Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Re: Ayıboğann Günlüğü - Eminönü

Mesaj gönderen bugra333 »

FireFighter095 yazdı:Yuhh bee , bu kadar mı utanmaz olur bir insan.100bin için hırsızlık yapıyor.Bir de pişkin pişkin cevap veriyor.Utanmaz.Görürsem konuşurum onunla anlayacağı dilden.Karaktersiz herif.
Gelelim konuya , ticareti güzel yapıyorsun , tebrik ederim :)
Hocam oyuna geri dönerken çok endişeli idim yıllar sonra dönmeye değer mi dönsem para kasmak nasıl olacak yardım eden olur mu vs derken hepiniz sağolun
Hesap şuan iyi kötü dizili ilk hedef transformatör asa üretmek ama 140-150m civarı para lazım tıkla üret için ona uğraşıyorum inşallah iki üç hafta içinde ulaşacağım bu hızla devam edersem :D
Ticaret konusunda normalde iyi değilim ama şansım iyi gidiyor ucuza maden denk geliyor elımdekılerı eritip yerine yenilerini alıp satıyorum
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
kerimcan123
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kerimcan123 »

Kıy 70 liraya al bir m1. bak huzuruna.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
knees2faces
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gondor

Mesaj gönderen knees2faces »

Günlüğün güzel ilerliyor. İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim.
There is good guys and there is bad guys in this world and make no mistake about it ladies and gentlemen, ım a bad bad man.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Şifasız İfliss kesildiğini ilk defa gördüm /alkış
knees2faces yazdı:Günlüğün güzel ilerliyor. İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim.
Çok gizemli bir arkadaş, moderatörlerden biri olma ihtimali bile var.
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

TOLGARDA yazdı:Şifasız İfliss kesildiğini ilk defa gördüm /alkış
knees2faces yazdı:Günlüğün güzel ilerliyor. İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim.
şifasız değil hocam şifacı bir arkadaş ben ve @seven hocm 3 kişi kestik 2 büyü 1 şifa ama @seven hocam direnç iksiri vs derken iflis ona vuramadı zaten işlemedi buz :D

Bugün ki günlüğümde ise sırada ne yazk ki görevler yoktu çok giremedim oyuna o yüzden bende kısa sürede çok iş yaparak ticarete devam ettim ve al sat derken ucuza bulduğum maden ve iksirleri alıp anında normal piyasa fiyatına satarak güzel para kazandım diyebilirim. Adım adım transformatör asa üretimi için gidiyorum fakat tıkla üret asaların (transformatör için) 170m civarında olduğunu söylediler biraz hevesim ve ümidim kırıldı diyebilirim fiyat fazla geldi.

Bugün çok şükür bu hesabım ile toplamda 8 veya 9. kenan turlamamda maraton mor renkli kritik zırhlı ayakkabı düştü ilk kenan itemim oldu resim almayı unutmuşum :)

Sonra genel sohbetten ayıboğann pm diye bir mesaj gördüm ve karşılık verdim sağolsun hatalısollama nickli hocam bana ücretsiz 5-6 parça eşya ve iksir verdi bana yardım olması için kendisine teşekkür ediyorum buradan :)

Resim

Yarın oyuna gece gireceğim sadece şehir dışına günü birlik bir gezintim olacak o sebeple gece girdiğimde tekrar yarın ki günlüğümü ( yani bugün diyelim) atacağım. Elimde hala satılacak ufak tefek madenler var onları eritip iksirleri eritip bir veya maksimum iki hafta içinde transformatör asa üretmek istiyorum umarım ürettiğim zamanda büyük bir mutlulukla buraya paylaşırım resim ve bilgilerini. Ürettikten hemen sonra parlatacağım.

Ürettikten sonra ki hedefim ise büyük ihtimalle y2 tılsımı olacaktır. Asa üretip parlatırsam toplamda 900 elektrik hasarı verecek sadece bir asa. şuan üzerim gözlük dahil full azat dizili olmasına rağmen 771 hasar varken tek bir asa ile 900 hasar gelmesi şimdilik harika olacaktır daha seri slot kesimi ve para kazanmam için büyük avantaj.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

TOLGARDA yazdı:Şifasız İfliss kesildiğini ilk defa gördüm /alkış
Tolga kardeşim iflisi şifasız deneyecem senin için yapılmayacak bir iş değil aslında direnci itemlerle iksirle 1000ledikten sonra gerisi kolay olur diye düşünüyorum ama 1000 olmaz sanırım.
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük kısa bir aranın ardından bugün oyuna girdiğimde yapacak bir şeyim yok gibiydi ve hiç para kazanamayacağımı düşünerekten etrafta boş boş gezinirken sohbette ucuza satılan madenleri gördüm ve şansımın yanında olduğunu anladım. Ucuza madenleri aldıktan sonra birde klanımızdan Joymax isimli İbrahim kardeşim bana ücretsiz bir kaç parça maden ve eşya verince artık güne çok mutlu başladım diyebilirim. Günümü ticaret yaparak transformatör asa için para kasarak geçirirken loncamızın liderli @Seven beni çağırdı beraber kenana girdik ama yine madalya verdi sağolsun kenan ve motorin beni yanıltmadı :)

