 tane pantul aldım.Ama hiçbir eksiğim yok pantullardan.

Diğeri Siyanür Pantul
Bu torbadan Ruh Döven Asa ve Ruh Döven Ceket bekliyordum oysaki...

Ve gün sonunda adada biraz maden turuna çıktım , 2. kademe maden düşürebildim.Canı sağolsun

Bakın eksiklerim şöyle ÇT'den ;
Ruh Döven Asa
Ruh Döven Ceket
Ruh Döven Ayakkabı
Mevlana Zırh
Mevlana Ayakkabı
Hidroflorik Ayakkabı
Az kaldı az
Güne güzel bir şarkı bırakıyorum ;
Günü böyle bitirdim , tekrar görüşmek üzre , selametle....
Her zaman olduğu gibi güne madenci olarak başladım.Bir kez daha Ganoderma çektim ;

Bir tane Dört Yapraklı Yonca ;

Tam burada çalan müzik .....

Fundi Zırh için Migrat'a girdik , yılan kuyusundan düşen bir item ;

(Satılıktır)
Şaşırdık mı

Madenden sıkıldım , baktım Kadim Hidra için destek arıyorlar.Ben de gittim hemen.2 şifacı ve 5-6 büyücü tanksız şekilde canını 20lere kadar indirdik.Sonra ölümler oldu canı 41e kadar çıktı.Klan kanalına çağrıları sıklaştırınca 2 tank birden gelince zor da olsa yere serdik Kadim Hidra'yı.Bi yarım saat uğraşmışızdır belki daha fazla...

Baktım olacak gibi değil ÇT grubu aradım.Tüm bölge grubuna girdim.Alamadım tabi item
Yol Savaşçısı ;

GBM-X ;

Stuart Efendi ;

Gaffar ve Semoş'tan item alamadım.O sinirle fotoğraf da almamışım.
:arrow: Başka grupla Gaffar turuna katıldım.Yine boş döndüm.
Stuart Efendi ;

Yol üzeri gruptan bir arkadaş pm'si :

Arada bi kendimizi pohpohlamak lazım
Semiha'dan 2 tane pantul aldım.Ama hiçbir eksiğim yok pantullardan.

Diğeri Siyanür Pantul
Bu torbadan Ruh Döven Asa ve Ruh Döven Ceket bekliyordum oysaki...

Ve gün sonunda adada biraz maden turuna çıktım , 2. kademe maden düşürebildim.Canı sağolsun

Bakın eksiklerim şöyle ÇT'den ;
Ruh Döven Asa
Ruh Döven Ceket
Ruh Döven Ayakkabı
Mevlana Zırh
Mevlana Ayakkabı
Hidroflorik Ayakkabı
Az kaldı az
Güne güzel bir şarkı bırakıyorum ;
Günü böyle bitirdim , tekrar görüşmek üzre , selametle....
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , iyi akşamlar.Az önce 2 tur Gaffar girdim.Çok yaklaştım ama olmadı.İstediğim itemleri alamadım.
İlk tur bereketli geçti.
Stuart Efendi'den ;

Semoş'tan ;

Ense traşı güzelmiş :mrgreen: :mrgreen:

Ve Gaffar'tan çift item !
Tam da istediğim item türü.Asa ve ceket.Ama Ruh Döven Asa ve Ruh Döven Ceket olmalıydılar ;

2. turda çektiğim fotoğraflar kaydedilmemiş.Zaten kayda değer birşey olmadı.3 patrondan 3 madalya aldım
Kısa bir kaçamak yaptım bu akşam Gaffar turuna katılarak.Akşamları oyuna girme alışkanlığım , daha doğrusu bilgisayar açma alışkanlığım yok.Neyse , yarın görüşmek üzre inşAllah , selametle...
İlk tur bereketli geçti.
Stuart Efendi'den ;

Semoş'tan ;

Ense traşı güzelmiş :mrgreen: :mrgreen:

Ve Gaffar'tan çift item !
Tam da istediğim item türü.Asa ve ceket.Ama Ruh Döven Asa ve Ruh Döven Ceket olmalıydılar ;

2. turda çektiğim fotoğraflar kaydedilmemiş.Zaten kayda değer birşey olmadı.3 patrondan 3 madalya aldım
Kısa bir kaçamak yaptım bu akşam Gaffar turuna katılarak.Akşamları oyuna girme alışkanlığım , daha doğrusu bilgisayar açma alışkanlığım yok.Neyse , yarın görüşmek üzre inşAllah , selametle...
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
DİKKAT !

