Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
THeSpeCiaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gönül Dostları

Re: Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!

Mesaj gönderen THeSpeCiaL »

Merhabalar;

Şunları sormak istiyorum sizlere neyin bilgisini vermek istiyorlar? Oyun hikayesinin mi? Tarihçe nin mi? neyin?. Gerçekten bu cevaptan sonra diyecek hiç birşey bulamıyorum. Ben veya benim çevremde olan kişi veya kişiler artık bu oyunu oynamıyorlar. Oynamamakla beraber artık en ufak bir destek verilmicektir. Bu denni yaklaşımdan sonra iki satır cümle yazmışlar ayıptır yazıktır günahtır. Neyse kendimizi paralamanın bir anlamı yok :). Kazandıkları paraları güle güle harcasınlar. Bakalım para sunucu maliyetlerini karşılıyamacağı zaman ne yapıcaklar bulabilcekler mi böyle oyuncular :D Son olarak: İnşallah yanılıyorumdur ve fevri davranıyorumdur...

Resim
Yeni Bir Başlangıcın Efendisi !
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gerçekten üzüldüm, şahsen benim de elimden bir şey geliyorsa bu oyun için yapmaya gerçekten hazırım hani.
onlar ne yapıyor, kader mühürleri ile zaman harcıyorlar, muhattap bulabileceğimiz cep telefon numarası ya da sobee nin ofisinin nerede olduğunu bilen var mı acaba? ya da toplanıp sobee yahut ttnet e mail vs mi atsak ?

gerçekten kader mühürlerine ayıracakları zamanın onda birini bu oyuna ayırsalar her şey çok güzel olacak. haksız mıyım?

sizlere de bravo hocam, tebrik ediyorum.

duygularınızı en içten dileklerimle paylaştığımı söylemek isterim, iyi günler :/
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Bravef »

sobeenin sitesine de bakınca eski oyunları hala gösterdiğini görüyoruz belli ki şirket karın tokluğuna çalışıyor artık, ikvden de ne gelse kardır anlayışıyla ihtiyaç duymuyorlardır güncelleme getirmeye. dediğiniz gibi satsalar belki yeni şirket bir şeyleri değiştirir ama onu da yapmıyorlar çünkü gelir kaynağı kaybolacak.
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49
Sunucu: Meran

ARTIK YOKUMMM ...
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

viewtopic.php?f=46&t=136572 şu bizim oyunu da bi kurtarın ya, adam 2. Kademe tılsım sordu, oyun kitlendi, el dönmüyo

“Genel Etkileşim” sayfasına dön