sobee nin yeni oyunu çökün :D
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D
Yeni Fragmana Bakılırsa Güzel bir sinematik fragman olmuş. ve güzel bir oyuna benziyor gibime geldi. umarım beğeniriz.
- Sparow
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dıstrıct Area
beta maılı aldım gırdım oyndaım 3 vs 3 5 vs 5 savaşları var 4 5 class var
hahahahah 
İkv geliştirme süreci devam ediyor deyip, sizin gibi altın yumurtlayan tavukları kesmediler. Yıllar sonra foruma girip bir bakayım yeni bölge var mı diye dedim ama, Hala bu sahtekarların yaptığı oyunu oynamaktan bahsediyorsunuz. Kıçı kırık facebook oyuunlarına bile en az ayda 1 güncelleme geliyor.
Hay sizin beyninize sokayım gece gece güldürdünüz beni
İkv geliştirme süreci devam ediyor deyip, sizin gibi altın yumurtlayan tavukları kesmediler. Yıllar sonra foruma girip bir bakayım yeni bölge var mı diye dedim ama, Hala bu sahtekarların yaptığı oyunu oynamaktan bahsediyorsunuz. Kıçı kırık facebook oyuunlarına bile en az ayda 1 güncelleme geliyor.
Hay sizin beyninize sokayım gece gece güldürdünüz beni
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
sene 2016 görüntü seviyeleri motorları uçtu gidiyor gerçekler neredeyse aynı ama bu oyun ve ikvde ki görüntü motorları 90 lardan kalma gibi hala
Oyunu test etme fırsatın oldumu bilmiyorum ama yorumlarına bakılırsa beta testine katılmışsın.Grafik ayar seviyen en düşükte değilse grafik kalitesi şuan dünya piyasasındaki kaliteli MMORPG oyunların seviyesinde bulunuyor.Karakter detayları olsun,çevre detayları olsun gayet iyi yapılmış görsel koymamız yasak yoksa başka oyunlarla karşılaştırman için koyabilirdim.tgykya yazdı:sene 2016 görüntü seviyeleri motorları uçtu gidiyor gerçekler neredeyse aynı ama bu oyun ve ikvde ki görüntü motorları 90 lardan kalma gibi hala
yakın zamanda daha çok kişiye açılacak olan Kader Mühürleri oyununu test ettiğinizde göreceksiniz ki farklı bir bakış açısı alışılagelmiş yeteneklerden farklı yetenek vuruşları farklı harita ortamı görsel ve oynayış biçimiyle tamamen kendine özgü bir oyun olmuş kader mühürleri.
Oyunu izlemeye gidiyorum test zamanında :mrgreen:
Diğer oyunlar ile karşılaştırılabilecek bir kulvarda değil.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- RaidersAnatolia
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Raiders of Anatolia
Oyunun henüz 3v3 ve 5v5 pvp alanları kullanıma açık ikv gibi görev yapılacak kısımları kapalı...resp0nse yazdı:yakın zamanda daha çok kişiye açılacak olan Kader Mühürleri oyununu test ettiğinizde göreceksiniz ki farklı bir bakış açısı alışılagelmiş yeteneklerden farklı yetenek vuruşları farklı harita ortamı görsel ve oynayış biçimiyle tamamen kendine özgü bir oyun olmuş kader mühürleri.
bakalım o kısımlarda açılınca oyunun gerçek anlamda iyi olup olmadığını anlıcaz...

Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Klan: Lodos
Biraz daha bilgi sızdırmanı rica ediyorumberkan587 yazdı:Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.
Bence açık dünya olur, dungeon ile sınırlanan oyunlar eskide kaldı (vindictus,c9). Yani bu yılda, gidip de açık dünyası olmayan oyun çıkarmazlar umarımberkan587 yazdı:Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.