OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıMABELııMATİZıI ] [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü [ IıFOLLOWıIıMEıI ]

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlük dün loncamızda asa basacak bir arkadaşa yardımcı oldum sanırım 1 veya 2 güne asayı üreteceğiz.

Savaşçı karakterime girip biraz malzeme verecekken birden grup daveti geldi.

Tabi haliyle bende hazır grup davetlerini kaçırmam direk kabul ettim.

Stuart Efendi oturduğu yerden para kazanmaya devam ediyor. Benim için önemli olan itemleri vermemekte ısrarcı daha şifacıma 2 zırh lazım artık şifaya bile dönmüyorum sırf bu stuart'ın yüzünden sanırım bana karşı bir sorunu var. :D

Stuart her zaman olduğu gibi madalyasını eksik etmedi.

Gaffar Bey ile Semiha Hanımı'ın odasına gitmek için yola koyulduk.

Her zamanki gibi Semiha Hanım bana istediğim zırhı verdi. Tarih tekerrür etti. Bu anı 9 aydır uğraştığım Trans zırhta da yaşamıştım.

Çantayı açtığımda zırh göründü ve bir baktım ki Bıçak Sırtı Zırh düştüğünü gördüm. Sonunda düştü hemen moda geçtim birkaç kişiye deneme yaptım. Gayet sağlam vuruyorum. Kısa sürede çemberlitaştan alacaklarım bitse de Arz olsam diye bekliyorum.

Resim

Çemberlitaş bölgesinden alacağım item sayısı çok değil ama çok uğraşılacak itemler kaldı diyebilirim. Hakkımda hayırlısı olsun. ;)

Sadece 4 parçam kaldı. Önceliğim Gaffardan düşen itemlerle uğraşmam lazım.

Taş Kanat Balta
Bıçak Sırtı Kılıç

Hidra Nefesi Ayakkabı
Bıçak Sırtı Ayakkabı
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Bıçak Sırtı Kılıç bana ne sıkıntılar çektirmişti 1 buçuk ayda Çemberlitaş bölgesinden hiç bir alacak bırakmadığım Savaşçı karakterim belki 1 yılı aşkın süredir Kılıcı atmamıştı :D ne çektiğimi bir ben bilirim işi inada bindirdiğim için üretmedimde fakat geçtiğimiz aylarda etkinlikden kazanmıştım, dilerim ki bendeki bu şansızlık seni bulmaz :)
romendiyojen
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Huzursuzluğum

Mesaj gönderen romendiyojen »

Bicak sirti kilic .bana neler cektirmisti.. Umarim yasamazsn sen :))
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Vezirx27 yazdı:Bıçak Sırtı Kılıç bana ne sıkıntılar çektirmişti 1 buçuk ayda Çemberlitaş bölgesinden hiç bir alacak bırakmadığım Savaşçı karakterim belki 1 yılı aşkın süredir Kılıcı atmamıştı :D ne çektiğimi bir ben bilirim işi inada bindirdiğim için üretmedimde fakat geçtiğimiz aylarda etkinlikden kazanmıştım, dilerim ki bendeki bu şansızlık seni bulmaz :)
İnşallah şansım yaver gider en kısa zamanda düşürmem lazım. Yorum için teşekkürler kim bilir belki bende etkinlik kazanırsam ödülü şaheser istemek olursa alırım bi dal. ;)
romendiyojen yazdı:Bicak sirti kilic .bana neler cektirmisti.. Umarim yasamazsn sen :))

35 Shen kara içtim bu zamana kadar bu demek oluyor ki 30 sefer gaf atmışımdır. İlk zamanlarda 2 şer iksir çekiyordum beceriksizlikten dolayı şu sıralar shen çekiyorum.

Umarım hızlı bir şekilde o kılıcı da düşürmek nasip olur. Bir yönden gerek görmüyorum Mor balyoz var parlak bir şekilde bir yönden istiyorum seri vuruyor kılıç bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

Sevgili günlük bugün gayet güzel geçti Rizeli lonca arkadaşımız Kıyamet Asa üretecekmiş hemen beni çağırdılar bir kare fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdim. Sifteri abimize hayırlı olsun.

Resim

Tabi bugün gene kp kasmayı ihmal etmedim. Şuan 95.030 kp var emeğe saygı bu kp kendiliğinden olmuyor emek verilerek oluyor. ;)

Bize bedavaya solucanlı item verilmiyor. Kastığımız paralarla emek vererek alıyoruz. ;)

Bir lafı 2 kere düşünmek gerekir.

Birincisi söylemeden önce...

İkincisi söyledikten sonra...

Resim

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
selitelis1046
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü ( Seven )

Mesaj gönderen selitelis1046 »

Kardeşim zoruna gitmesin ama eme girerek kp kasmanın neresinde emek veriliyor . Benim birilerini keserek bir gün boyunca kastığım 1 2 bn kp mi emekle alınıyor yoksa senin bir günde eme girip sadece sancak kesmekle aldığın 40 45 bn kp mi emekle alınıyor . Üstelik yaptığınız bu iş oyundaki savaşın bitmesine ve oyunun amacıni yitirmesine neden oluyor ama bunu düşünen kişiler parmakla bile sayılamaz . Yönetimin bilgisi dahilinde imiş ve çalışmalar devam ediyormuş ama birşeyler göremiyoruz . Adamlar karakterlerini 3 yıldız yapıp gözlerini çektikten sonra yasaklasanız ne fayda .
unutMADIMAKlımda
unutMADIMAKlimda
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Re: OoNİKOLAxTESLAoO Günlüğü ( Seven )

Mesaj gönderen Seven »

selitelis1046 yazdı:Kardeşim zoruna gitmesin ama eme girerek kp kasmanın neresinde emek veriliyor . Benim birilerini keserek bir gün boyunca kastığım 1 2 bn kp mi emekle alınıyor yoksa senin bir günde eme girip sadece sancak kesmekle aldığın 40 45 bn kp mi emekle alınıyor . Üstelik yaptığınız bu iş oyundaki savaşın bitmesine ve oyunun amacıni yitirmesine neden oluyor ama bunu düşünen kişiler parmakla bile sayılamaz . Yönetimin bilgisi dahilinde imiş ve çalışmalar devam ediyormuş ama birşeyler göremiyoruz . Adamlar karakterlerini 3 yıldız yapıp gözlerini çektikten sonra yasaklasanız ne fayda .
Bende ilk başlarda bu em olayına sıcak bakmadım ve halende sıcak bakmıyorum.

Ben hızlı destek kanalına bu durumu dile getirdim. Cevabını aldım eme girenlerin ekran görüntüsü alınıp atılırsa haksız kazanç var ise gerekli işlemler yapılır dediler ve sonra konuyu kaldırdılar.

Neyse sadede geleyim adamlar video çekip youtube kanalında paylaşıyorlar orayı da görmezden geliyorsa suç benim değil.

Millet kasıyor çekiyor gözlükleri bizde millet nasıl kendini diziyor diye onumu izleyelim?

Konuyu saptırmayalım her yapılan işte emek vardır. Bu arada savaşlar ölmedi halen devam etmekte ben her gece arzların saldırılarını görüyorum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
batuhan27
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen batuhan27 »

Çok fena kp kasmışsın kardeşim bravo
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

batuhan27 yazdı:Çok fena kp kasmışsın kardeşim bravo

Sağol dostum.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sifteri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sifteri »

Ailecek takipteyiz.
Çayi falan bitirdik sırf takipte kalmak için.
Sevgilerle :P
Eminönü Sunucusunda "Sifteri" ve "Atinasibere" karakterlerinden bana ulaşabilirsiniz.

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön