:mrgreen: Hades'e adam yollamak istiyorum biraz. Hades bıkmış hep aynı kişilerden.TheeWesT yazdı:Hayırdır getirdiğin her üye için kader müdürlerinde değerli eşyamı hediye ediyorlarNaudiR yazdı:Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Ne oluyor?
Re: Ne oluyor?
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Senden de bıkmıştır biraz rahat bırakNaudiR yazdı::mrgreen: Hades'e adam yollamak istiyorum biraz. Hades bıkmış hep aynı kişilerden.TheeWesT yazdı:Hayırdır getirdiğin her üye için kader müdürlerinde değerli eşyamı hediye ediyorlarNaudiR yazdı:Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Daha 7 gün oluyor başlıyalı m1 ide aldım yaz sonuna kadar devam reis :lol:resp0nse yazdı:Bencede ara vermen gerek![]()
- zeynel55
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Selam throse ;
Öncelikle oyunu fazla ciddiye almamanı önerir , seninle aynı sunucuda olmadığım için dua eder iyi forumlar dilerim
Öncelikle oyunu fazla ciddiye almamanı önerir , seninle aynı sunucuda olmadığım için dua eder iyi forumlar dilerim

Bu Yaşadıklarını Bizde Yaşadık Yıllar Önce...therose yazdı:Daha 7 gün oluyor başlıyalı m1 ide aldım yaz sonuna kadar devam reis :lol:resp0nse yazdı:Bencede ara vermen gerek![]()
Bunu Yaşaman Çok Güzel ve Şunu Bir Düşünsene Senin Gibi Düşünen Hisseden ve Deli Gibi Bağlılıkla Oynayan 10 Binlerce Kişi.
Sunucular Tıklım Tıklım vs. vs. Güzel Günlerdi Sen Yetmezsin Bize Sein Gibi 2-3 Bin Tane Daha Lazım Bu Oyuna.
En Sonunda Üzülme Yeter.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Valla arkdaş kendini kandırmaktan ibaret foruma konu açıyor ama neden açtığı muhamma hep güven bilmem zat zut altında yok m1 yi verdi yok carını verdi yok 1000 akçe sattım ayakları ile dolu 7 gün önce başlıyan birinin anlatacagı seyler olmamakla birlikte oyundaki geçmiş kayıtları hiç masum değil. Güven sıfır zatide forumu baz alarak birilerini kandırma peşindemi acaba diyede geçirmiyor değilim beni forumda herkez tanıyor diye link felan filan bana sorarsanız 4 yıllık ıkvde bu kişileri güvende sıfırlar bırak akçe almayı günahın varsada verme. O onun şifresini vermiş okul arkdşaımış akçe almış bugun lonca kurmuşlar 7 günde kemişler kime masal anlatıyorlar acaba forumdaki kişilere olmadıgı aşikar belli birini kandırma peşinde galiba tiyatro zannetti herhalde burayı ne desen boş oyunda kimseye şifre vermeyin kimse ile ortak çar kullanmayın akçeleri tanıdıgın birinde alın birinin yönlendirmesi ile almayın yönlendiren o kişiden alsın sana versin. Hadi bakalım ne çıkıcak bu arada sen 3 senedir oyundasın ne 7 günü kafamı yapan benle işin sonunda ben adanalıyım kardeş derseniz şasırmam.0LIVERA yazdı:Bu Yaşadıklarını Bizde Yaşadık Yıllar Önce...therose yazdı:Daha 7 gün oluyor başlıyalı m1 ide aldım yaz sonuna kadar devam reis :lol:resp0nse yazdı:Bencede ara vermen gerek![]()
Bunu Yaşaman Çok Güzel ve Şunu Bir Düşünsene Senin Gibi Düşünen Hisseden ve Deli Gibi Bağlılıkla Oynayan 10 Binlerce Kişi.
Sunucular Tıklım Tıklım vs. vs. Güzel Günlerdi Sen Yetmezsin Bize Sein Gibi 2-3 Bin Tane Daha Lazım Bu Oyuna.
En Sonunda Üzülme Yeter.
Neyse allah akıl fikir versin 7 günde dükkanın yerini bulup akçe cektise tebrik ederim ama ben yemedimde yiyen varsa afiyet olsun simdiden
A R Z L O D O S
- VatanKIRIM
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Şahsen oyuna yıllardır girmiyorum ancak şu 39.Seviye ile ilgili konumla fazla haşır neşir olduğumdan sanırım gece rüyamda Dalton Dışşehir set dizdim
Bir de eski gameplay videolarını izlerken cin kesen bir arkadaş vardı gece bir kaç kere uyanıp cin musallat oldu galiba dedim kendime :?

T A T A R
İstanbul - São Paulo
2012 FanArt Çizgi Roman ÜçüncüsüRe: Ne oluyor?
Bir de eski gameplay videolarını izlerken cin kesen bir arkadaş vardı gece bir kaç kere uyanıp cin musallat oldu galiba dedim kendime :? Güldürdün Doğum günümde Allah Seni napmasınVatanKIRIM yazdı:Şahsen oyuna yıllardır girmiyorum ancak şu 39.Seviye ile ilgili konumla fazla haşır neşir olduğumdan sanırım gece rüyamda Dalton Dışşehir set dizdimBir de eski gameplay videolarını izlerken cin kesen bir arkadaş vardı gece bir kaç kere uyanıp cin musallat oldu galiba dedim kendime :?
![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sese geldim :arrow:therose yazdı:NaudiR yazdı:Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Boş Oyunlara Ayıracak vaktim yok.