Kıyametin bin bir zorluklarını, maceralarını kaleme döken tüm neferlere teşekkür ediyoruz. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonrasında; 06 - 31 Mart 2016 tarihleri arasında yazılan günlüklerden, en beğenilen eserler belli oldu!
Yarışma ödüllerinde değişikliğe gidilerek; farklı konseptlerde, istikrarla yazılmış eser sahiplerinden 1 neferimiz üçüncülük ödülü kazanırken, 2 emek gösteren neferlerimiz de mansiyon ödülü almaya hak kazandılar! İşte etkinlik ödüllerinde yapılan değişiklikler ve kılıcı kadar kalemini de ustaca kullandığını ispatlayan neferlerimiz!
Birincilik Ödülü: III. Kademe Tılsım
Forum Hesabına 1 aylık Kıyamet Yazarı unvanı ve özel tasarlanmış bir Avatar Resmi.
Birinci, ikinci ve üçüncü olan eser sahiplerinin, istedikleri ödülleri özel mesaj yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. Yarışma birincisine Kıyamet Yazarı unvanı otomatik olarak yüklenecek olup, Avatar için kendisi ile iletişime geçilecektir. 1.000 akçe mansiyon ödülü alan neferlerin ödülleri, günlüklerinde yer alan karakterin bulunduğu hesaba yüklenecektir.
Kıyamet Günlükleri kazandırmaya devam edecek! İyi eğlenceler!..
Juri üyelerini gerçekten çok merak ettim..her zamanki gibi katılmak kabahatti bize kazanan arkadaşları tebrik ederim.
Her türlü karara saygımız sonsuzdur , retalliation'un bu ödülü bir rakibi olarak gerçekten fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum 2.arkadaşında öyle fakat diğer günlükler muamma.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Her türlü karara saygımız sonsuzdur , retalliation'un bu ödülü bir rakibi olarak gerçekten fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum 2.arkadaşında öyle fakat diğer günlükler muamma.
Bɑzen insɑn kendi zɑmɑnını yɑrɑtır sɑdece sɑɑtin yelkovɑnındɑ mutlu kɑlɑbilmek için, durdu sɑnırız ɑslındɑ o ɑrɑdɑ zɑmɑn ɑncɑk bu ɑvutur bizi değil mi yɑşɑnɑn oncɑ şeyden sonrɑ.
Bu jurı uyelerını nereden sectıklerını merak ettım.yaman ve akslepıos kazanacagını bılıyordum da dıgerlerı hakkında kararım olumsuz.kazanan arkadasları tebrık ederım
Aman Allah'ım kifayetsiz bir duygu!Vallaha sabah sabah bağırasım geliyor,heyecandan elim titriyor.Beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.İlk dört gerçekten aklımdaki isimlerdi.Onun dışına ben de şaşırdım.
Retaliation yazdı:Aman Allah'ım kifayetsiz bir duygu!Vallaha sabah sabah bağırasım geliyor,heyecandan elim titriyor.Beni destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.İlk dört gerçekten aklımdaki isimlerdi.Onun dışına ben de şaşırdım.
Mutluluğuna şahit olmak benide mutlu etti
Adil olunursa bu hayatta her zaman açılır bir kapı,
Bu nedenlede Çalınan Tılsımını telafi ettin (: