Barbarosxhizir yazdı:Selamın A. Arkadaşlar öncelikle adıma açılan sahte hesaba cevap verme inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim 2 yıla yakındır hayatımın oyunla ilgili kısmını sonlandırdım. Karakterlerim olduğu gibi meranda duruyor. Bu adıma açılan 4. Sahte forum hesabı TANRININKIRBACI, Eien ve Sempatizan adlı karakterlerle ilgili sorunları bu hesaba mesaj olarak bildirirseniz sevinirim. Bu konu hakkında xSinyor nickli yusuf arkadaşım telefonla bildirdi kendisine de teşekkür ederim. Bu ortamı gerçekten özledim bir süre daha özel hayatıma yoğunluk vermem gerekiyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum..
neyın kafası bu ya iletı kasıcam dıye burda kendıne pay cıkarma sen hızırsın ben hasar bunu görmıcek kadar gözün yoksa göz tak başkasından bışeymı ıstedım senın adına hayırdır varsa foto at görelım kım kımın çakması ne yanı barbaros bı tek sanamı aıt sadece bu neyın kafası ?
Retaliation yazdı:Eminö... Tamam tamam vurmayın.Neyse,ne derecede bir aktiflik,neye göre bir sunucu arıyorsun ona göre diyelim.
bol savaş olan yer süreklı
Arzsan eğer Eminönü gelmelisin.Arzlar neredeyse her gün EM atacak grup arıyorlar.Lodoslar kendi aralarında vs atmaktan Arzların saldırılarını geri püskürtemiyorlar.Yani Arzlar arada bir gelip sancak basıyor,haberin olsun.