TOLGARDA yazdı:Şifasız İfliss kesildiğini ilk defa gördüm /alkış
knees2faces yazdı:Günlüğün güzel ilerliyor. İnşallah hedefine ulaşırsın takipteyim.
Çok gizemli bir arkadaş, moderatörlerden biri olma ihtimali bile var.
şifasız değil hocam şifacı bir arkadaş ben ve @seven hocm 3 kişi kestik 2 büyü 1 şifa ama @seven hocam direnç iksiri vs derken iflis ona vuramadı zaten işlemedi buz
Bugün ki günlüğümde ise sırada ne yazk ki görevler yoktu çok giremedim oyuna o yüzden bende kısa sürede çok iş yaparak ticarete devam ettim ve al sat derken ucuza bulduğum maden ve iksirleri alıp anında normal piyasa fiyatına satarak güzel para kazandım diyebilirim. Adım adım transformatör asa üretimi için gidiyorum fakat tıkla üret asaların (transformatör için) 170m civarında olduğunu söylediler biraz hevesim ve ümidim kırıldı diyebilirim fiyat fazla geldi.
Bugün çok şükür bu hesabım ile toplamda 8 veya 9. kenan turlamamda maraton mor renkli kritik zırhlı ayakkabı düştü ilk kenan itemim oldu resim almayı unutmuşum
Sonra genel sohbetten ayıboğann pm diye bir mesaj gördüm ve karşılık verdim sağolsun hatalısollama nickli hocam bana ücretsiz 5-6 parça eşya ve iksir verdi bana yardım olması için kendisine teşekkür ediyorum buradan
Yarın oyuna gece gireceğim sadece şehir dışına günü birlik bir gezintim olacak o sebeple gece girdiğimde tekrar yarın ki günlüğümü ( yani bugün diyelim) atacağım. Elimde hala satılacak ufak tefek madenler var onları eritip iksirleri eritip bir veya maksimum iki hafta içinde transformatör asa üretmek istiyorum umarım ürettiğim zamanda büyük bir mutlulukla buraya paylaşırım resim ve bilgilerini. Ürettikten hemen sonra parlatacağım.
Ürettikten sonra ki hedefim ise büyük ihtimalle y2 tılsımı olacaktır. Asa üretip parlatırsam toplamda 900 elektrik hasarı verecek sadece bir asa. şuan üzerim gözlük dahil full azat dizili olmasına rağmen 771 hasar varken tek bir asa ile 900 hasar gelmesi şimdilik harika olacaktır daha seri slot kesimi ve para kazanmam için büyük avantaj.