5 yıl aradan sonra geri dönüş ?
5 yıl aradan sonra geri dönüş ?
Bu oyunu yaklaşık 5 6 yıl önce bırakmıştım . Ama bu oyundan aldığım keyfide başka oyunlar da alamadım. Bu oyunun dokusu çevresi hikayesi hep ilgimi çekmiştir. Şimdi meselem şu oyun baya bir değişmiş galiba hol tılsım o bu zart zurt hiç birinden haberim yok ben çt bile girmedim hiç ama oynuyordum bu oyunu seviyordum . Tekrar başlasam %99 solo oynucam bu oyunu benle başlayacak bir arkadaş çevrem yok ne yazık ki . Tekrar 0 dan başlasam item falan dizmem ne kadar zaman alır ya da parti falan bulabilirmiyim . Oyunun son durumu nedir aktif olarak yardım edenler oynayanlar var mı ? Kısacası 5 yılın ardından 0 dan başlamaya değer mi ? Oyunu baya bir unuttuğum için dışardan biri İKV görmüş başlamayı düşünüyor gibi yorum yapın sanki hiç oynamamışım gibi bu oyunu baya bir unuttum çünkü.
Re: 5 yıl aradan sonra geri dönüş ?
Belanımı arıyorsun birader kaç git kaç kaç ne ile karşılacağını tahmin bile edemezsin dön arkanı git sana bi dost tavsiyesi oraya giden birdaha geri dönemedi evlat
ikizler92 yazdı:Belanımı arıyorsun birader kaç git kaç kaç ne ile karşılacağını tahmin bile edemezsin dön arkanı git sana bi dost tavsiyesi oraya giden birdaha geri dönemedi evlat
Ben 3 yıl sonra geri dönüş yapacaktımki ben bile baya zorlanacağımı anladım.Çünkü artık oyuna yeni başlayan kalmadığından dolayı sıfırdan başlamak,görevlerine yardım bulmak baya zor olacaktır.Kaldıki grup bölgeleri başlı başına bir bela
Bence başla içinde kalmasın sıkılırsan bırakırsın 
.....
Her türlü şikayete hazırsan başla başla ama Eminönü'nde başla. Bi de forumda yenilik istiyoruz konuları açmayın biz denedik olmuyor :roll: