Aynen.Bir kapı kapandı öbür kapı açıldı.Vezirx27 yazdı:Retaliation yazdı:Aman Allah'ım kifayetsiz bir duygu!Vallaha sabah sabah bağırasım geliyor,heyecandan elim titriyor.Beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.İlk dört gerçekten aklımdaki isimlerdi.Onun dışına ben de şaşırdım.
Mutluluğuna şahit olmak benide mutlu etti
Adil olunursa bu hayatta her zaman açılır bir kapı,
Bu nedenlede Çalınan Tılsımını telafi ettin (:
Kıyamet Günlükleri Kazananları!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: Kıyamet Günlükleri Kazananları!
Wow bu sefer adil bir seçim olmuş :shock: :roll:
Kazanan arkadaşlara tebrikler. 1. olan arkadaşın tılsımı çalınıp buradan karşılayacak olması ise sevindirici en azından zararını telafi etmiş olacak tabii forumda ki unvanı da bambaşka olacak
Umarım bu adil seçimler diğer arkadaşlarımızında katıldığı etkinliklere yansır :idea:
Kazanan arkadaşlara tebrikler. 1. olan arkadaşın tılsımı çalınıp buradan karşılayacak olması ise sevindirici en azından zararını telafi etmiş olacak tabii forumda ki unvanı da bambaşka olacak
Umarım bu adil seçimler diğer arkadaşlarımızında katıldığı etkinliklere yansır :idea:
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Katılan herkesi tebrik ediyorum.Adil seçim olduğuna inanıyorum.Tahmin ettiğim gibi bir sıralama olmuş.
Yaman için çok önemliydi bu yarışma.Eski günleri aradığımız zamanlarda geldi 1.liği
Bizleri seçtikleri için yönetime ve destekçi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.Sağolun
Yaman için çok önemliydi bu yarışma.Eski günleri aradığımız zamanlarda geldi 1.liği
Bizleri seçtikleri için yönetime ve destekçi arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.Sağolun
Tebrikler furkanRetaliation yazdı:Aman Allah'ım kifayetsiz bir duygu!Vallaha sabah sabah bağırasım geliyor,heyecandan elim titriyor.Beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.İlk dört gerçekten aklımdaki isimlerdi.Onun dışına ben de şaşırdım.
Başarılarının devamını dilerim
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim Volkan.W0IkaN yazdı:Tebrikler furkanRetaliation yazdı:Aman Allah'ım kifayetsiz bir duygu!Vallaha sabah sabah bağırasım geliyor,heyecandan elim titriyor.Beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.İlk dört gerçekten aklımdaki isimlerdi.Onun dışına ben de şaşırdım.
Başarılarının devamını dilerim
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
1. olan arkadaşım Yaman'a (FURKAN) hep böyle şanslı olmasını temenni ederim.
2 olan arkadaşım ise Xakslepiosx Hasan'a da aynı temennide bulunuyorum.
Vezir kardeşim ile hiç tanışmışlığım olmadı ama yaptığı eserler gerçekten çok hoş hayırlı olsun.
Bu yarışmayı gerçekten çok istiyordum internetim olumsuz etkiledi. Bu süreçte loncadaşlarım kazandı.
Artık Voice of Voiceless Loncası daha güçlü oldu.
Sevgilerimle...
OoNİKOLAxTESLAoO
Vezir kardeşim ile hiç tanışmışlığım olmadı ama yaptığı eserler gerçekten çok hoş hayırlı olsun.
Bu yarışmayı gerçekten çok istiyordum internetim olumsuz etkiledi. Bu süreçte loncadaşlarım kazandı.
Sevgilerimle...
OoNİKOLAxTESLAoO
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Seven yazdı:Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Sevgilerimle...
OoNİKOLAxTESLAoO
İlgili yorumlarınız ve düşünceleriniz için sonsuz teşekkürler.
Tanışma konusunda ise sunucuma yolun düşerse her zaman beklerim : )
Günlük tutan arkadaşlarımın yeri farklı bende
Etkinlik umarım tekrar olur ve bu sefer daha güzel paylaşımlar sunarak dereceye girmeni isterim.
Hepinizin eline yüreğine sağlık.
Herkese teşekkür ederim. Herkesin bu öldüğü hak ettiğini düşünüyorum kazananları kutlarım.
xTüRKiYex-Meran günlüğü
xTüRKiYex-Meran günlüğü
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Hicret
Kazanan arkadaşları, özellikle Retaliation'u tebrik ederim.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Teşekkür ederim.GWYNBLEIDD yazdı:Kazanan arkadaşları, özellikle Retaliation'u tebrik ederim.