ADS1940 yazdı:Oyunu oynayan arkadaslar oyun ikv gibi rol yapma oyunumu yoksa Cs gibi karakterin gozundenmi bakiliyo oyuna sorumu cevaplarsaniz iyi olur
Oyunun zaten mmorpg yani rol yapma oyunu olacağı açıklandı. Senin bahsettiğin şey kamera açısı.
Oyunu şuan merakla bekliyorum. Herkesin farklı bir yorumu var çünkü. Beklentinizi yüksek tutmayın diyen var. Çok harika olmuş diyen var. Yorumların arasında uçurum var. Merakla oynayacağım.
Dün Kapalı Beta'ya katıldım. Gizliliği ihlal etmeyecek şekilde ve tarafsızca en net şekilde açıklama yapacağım.
Öncelikle oyunu berbat ya da kötü bulanlara şunu demek istiyorum: bu oyun "Kapalı Beta" döneminde. Merak ediyorum ne bekliyorsunuz? Evet oyunun şu an ki hali oynanmaz durumda çünkü henüz Kapalı Beta'da ve geliştirilmesi gerekiyor fazlasıyla. İKV'nin ilk dönemlerine bakalım:
Bu oyun başlangıçta böyleydi ve şimdiki halini aldı. Kader Mühürleri'de henüz taze bir oyun. İnanılmaz derecede düzeltilmesi ve geliştirilmesi gerekiyor. Eğer bunu başarabilirlerse çok güzel bir oyun bekliyor bizi.
Gelelim şimdi oyun hakkında gizliliği aşmayacak şekilde bilgi vermeye:
Öncelikle resimden de anlaşıldığı gibi oyunda 5 tane sınıf mevcut.
Karakterlerin yetenekleri tatmin edici düzeyde, PVP modu oynanabilir şekilde. Dediğim gibi şuan oyun Kapalı Beta, olumsuz düşünmemek gerekiyor. Hepsi geliştirilecek bunların. Karakter oluşturma yeri ve karakter oluşturma ayrıntılı hoş olmuş. Bir çok kişiyi tatmin edecektir bu. Yalnız oyun içerisinde pek etkili olmuyor oluşturduğunuz karakterin tipi. Çünkü PVP oynanış şekli İKV'de ki gibi değil. Ayrıca saldırı kısmının, fare kontrollerinin, hedef seçme kontrollerinin fazlasıyla iyileştirilmesi gerekiyor. Rakiple birbirimize vurmak için birbirimizi yiyoruz. Kapalı Beta'da şuan sadece PVP modunu deniyoruz. RPG kısmı henüz kapalı. Oyun MOBA'ya yakın diyebiliriz ama şuan erken bir şeyler söylemek için. PVP'de ki kamera açısı İKV'den çok farklı. Yetenek kullanımları biraz ve alışılması vakit alacak gibi. Fakat size şunu net bir şekilde söyleyebilirim oyun iyi bir şekilde geliştirildiğinde PVP kısmı çok güzel olacak. Çünkü gerçekten zevkli. En azından ben savaşırken zevk aldım.
Dipçe: Gizliliği ihlal eden bir durum varsa forum denetmeni arkadaşlar silsinler lütfen gerekli yerleri. Birde sorusu olan arkadaşlar konu altına sorabilirler. Gizliliği ihlal etmeyecek şekilde yanıtlamaya çalışırım.
Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı
Rivalxmelodi yazdı:Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı
Yanlış hatırlamıyorsam sen biraz eleştirel yaklaşıyordun başta, fikrin değişmiş
NeMutluTürk'ümDiyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Hikaye moduyla beraber gerçekten oynanabilecek bir oyuna benziyor ama artık ikv ye seneler önce ayırdığım zamanları bu oyuna ayıramayacağım yaş geçti iş güç düzenli oynayacaklara başarılar şimdiden.
Rivalxmelodi yazdı:Hatalar denene denene çözülür. Bu oyundaki hatalar giderildiği ve iyice geliştirildiği zaman dünya çapında bir oyun olacaktır. Sadece PVP kısmını test etmemize rağmen bundan bile çok fazla zevk aldık. Kaldı ki daha test etmediğimiz bölümler de var. Sobee 3 yılın patlamasını çok fena yaptı
Yanlış hatırlamıyorsam sen biraz eleştirel yaklaşıyordun başta, fikrin değişmiş
Hala eleştiriyorum. Test aşamasında bile eleştirdim. Ama yiğidi öldür hakkını yeme diye bir laf var. Cidden oyunu yapmışlar.