[quote="Retaliation"]Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün yine hırsızlık olayı ile karşı karşıya kaldık.Neyse ki karşı tarafı Hasan dostum sayesinde fark ettim,kendisi kendisini akıllı sanıyor,bir arkadaşımızın hesabını almaya çalışıyor ve bizlerin.Ama biz bu oyuna gelmedik şükür ki.Oyunda sizden hesap isteyen,arkadaşınız gibi gözüken hırsızlara kanmayın.Varsa arkadaşınızın telefon numarasını arayın.WhatsApp'tan mesaj atın veya Facebook'tan.
Keyifli Forumlar.[/quote]
Kendini arkadaşımız olan Bahadır olarak tanıtıyor bu sübyan.Benden 2 defa istedi.İlkinde durumu anlayamadım.Neredeyse veriyordum hesabı , Furkan'la Messenger konuşmasından sonra vermeme kararı aldım.
Bugün ise durumu erken farkettim , hallettik bir şekilde.
Bahadır'ın 2 hesabı vardır.Kupapazı(49 büyücü) ve VaGoNHaYreTTin(49 savaşçı)
Bu tip şerefsizliklere karşı tüm sunuculardaki arkadaşlar dikkat etsinler...
İyi akşamlar...
Bugün ise durumu erken farkettim , hallettik bir şekilde.
Bahadır'ın 2 hesabı vardır.Kupapazı(49 büyücü) ve VaGoNHaYreTTin(49 savaşçı)
Bu tip şerefsizliklere karşı tüm sunuculardaki arkadaşlar dikkat etsinler...
İyi akşamlar...
Merhaba değerli günlük sahibi VoiceOfVoiceless!
Son 2 gün boyunca yazdıklarını okudum ve gerçekten inanılmaz bir şansın var seni tebrik ediyorum
Keşke böyle bir şans bende de olsa diyeceğim fakat daha 26 levelim
Sıfırdan bir hesap açıp baştan başladım kim bilir belki ilerleyen zamanlarda şans beni de bulur...
Günlüğünün devamını bekliyorum, bol şanslar...
Kendine dikkat et lütfen, bu arada hayırlı bayramlar
Saygılar ve sevgilerle...
Edit: Hesap çalınmalarına karşı bilgilendirme ve duyarlılığın için kendi şahsım adına teşekkür ederim.
Son 2 gün boyunca yazdıklarını okudum ve gerçekten inanılmaz bir şansın var seni tebrik ediyorum
Sıfırdan bir hesap açıp baştan başladım kim bilir belki ilerleyen zamanlarda şans beni de bulur...
Edit: Hesap çalınmalarına karşı bilgilendirme ve duyarlılığın için kendi şahsım adına teşekkür ederim.
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Yorumun için teşekkür ederim.Şifacılara şans hep güler , sana da gülecektirFlewz yazdı:Merhaba değerli günlük sahibi VoiceOfVoiceless!
Günlüğü takip ettiğin için ayrıca teşekkür ederim.Eminönü'te yolun düşerse her daim bekleriz , kapımız açıktır.Forum kullanıcıları VİP üyedir loncamızda , kral dairesinde konaklama hizmetimiz vardır
Sanada hayırlı bayramlar , bol şanslar
- VoiceOfVoiceless
- Teşkilat Neferi
Merhabalar , bugün oldukça şanssız bir gündü.Bölgeler yarım kaldı hep , istediğim madenleri düşüremedim.Ve de acayip sinirliydim.Ah bu tazılar ahh...
Günün en önemli olayı tılsım satmamdı.Uzun zamandır kullandığım Gazap I(II) tılsımını istediğim fiyattan sattım.Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Ayrıca madenleri gezerken belkide 100ün üzerinde sersemletme yedim tazılardan falan.Sinirden çılgına döndüm bugün.2 adım atamadım resmen.O sinirle savaşçıma Lonca Lisansı aldım , artık madenlerde genellikle bu karakteri kullanıcam.Tazılara sinirlenmem pahalıya patladı ama sağlık olsun.

Ayrıca güzel bir haberim daha var.Pazartesi günü işe başlıyorum.Hiç bilgim olmayan bir sektör.İşverenin dediğine göre 1 hafta içinde işi kaparsın , yoluna bakarsın dedi.Bakalım kısmet diyelim.Umarım ilk aylığımı sorunsuz bir şekilde cebime koyabilirim
Bu günü kısa tutuyorum , tekrar görüşmek üzre..Selametle ...
Günün en önemli olayı tılsım satmamdı.Uzun zamandır kullandığım Gazap I(II) tılsımını istediğim fiyattan sattım.Alan arkadaşa hayırlı olsun.

Ayrıca madenleri gezerken belkide 100ün üzerinde sersemletme yedim tazılardan falan.Sinirden çılgına döndüm bugün.2 adım atamadım resmen.O sinirle savaşçıma Lonca Lisansı aldım , artık madenlerde genellikle bu karakteri kullanıcam.Tazılara sinirlenmem pahalıya patladı ama sağlık olsun.

Ayrıca güzel bir haberim daha var.Pazartesi günü işe başlıyorum.Hiç bilgim olmayan bir sektör.İşverenin dediğine göre 1 hafta içinde işi kaparsın , yoluna bakarsın dedi.Bakalım kısmet diyelim.Umarım ilk aylığımı sorunsuz bir şekilde cebime koyabilirim
Bu günü kısa tutuyorum , tekrar görüşmek üzre..Selametle ...