Şunları sormak istiyorum sizlere neyin bilgisini vermek istiyorlar? Oyun hikayesinin mi? Tarihçe nin mi? neyin?. Gerçekten bu cevaptan sonra diyecek hiç birşey bulamıyorum. Ben veya benim çevremde olan kişi veya kişiler artık bu oyunu oynamıyorlar. Oynamamakla beraber artık en ufak bir destek verilmicektir. Bu denni yaklaşımdan sonra iki satır cümle yazmışlar ayıptır yazıktır günahtır. Neyse kendimizi paralamanın bir anlamı yok
Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!
- THeSpeCiaL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gönül Dostları
Re: Bu Oyunu Kurtarmanın Yolu!
Merhabalar;
Şunları sormak istiyorum sizlere neyin bilgisini vermek istiyorlar? Oyun hikayesinin mi? Tarihçe nin mi? neyin?. Gerçekten bu cevaptan sonra diyecek hiç birşey bulamıyorum. Ben veya benim çevremde olan kişi veya kişiler artık bu oyunu oynamıyorlar. Oynamamakla beraber artık en ufak bir destek verilmicektir. Bu denni yaklaşımdan sonra iki satır cümle yazmışlar ayıptır yazıktır günahtır. Neyse kendimizi paralamanın bir anlamı yok
. Kazandıkları paraları güle güle harcasınlar. Bakalım para sunucu maliyetlerini karşılıyamacağı zaman ne yapıcaklar bulabilcekler mi böyle oyuncular
Son olarak: İnşallah yanılıyorumdur ve fevri davranıyorumdur...
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
gerçekten üzüldüm, şahsen benim de elimden bir şey geliyorsa bu oyun için yapmaya gerçekten hazırım hani.
onlar ne yapıyor, kader mühürleri ile zaman harcıyorlar, muhattap bulabileceğimiz cep telefon numarası ya da sobee nin ofisinin nerede olduğunu bilen var mı acaba? ya da toplanıp sobee yahut ttnet e mail vs mi atsak ?
gerçekten kader mühürlerine ayıracakları zamanın onda birini bu oyuna ayırsalar her şey çok güzel olacak. haksız mıyım?
sizlere de bravo hocam, tebrik ediyorum.
duygularınızı en içten dileklerimle paylaştığımı söylemek isterim, iyi günler
onlar ne yapıyor, kader mühürleri ile zaman harcıyorlar, muhattap bulabileceğimiz cep telefon numarası ya da sobee nin ofisinin nerede olduğunu bilen var mı acaba? ya da toplanıp sobee yahut ttnet e mail vs mi atsak ?
gerçekten kader mühürlerine ayıracakları zamanın onda birini bu oyuna ayırsalar her şey çok güzel olacak. haksız mıyım?
sizlere de bravo hocam, tebrik ediyorum.
duygularınızı en içten dileklerimle paylaştığımı söylemek isterim, iyi günler
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
sobeenin sitesine de bakınca eski oyunları hala gösterdiğini görüyoruz belli ki şirket karın tokluğuna çalışıyor artık, ikvden de ne gelse kardır anlayışıyla ihtiyaç duymuyorlardır güncelleme getirmeye. dediğiniz gibi satsalar belki yeni şirket bir şeyleri değiştirir ama onu da yapmıyorlar çünkü gelir kaynağı kaybolacak.
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49
Sunucu: Meran
ARTIK YOKUMMM ...
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49
Sunucu: Meran
ARTIK YOKUMMM ...
-
- FareAdam Düşmanı
viewtopic.php?f=46&t=136572 şu bizim oyunu da bi kurtarın ya, adam 2. Kademe tılsım sordu, oyun kitlendi, el dönmüyo