hangi
- Barbarosxhasar
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Kabile
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Re: hangi
Eminö... Tamam tamam vurmayın.Neyse,ne derecede bir aktiflik,neye göre bir sunucu arıyorsun ona göre diyelim. 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Selamın A. Arkadaşlar öncelikle adıma açılan sahte hesaba cevap verme inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim
2 yıla yakındır hayatımın oyunla ilgili kısmını sonlandırdım. Karakterlerim olduğu gibi meranda duruyor. Bu adıma açılan 4. Sahte forum hesabı TANRININKIRBACI, Eien ve Sempatizan adlı karakterlerle ilgili sorunları bu hesaba mesaj olarak bildirirseniz sevinirim. Bu konu hakkında xSinyor nickli yusuf arkadaşım telefonla bildirdi kendisine de teşekkür ederim. Bu ortamı gerçekten özledim bir süre daha özel hayatıma yoğunluk vermem gerekiyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum..

-
- FareAdam Düşmanı
Viral reklam olabilir, kamuoyu yoklaması gibi düşünün :idea: :mrgreen:
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Vuslatt
Reklamın iyisi kötüsü olmaz derlerEklentiPaketi yazdı:Viral reklam olabilir, kamuoyu yoklaması gibi düşünün :idea: :mrgreen:

- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: We Are The Best
Rica ederim dostum. xSinyoR karakter ismimi düzgün yazar mısın rica etsemBarbarosxhizir yazdı:Selamın A. Arkadaşlar öncelikle adıma açılan sahte hesaba cevap verme inceliğini gösterdiğiniz için teşekkür ederim2 yıla yakındır hayatımın oyunla ilgili kısmını sonlandırdım. Karakterlerim olduğu gibi meranda duruyor. Bu adıma açılan 4. Sahte forum hesabı TANRININKIRBACI, Eien ve Sempatizan adlı karakterlerle ilgili sorunları bu hesaba mesaj olarak bildirirseniz sevinirim. Bu konu hakkında xSinyor nickli yusuf arkadaşım telefonla bildirdi kendisine de teşekkür ederim. Bu ortamı gerçekten özledim bir süre daha özel hayatıma yoğunluk vermem gerekiyor. Hepinizi saygıyla selamlıyorum..