Ne oluyor?
Ne oluyor?
Oyunu gece 2 lere kadar oynuyorum artık gaffar atmaktan kulağımda rüzgar sesleri kutup ve tesla sesleri duyar oldum. Kanatma atan savaşçıları duyar oldum. Kaos gelecek korkusuyla saniye sayar oldum. Oyunda zaten artık 2 saattir oyundasınız sağlığınız için vs gibi şeylerde yazmamaya başladı. Bakkala gidip 5 ekmek alınır dediğimde bakkal bana sus atacak diye korkar oldum. Şu noob oyuncuların gaffarın ortasında kendini bozmamasındanda korkar oldum. Bunlar bana değil arkadaşımada oluyor . Geçen geldi sınıf arkadaşım kanka 1000 çek ben sana veririm kefilim sağlam dedi
psikolojimi bozdunuz düzgün oynayın şu oyunu 
Re: Ne oluyor?
----Kamu Spotu----Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Ayrıca Hasan'ın Selamı varVezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Geçmiş olsun kardeş .Sen kafayı yeme noktasına gelmiştlsin.Ayrıca Naudir kardeş,Allah aşkına git Kader mühürleri forumunda ileti yaz.Şuradaki forum üyeleri gerçek hayatta seni görseler belki linç ederler.
NaudiR yazdı:Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Boş Oyunlara Ayıracak vaktim yok.
Kötü bir şey yapmıyorum ki sadece Sobee firmasına ait başka bir oyuna çağırıyorum. Bunda kötü bir şey yok.Retaliation yazdı: Geçmiş olsun kardeş .Sen kafayı yeme noktasına gelmiştlsin.Ayrıca Naudir kardeş,Allah aşkına git Kader mühürleri forumunda ileti yaz.Şuradaki forum üyeleri gerçek hayatta seni görseler belki linç ederler.
İKV
2008 - 2018
2008 - 2018
+1therose yazdı:----Kamu Spotu----Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.
Hayırdır getirdiğin her üye için kader müdürlerinde değerli eşyamı hediye ediyorlarNaudiR yazdı:Evet arkadaş haklı. Kader Mühürlerine bekleriz seni.Vezirx27 yazdı:Acilen İKV'yi bırakman gerek.