Aşk

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Aşk

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Bu aşk, nasıl yani lan? Düşünsenize aynı insanı 4 kere görüyorsunuz ve 5. de öyle bir görüyorsunuz ki ya da hergün hayatınızdaki yeri zaman ve mekan bazında hesaba vurunca yüzlerce farklı durumda iletişim kurduğunuz yüzlerce insandan sadece birini öyle bir görüyorsunuz ki bilincinizi işgal ediyor. Malum, insanın yapısı sürekli değişiyor, kalbin kilidi de , onu çözecek anahtar bakışları taşıyan diğer insan da. Ve beklenmedik bir anda, gariptir biranda, alınyazısı malum oluyor. Ve insanlar değişmeye devam ederken arkası meçhul tabi. \%;?+%%"(((+0_0
Yani bana garip gelen şeydi, acaba insan karşısındakine mi aşık olkur yoksa daha kendi içinde bir durum mu?
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Aşk

Yani bana garip gelen şeydi, acaba insan karşısındakine mi aşık olkur yoksa daha kendi içinde bir durum mu?
Kullanıcı avatarı
Goodmyhead58
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Duman

Mesaj gönderen Goodmyhead58 »

EklentiPaketi yazdı:Bu aşk, nasıl yani lan? Düşünsenize aynı insanı 4 kere görüyorsunuz ve 5. de öyle bir görüyorsunuz ki ya da hergün hayatınızdaki yeri zaman ve mekan bazında hesaba vurunca yüzlerce farklı durumda iletişim kurduğunuz yüzlerce insandan sadece birini öyle bir görüyorsunuz ki bilincinizi işgal ediyor. Malum, insanın yapısı sürekli değişiyor, kalbin kilidi de , onu çözecek anahtar bakışları taşıyan diğer insan da. Ve beklenmedik bir anda, gariptir biranda, alınyazısı malum oluyor. Ve insanlar değişmeye devam ederken arkası meçhul tabi. \%;?+%%"(((+0_0
Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildir :D
ııSUBZEROıı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hayırdır la artık heryerde aşk konusu? :mrgreen: Biri akımı başlattı artık herkes açar konuyu. :mrgreen:
Never beleive someone who tells who they are.
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Goodmyhead58 yazdı: Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildir :D
evet ben de onu diyorum madem öyle, madem içsel bi mesele, o ya da aynı özellikleri, telefon alır gibi hissettim ama, taşıyan bi başkası da olabilirmişti. Karşıdaki belli bir şahsa bu kadar anlam ve önem yüklemek, değer atfetmek gereksiz gibi. Aşk ın benci/lliğine yakışmıyor gibi, hele ki tek taraflı bir durumda
ZowieN yazdı:Hayırdır la artık heryerde aşk konusu? :mrgreen: Biri akımı başlattı artık herkes açar konuyu. :mrgreen:
Maksat muhabbet be, geyik peşindeyim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

EklentiPaketi yazdı:
Goodmyhead58 yazdı: Kendi içinde bir durum onu gözünde büyütürsün bir süre sonra kusursuz sanmaya başlarsın aslında öyle değildir :D
evet ben de onu diyorum madem öyle, madem içsel bi mesele, o ya da aynı özellikleri, telefon alır gibi hissettim ama, taşıyan bi başkası da olabilirmişti. Karşıdaki belli bir şahsa bu kadar anlam ve önem yüklemek, değer atfetmek gereksiz gibi. Aşk ın benci/lliğine yakışmıyor gibi, hele ki tek taraflı bir durumda
ZowieN yazdı:Hayırdır la artık heryerde aşk konusu? :mrgreen: Biri akımı başlattı artık herkes açar konuyu. :mrgreen:
Maksat muhabbet be, geyik peşindeyim

Anladım dostum.Valla ciddi bir ilişkin yoksa güvenme, fazlada sevme değer verme.Ancak ciddiye biner eşin, hayat arkadaşın olur o zaman değerin ve güvenin fazlasını verirsin.
Never beleive someone who tells who they are.
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

ZowieN yazdı: Anladım dostum.Valla ciddi bir ilişkin yoksa güvenme, fazlada sevme değer verme.Ancak ciddiye biner eşin, hayat arkadaşın olur o zaman değerin ve güvenin fazlasını verirsin.
: )

“Genel Etkileşim” sayfasına dön