Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: Kader Mühürleri (Beyin Fırtınası)

Mesaj gönderen SkyBlue »

ADS1940 yazdı:Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur
Oyunun zaten mmorpg yani rol yapma oyunu olacağı açıklandı. Senin bahsettiğin şey kamera açısı.

Oyunu şuan merakla bekliyorum. Herkesin farklı bir yorumu var çünkü. Beklentinizi yüksek tutmayın diyen var. Çok harika olmuş diyen var. Yorumların arasında uçurum var. Merakla oynayacağım.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Merhaba arkadaşlar,

Dün Kapalı Beta'ya katıldım. Gizliliği ihlal etmeyecek şekilde ve tarafsızca en net şekilde açıklama yapacağım.

Öncelikle oyunu berbat ya da kötü bulanlara şunu demek istiyorum: bu oyun "Kapalı Beta" döneminde. Merak ediyorum ne bekliyorsunuz? Evet oyunun şu an ki hali oynanmaz durumda çünkü henüz Kapalı Beta'da ve geliştirilmesi gerekiyor fazlasıyla. İKV'nin ilk dönemlerine bakalım:

Resim
Resim

Bu oyun başlangıçta böyleydi ve şimdiki halini aldı. Kader Mühürleri'de henüz taze bir oyun. İnanılmaz derecede düzeltilmesi ve geliştirilmesi gerekiyor. Eğer bunu başarabilirlerse çok güzel bir oyun bekliyor bizi.

Gelelim şimdi oyun hakkında gizliliği aşmayacak şekilde bilgi vermeye:

Öncelikle resimden de anlaşıldığı gibi oyunda 5 tane sınıf mevcut.

Resim

Karakterlerin yetenekleri tatmin edici düzeyde, PVP modu oynanabilir şekilde. Dediğim gibi şuan oyun Kapalı Beta, olumsuz düşünmemek gerekiyor. Hepsi geliştirilecek bunların. Karakter oluşturma yeri ve karakter oluşturma ayrıntılı hoş olmuş. Bir çok kişiyi tatmin edecektir bu. Yalnız oyun içerisinde pek etkili olmuyor oluşturduğunuz karakterin tipi. Çünkü PVP oynanış şekli İKV'de ki gibi değil. Ayrıca saldırı kısmının, fare kontrollerinin, hedef seçme kontrollerinin fazlasıyla iyileştirilmesi gerekiyor. Rakiple birbirimize vurmak için birbirimizi yiyoruz. Kapalı Beta'da şuan sadece PVP modunu deniyoruz. RPG kısmı henüz kapalı. Oyun MOBA'ya yakın diyebiliriz ama şuan erken bir şeyler söylemek için. PVP'de ki kamera açısı İKV'den çok farklı. Yetenek kullanımları biraz ve alışılması vakit alacak gibi. Fakat size şunu net bir şekilde söyleyebilirim oyun iyi bir şekilde geliştirildiğinde PVP kısmı çok güzel olacak. Çünkü gerçekten zevkli. En azından ben savaşırken zevk aldım.

Dipçe: Gizliliği ihlal eden bir durum varsa forum denetmeni arkadaşlar silsinler lütfen gerekli yerleri. Birde sorusu olan arkadaşlar konu altına sorabilirler. Gizliliği ihlal etmeyecek şekilde yanıtlamaya çalışırım.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Ben akşam girdim açılmıyordu. Sinirden pc yi kırdım fare kaçtı simdi onu arıyorum. :x
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı :)
Kullanıcı avatarı
KARADAVUTs
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen KARADAVUTs »

Kader mühürlerinin test aşamasına bende giremedim ama giren arkadaşlar çok güzel bir grafikle, iyi bir bölgeyle karşılaşmışlar belli ki.
K A R A D A V U T ş

UEFA EURO 2016 France
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Rivalxmelodi yazdı:Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı :)
Yanlış hatırlamıyorsam sen biraz eleştirel yaklaşıyordun başta, fikrin değişmiş :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Hikaye moduyla beraber gerçekten oynanabilecek bir oyuna benziyor ama artık ikv ye seneler önce ayırdığım zamanları bu oyuna ayıramayacağım yaş geçti iş güç :D düzenli oynayacaklara başarılar şimdiden.
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

Yorukefe yazdı:
Rivalxmelodi yazdı:Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı :)
Yanlış hatırlamıyorsam sen biraz eleştirel yaklaşıyordun başta, fikrin değişmiş :D
Hala eleştiriyorum. Test aşamasında bile eleştirdim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme diye bir laf var. Cidden oyunu yapmışlar.
Kullanıcı avatarı
RaidersAnatolia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen RaidersAnatolia »

Arkadaşlar yeni fragman geldi taze taze...
Resim
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

RaidersAnatolia yazdı:Arkadaşlar yeni fragman geldi taze taze...
Dostum sen Kader Mühürleri için mi hesap açtın ? Keşke ana hesabın ile devam etsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön