Meran'dan gelenler Hak..

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
BLACKMAN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Meran'dan gelenler Hak..

Mesaj gönderen BLACKMAN »

Merhaba :
Meran sunucusundan birkaç kişi gelmiş gelmesine oyunda kimse size bir laf söylemeden siz kendinizi forumda yeterince tanıttınız.Hoşgeldiniz dedik ama içine ettiniz.
Forumda bakıyorum her konu Morduman adlı karakterin açtığı konular hepsindede saçma sapan konuşmalar karakterinizi resmen ortaya koymuşsunuz.
Oyunda tanıyıp tanımadığınız kişilere laf söylüyorsunuz ki bu sizin için çok kötü..
Şuan Teşkilat sunucusunda nekadar oyun oynarsanız oynayın İyi bir ortam yakalayamazsınız. Sadece şöyle birşey olabilir sizin gibilerle ortam yaratabilirsiniz. Asla iyi yerlere gelemezsiniz :)
Bence ya adam gibi takılın oyununuzu oynayın yada teşkilata girmeden kendi sunucunuza dönün..

Meran'dan gelenler..
[Morduman Andreixşifa Morukkelleci Fundafuni ]

SAYGILARIMLA
Resim
єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz” вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat

Re: Meran'dan gelenler Hak..

Mesaj gönderen fundafuni456 »

bizim sana bi zararımız dokunamdı ki biz geyik yapamyı seven insanlarız yer mekan farketmiyo yeter ki muahbebt edick biri olsun tanıamıdğımz kişiler bize laf ettiğidne biz susucaz mı k.b öyle bi durum söz konusu dahi olamaz kimse olmasa bile biz birbirimze yeteriz bunu anlayın isterseniz biz sadece bi dostluk çerçevesi içinde oynuyoruz kimseyi rahatsız ettiğimiz yok ama ndn böyle bi konu açman grektiğini anlayamaıdm
ek bilgi:
Digittürk ayda 9.90 a ;)
En son fundafuni456 tarafından 02 Mar 2010 21:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

adam olun efendi olun diyosun

biz meranda da böyleyiz hep böyle olacaz varmı değiştirecek

agemennon dss what is thiss

takıl bana hayatın renklensin fazla takılma gök kuşağına dönersin

kapiş
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen morukkelleci »

konuşun...

KIMLER ÇEVRIMIÇI
Bu forumu görüntüleyenler: BLACKMAN, bLacksin, Castersimurganka, fundafuni456, morukkelleci, Ocipres, sweetkiller ve 0 misafir
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

morukkelleci yazdı:konuşun...

KIMLER ÇEVRIMIÇI
Bu forumu görüntüleyenler: BLACKMAN, bLacksin, Castersimurganka, fundafuni456, morukkelleci, Ocipres, sweetkiller ve 0 misafir
bşy söyliyo mdm sözünün arkasında dursun bu kadr ödelklik olmas
Aşk dediğin nedir ki /Tenden bedenden sıyrık/ Çocukların içinde/ Yaşadığı bir çığlık ...
Aşk dediğin nedir ki /Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde/Karanlığa son ıslık...
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

ben lafımı burda söylemem aslan ;) benim için bi sıkıntı yok. Sen gelmişsin,o gelmiş, bu gelmiş. Bakın dalganıza,kafanıza göre takılın...
Resim
Kullanıcı avatarı
Ocipres
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ocipres »

Özellikle Morduman 1200 küsür iletinin hepside sanırım tek cümlelik.Gereksizce forum güncellemekten öteye gitmeyen bu yazıları niye yazma gereği duyorsunuz hakikatten.Balckman Kardeş in dediği gibi teşkilattan kimseyi tanımadan burdaki olan bitenleri bilmeden her yazıya yorum yapma ihtiyacı ne kadar sağlıklı.Forum yazılarını insan okur katılacağı yada eleştireceği birşey varsa yazar cılkını çıkarmanın geriği yokki.Benim forumuma yazılana bakarmısın;
Re: HAN DUVARLARI 2010(Düz yazı versiyonu)
MORDuMan 01 Mar 2010 19:55

okumadım ama mantıklı geldi arkadaşlar öyle diyo xD

MORDuMan
Okumuyorsun yazımı ve yorum yapıyorsun.Niye ? Yazmadan duramıyormusun?.Arkadaşın dediği gibi tüm forum yazılarınada merandan geldiğini söyleyen arkadaşların böyle yazması bana manidar geldi.Forum yetkilisi lütfen formun bu şekilde kullanılmasına izin vermeyiniz.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
"Bose-Einstein yoğuşması; Aynı atomların en soğuk noktada ( - 270" ) omuz omuza "lay lay lay lay lay lay" çekmesidir.Aynen trübünde yapıldığı gibi."
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

bLacksin yazdı:ben lafımı burda söylemem aslan ;) benim için bi sıkıntı yok. Sen gelmişsin,o gelmiş, bu gelmiş. Bakın dalganıza,kafanıza göre takılın...
herkes snn gibi düşünse ne güsel biz kafamıza göre takılıyorus onlarda takılsın bizm kimsey zararımız yok ayrıca bisim takılmamıs onu ne ilgilendirirki?
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
fundafuni456
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Ocipres yazdı:Özellikle Morduman 1200 küsür iletinin hepside sanırım tek cümlelik.Gereksizce forum güncellemekten öteye gitmeyen bu yazıları niye yazma gereği duyorsunuz hakikatten.Balckman Kardeş in dediği gibi teşkilattan kimseyi tanımadan burdaki olan bitenleri bilmeden her yazıya yorum yapma ihtiyacı ne kadar sağlıklı.Forum yazılarını insan okur katılacağı yada eleştireceği birşey varsa yazar cılkını çıkarmanın geriği yokki.Benim forumuma yazılana bakarmısın;
Re: HAN DUVARLARI 2010(Düz yazı versiyonu)
MORDuMan 01 Mar 2010 19:55

okumadım ama mantıklı geldi arkadaşlar öyle diyo xD

MORDuMan
Okumuyorsun yazımı ve yorum yapıyorsun.Niye ? Yazmadan duramıyormusun?.Arkadaşın dediği gibi tüm forum yazılarınada merandan geldiğini söyleyen arkadaşların böyle yazması bana manidar geldi.Forum yetkilisi lütfen formun bu şekilde kullanılmasına izin vermeyiniz.Sevgiler Saygılar.

Ocipres
ya anlamıyorum o onun derdi istediği knouda gezer istediği yorumu ayzar bu bitek onu ilgilendirir başka kimsyei ilgilendirmesde bağlamasda
Ahmed Hamdi TANPINAR
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Arkadaş düşüncesini belirtmiş,hiddetlenmeye gerek yok.
Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön