Bu aşk, nasıl yani lan? Düşünsenize aynı insanı 4 kere görüyorsunuz ve 5. de öyle bir görüyorsunuz ki ya da hergün hayatınızdaki yeri zaman ve mekan bazında hesaba vurunca yüzlerce farklı durumda iletişim kurduğunuz yüzlerce insandan sadece birini öyle bir görüyorsunuz ki bilincinizi işgal ediyor. Malum, insanın yapısı sürekli değişiyor, kalbin kilidi de , onu çözecek anahtar bakışları taşıyan diğer insan da. Ve beklenmedik bir anda, gariptir biranda, alınyazısı malum oluyor. Ve insanlar değişmeye devam ederken arkası meçhul tabi. \%;?+%%"(((+0_0
Yani bana garip gelen şeydi, acaba insan karşısındakine mi aşık olkur yoksa daha kendi içinde bir durum mu?
Aşk
-
- FareAdam Düşmanı
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Aşk
Yani bana garip gelen şeydi, acaba insan karşısındakine mi aşık olkur yoksa daha kendi içinde bir durum mu?
- Goodmyhead58
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildirEklentiPaketi yazdı:Bu aşk, nasıl yani lan? Düşünsenize aynı insanı 4 kere görüyorsunuz ve 5. de öyle bir görüyorsunuz ki ya da hergün hayatınızdaki yeri zaman ve mekan bazında hesaba vurunca yüzlerce farklı durumda iletişim kurduğunuz yüzlerce insandan sadece birini öyle bir görüyorsunuz ki bilincinizi işgal ediyor. Malum, insanın yapısı sürekli değişiyor, kalbin kilidi de , onu çözecek anahtar bakışları taşıyan diğer insan da. Ve beklenmedik bir anda, gariptir biranda, alınyazısı malum oluyor. Ve insanlar değişmeye devam ederken arkası meçhul tabi. \%;?+%%"(((+0_0
ııSUBZEROıı
-
- FareAdam Düşmanı
evet ben de onu diyorum madem öyle, madem içsel bi mesele, o ya da aynı özellikleri, telefon alır gibi hissettim ama, taşıyan bi başkası da olabilirmişti. Karşıdaki belli bir şahsa bu kadar anlam ve önem yüklemek, değer atfetmek gereksiz gibi. Aşk ın benci/lliğine yakışmıyor gibi, hele ki tek taraflı bir durumdaGoodmyhead58 yazdı: Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildir
Maksat muhabbet be, geyik peşindeyimZowieN yazdı:Hayırdır la artık heryerde aşk konusu? :mrgreen: Biri akımı başlattı artık herkes açar konuyu. :mrgreen:
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
EklentiPaketi yazdı:evet ben de onu diyorum madem öyle, madem içsel bi mesele, o ya da aynı özellikleri, telefon alır gibi hissettim ama, taşıyan bi başkası da olabilirmişti. Karşıdaki belli bir şahsa bu kadar anlam ve önem yüklemek, değer atfetmek gereksiz gibi. Aşk ın benci/lliğine yakışmıyor gibi, hele ki tek taraflı bir durumdaGoodmyhead58 yazdı: Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildirMaksat muhabbet be, geyik peşindeyimZowieN yazdı:Hayırdır la artık heryerde aşk konusu? :mrgreen: Biri akımı başlattı artık herkes açar konuyu. :mrgreen:
Anladım dostum.Valla ciddi bir ilişkin yoksa güvenme, fazlada sevme değer verme.Ancak ciddiye biner eşin, hayat arkadaşın olur o zaman değerin ve güvenin fazlasını verirsin.
Never beleive someone who tells who they are.
-
- FareAdam Düşmanı
: )ZowieN yazdı: Anladım dostum.Valla ciddi bir ilişkin yoksa güvenme, fazlada sevme değer verme.Ancak ciddiye biner eşin, hayat arkadaşın olur o zaman değerin ve güvenin fazlasını verirsin.