Meran'dan gelenler Hak..
Re: Meran'dan gelenler Hak..
#@!? lere karşı bi ilgin var sanırım #@!? diye 2-3 defa daha laf atmışsın başkalarına?
uzatmayın ya gerzek gerzek yorumlar yapmayın bizi kabul eden böyle eder etmeyende çokde şeyimizde herkese kolay gelsin iyi forumlar

- Trendd
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tamam Geldiniz Hoşgeldiniz.Fakat Abartmayın.Bisürü konu var sizin açtığınız.
Kilit lütfen
Ulaşmak İsteyen : :arrow:
Kilit lütfen
Ulaşmak İsteyen : :arrow:

Merhaba:
Arkadaşlar bukadar yeterli öncelikle şunu söylemek istiyorum.Oyunda Meran sunucusunda kendi adınızı aratın ve sizin kime ne dediğiniz ortaya cıksın
Zamanında birbirinize bile hakaretler etmişsiniz. Siz busunuz işte kişilik bozukluğu var sizde neyse ben gereken cevabı ve son noktayı koyuyorum..
viewtopic.php?f=28&t=3622&p=36518&hilit ... C#p36518[b][Birbirlerine hakaret ettiği konular][/b]
SAYGILARIMLA
Blackman
Arkadaşlar bukadar yeterli öncelikle şunu söylemek istiyorum.Oyunda Meran sunucusunda kendi adınızı aratın ve sizin kime ne dediğiniz ortaya cıksın
Zamanında birbirinize bile hakaretler etmişsiniz. Siz busunuz işte kişilik bozukluğu var sizde neyse ben gereken cevabı ve son noktayı koyuyorum..
viewtopic.php?f=28&t=3622&p=36518&hilit ... C#p36518[b][Birbirlerine hakaret ettiği konular][/b]
SAYGILARIMLA
Blackman
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
birbirimize hakaret mi etmişiz o konuda :mrgreen:BLACKMAN yazdı:Merhaba:
SAYGILARIMLA
Blackman
allahım doğuştan şakacı bu çocuk astigmat 12 derece hemde :mrgreen:
çok istiyosan sanada hakaret edebilirim
- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
orda tek atıştığımız kişi bendenşairolmaz ondada haddimizi aşmamışız başka nerde kavga var ?
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
yav bırak bunlar kavga görmemiş 2 laf atmaya kavga diyolar xDfundafuni456 yazdı:orda tek atıştığımız kişi bendenşairolmaz ondada haddimizi aşmamışız başka nerde kavga var ?

- fundafuni456
- Işık Hanım'ın Elemanı
bu defa hklısın karasis kavga nedir bilmiyolar gerçekten kavganın manasını öğretmek lasım bunlaraxDMORDuMan yazdı:yav bırak bunlar kavga görmemiş 2 laf atmaya kavga diyolar xDfundafuni456 yazdı:orda tek atıştığımız kişi bendenşairolmaz ondada haddimizi aşmamışız başka nerde kavga var ?
En son fundafuni456 tarafından 03 Mar 2010 22:24 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Ahmed Hamdi TANPINAR
öğretirimde sonra gelir velisi çocuğumun psikolojisini bozuyosunuz hocam falan der benimde kafam atar örnekleme yaparak öğretirim kavgayı xDfundafuni456 yazdı:gerçekten kavganın manasını öğretmek lasım bunlaraxDMORDuMan yazdı:yav bırak bunlar kavga görmemiş 2 laf atmaya kavga diyolar xDfundafuni456 yazdı:orda tek atıştığımız kişi bendenşairolmaz ondada haddimizi aşmamışız başka nerde kavga var ?