Resim

Kenandan çıktıktan sonra bir kaç arkadaş benden yardım ve örs parası istedi kıramadım tepegöz görevlerine yardım ettim ve ufak örs parası verdim. Daha sonra @Seven beni junon için çağırdı sağolsun. Bu hesabımla ilk defa junona girmiş oldum bugün. @Seven tek y2 idi grupta ve ona rağmen gayet başarılı bir şekilde bölgeyi temizledik. Tazılarda 2-3 denememiz oldu 3 lü grup çektiği için elektrik ufak sıkıntı oldu ama dert etmeden devam ettik.

Resim

Junondan sonra hemen kenana geçtik tekrar ve bir tur daha seri bir şekilde kenan attık ama ne yazık ki yine item düşmedi.

Resim

Transformatör asa konusunda da para biriktirip tıkla üret almak istiyordum tek tek pazarlık yapıp almak uğraşmak istemiyordum ama sorduğum zaman trans tıkla üret 170m civarı olduğunu öğrenince tek tek madenleri toplayıp üretmeye karar verdim bu sayede tahminimce 140m civarına asayı üreteceğim gibi duruyor. Bu kararı şimdi verdim o yüzden sabah ilk işim madenleri sırası ile toplamak olacak.
/f Ayıboğann
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük,
Bugün artık tıkla üret transformatör asa için para kasmaktan vazgeçip madenleri elle toplayarak daha ucuza almaya karar vermiştim ve hemen sabahtan işe koyuldum. Önce sağolsun oyundan tanıdıklarım loncam bana yardımcı oldu ve ufak tefek madenleri ücretsiz verdiler. Daha sonra elimde daha önceden biriktirmiş olduğum nakit para ile pazarlık yaparak bir çok madeni aldım. Ardından Killl For You loncamıza üye @Joymax nickli İbrahim kardeşim benim için 1 saatte 10 saf gümüş ve 40 saf kalay çekti ve ücretsiz verdi. Lonca liderimiz @Seven Emre kardeşimde sağolsun akreplerden kloro düşürdü ve bana 8 adet kloro verdi ücretsiz. Böyle böyle devam ederek madenleri toplamaya sabahtan akşama kadar devam ettim. Akşam artık Transformatör asayı üretmek için sadece 5 ganoderma eksik kalmıştı. Şuanda 19m nakit param var ve yarın akşam oyuna girdiğimde 3 adet ganoderma daha alacağım ondan sonra geriye kalan 2 ganoderma içinde nakit param bitmiş olacak yine loncamızdan borç alarak yada yardım alarak onlarıda tamamlayıp inşallah yarın akşama transformatör asayı üretmiş olacağım.

Lonca liderimiz ve 2 lonca üyesi birde ben 4 kişi sohbet muhabbet derken benim asa için maden toplayıp bana yardım ederken birde foto aldım :)
Resim
/f Ayıboğann
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Umarım hedeflerine ulaşırsın, Allah kolaylık versin. :)
Son..
Kullanıcı avatarı
bugra333
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sevgili günlük bugün yine trans asa için kalan 5 ganoyu almak için vakit harcadım fakat ne hikmetse dün 5-6m den aldığım ganoları bugün kime sorsam 7-8 hatta 9m fiyat söylediler Ganoderma madeni resmen karaborsaya düşmüş. Bugün bu asayı üretemeyeceğimi düşünerekten ümidimi kaybetmiştim ki Loncamızdan @Joymax kardeşim sağolsun 7m den 4 adet ganoyu bulmuş aldı ve geldi bana asayı açık olan lonca üyeleri ile beraber sonunda ürettim.

Resim

Kısmetse çarşamba sabahına da asa parlamış olacak. Asadan sonra elek bilgi 1 tılsımı ve mavi renk direnç kırma 1 tılsımı alacağım ( kırmızı direnç kırma 1 tılsımı mevcut) bundan sonra daha rahat holde ve akreplerde para kasabileceğim. Uzun vadede hedefim artık y2 veya m1 tılsımı almak olacak.

Resim

Asayı üretmemde maddi manevi destek olan tüm tanıdıklarıma teşekkür ediyorum özellikle de asa üretimi konusunda maddi ve maden olarak çok yardımı dokunan @Joymax ibrahim kardeşime teşekkürler :)
/f Ayıboğann

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön