Sevgili günlük dün loncamızda asa basacak bir arkadaşa yardımcı oldum sanırım 1 veya 2 güne asayı üreteceğiz.
Savaşçı karakterime girip biraz malzeme verecekken birden grup daveti geldi.
Tabi haliyle bende hazır grup davetlerini kaçırmam direk kabul ettim.
Stuart Efendi oturduğu yerden para kazanmaya devam ediyor.Benim için önemli olan itemleri vermemekte ısrarcı daha şifacıma 2 zırh lazım artık şifaya bile dönmüyorum sırf bu stuart'ın yüzünden sanırım bana karşı bir sorunu var.
Stuarther zaman olduğu gibimadalyasını eksik etmedi.
Gaffar Bey ile Semiha Hanımı'ın odasına gitmek için yola koyulduk.
Her zamanki gibi Semiha Hanım bana istediğim zırhı verdi. Tarih tekerrür etti. Bu anı 9 aydır uğraştığım Trans zırhta da yaşamıştım.
Çantayı açtığımda zırh göründü ve bir baktım kiBıçak Sırtı Zırhdüştüğünü gördüm. Sonunda düştü hemen moda geçtim birkaç kişiye deneme yaptım. Gayet sağlam vuruyorum. Kısa sürede çemberlitaştan alacaklarım bitse deArz olsam diye bekliyorum.
Çemberlitaş bölgesinden alacağım item sayısı çok değil ama çok uğraşılacak itemler kaldı diyebilirim. Hakkımda hayırlısı olsun.
Sadece 4 parçam kaldı.Önceliğim Gaffardan düşen itemlerle uğraşmam lazım.
Bıçak Sırtı Kılıç bana ne sıkıntılar çektirmişti 1 buçuk ayda Çemberlitaş bölgesinden hiç bir alacak bırakmadığım Savaşçı karakterim belki 1 yılı aşkın süredir Kılıcı atmamıştı ne çektiğimi bir ben bilirim işi inada bindirdiğim için üretmedimde fakat geçtiğimiz aylarda etkinlikden kazanmıştım, dilerim ki bendeki bu şansızlık seni bulmaz
Vezirx27 yazdı:Bıçak Sırtı Kılıç bana ne sıkıntılar çektirmişti 1 buçuk ayda Çemberlitaş bölgesinden hiç bir alacak bırakmadığım Savaşçı karakterim belki 1 yılı aşkın süredir Kılıcı atmamıştı ne çektiğimi bir ben bilirim işi inada bindirdiğim için üretmedimde fakat geçtiğimiz aylarda etkinlikden kazanmıştım, dilerim ki bendeki bu şansızlık seni bulmaz
İnşallah şansım yaver gider en kısa zamanda düşürmem lazım. Yorum için teşekkürler kim bilir belki bende etkinlik kazanırsam ödülü şaheser istemek olursa alırım bi dal.
35 Shen kara içtim bu zamana kadar bu demek oluyor ki 30 sefer gaf atmışımdır. İlk zamanlarda 2 şer iksir çekiyordum beceriksizlikten dolayı şu sıralar shen çekiyorum.
Umarım hızlı bir şekilde o kılıcı da düşürmek nasip olur. Bir yönden gerek görmüyorum Mor balyoz var parlak bir şekilde bir yönden istiyorum seri vuruyor kılıç bakalım önümüzdeki günlerde neler göreceğiz.
Sevgili günlük bugün gayet güzel geçti Rizeli lonca arkadaşımızKıyamet Asaüretecekmiş hemen beni çağırdılar bir kare fotoğraf ile anı ölümsüzleştirdim. Sifteriabimize hayırlı olsun.
Tabi bugün gene kp kasmayı ihmal etmedim. Şuan95.030kp var emeğe saygı bu kp kendiliğinden olmuyor emek verilerek oluyor.
Bize bedavaya solucanlı item verilmiyor. Kastığımız paralarla emek vererek alıyoruz.
Kardeşim zoruna gitmesin ama eme girerek kp kasmanın neresinde emek veriliyor . Benim birilerini keserek bir gün boyunca kastığım 1 2 bn kp mi emekle alınıyor yoksa senin bir günde eme girip sadece sancak kesmekle aldığın 40 45 bn kp mi emekle alınıyor . Üstelik yaptığınız bu iş oyundaki savaşın bitmesine ve oyunun amacıni yitirmesine neden oluyor ama bunu düşünen kişiler parmakla bile sayılamaz . Yönetimin bilgisi dahilinde imiş ve çalışmalar devam ediyormuş ama birşeyler göremiyoruz . Adamlar karakterlerini 3 yıldız yapıp gözlerini çektikten sonra yasaklasanız ne fayda .
selitelis1046 yazdı:Kardeşim zoruna gitmesin ama eme girerek kp kasmanın neresinde emek veriliyor . Benim birilerini keserek bir gün boyunca kastığım 1 2 bn kp mi emekle alınıyor yoksa senin bir günde eme girip sadece sancak kesmekle aldığın 40 45 bn kp mi emekle alınıyor . Üstelik yaptığınız bu iş oyundaki savaşın bitmesine ve oyunun amacıni yitirmesine neden oluyor ama bunu düşünen kişiler parmakla bile sayılamaz . Yönetimin bilgisi dahilinde imiş ve çalışmalar devam ediyormuş ama birşeyler göremiyoruz . Adamlar karakterlerini 3 yıldız yapıp gözlerini çektikten sonra yasaklasanız ne fayda .
Bende ilk başlarda bu em olayına sıcak bakmadım ve halende sıcak bakmıyorum.
Ben hızlı destekkanalına bu durumu dile getirdim. Cevabını aldım eme girenlerin ekran görüntüsü alınıp atılırsa haksız kazanç var ise gerekli işlemler yapılır dediler ve sonrakonuyu kaldırdılar.
Neyse sadede geleyim adamlar video çekip youtube kanalında paylaşıyorlar orayı da görmezden geliyorsa suç benim değil.
Millet kasıyor çekiyor gözlükleri bizde millet nasıl kendini diziyor diye onumu izleyelim?
Konuyu saptırmayalım her yapılan işte emek vardır. Bu arada savaşlar ölmedi halen devam etmekte ben her gece arzların saldırılarını görüyorum.