sobee nin yeni oyunu çökün :D

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Re: sobee nin yeni oyunu çökün :D

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Yeni Fragmana Bakılırsa Güzel bir sinematik fragman olmuş. ve güzel bir oyuna benziyor gibime geldi. umarım beğeniriz.
Kullanıcı avatarı
Sparow
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Dıstrıct Area

Mesaj gönderen Sparow »

beta maılı aldım gırdım oyndaım 3 vs 3 5 vs 5 savaşları var 4 5 class var
Kullanıcı avatarı
HACIEFSUN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen HACIEFSUN »

hahahahah :D

İkv geliştirme süreci devam ediyor deyip, sizin gibi altın yumurtlayan tavukları kesmediler. Yıllar sonra foruma girip bir bakayım yeni bölge var mı diye dedim ama, Hala bu sahtekarların yaptığı oyunu oynamaktan bahsediyorsunuz. Kıçı kırık facebook oyuunlarına bile en az ayda 1 güncelleme geliyor.
Hay sizin beyninize sokayım gece gece güldürdünüz beni
tgykya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen tgykya »

sene 2016 görüntü seviyeleri motorları uçtu gidiyor gerçekler neredeyse aynı ama bu oyun ve ikvde ki görüntü motorları 90 lardan kalma gibi hala
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

tgykya yazdı:sene 2016 görüntü seviyeleri motorları uçtu gidiyor gerçekler neredeyse aynı ama bu oyun ve ikvde ki görüntü motorları 90 lardan kalma gibi hala
Oyunu test etme fırsatın oldumu bilmiyorum ama yorumlarına bakılırsa beta testine katılmışsın.Grafik ayar seviyen en düşükte değilse grafik kalitesi şuan dünya piyasasındaki kaliteli MMORPG oyunların seviyesinde bulunuyor.Karakter detayları olsun,çevre detayları olsun gayet iyi yapılmış görsel koymamız yasak yoksa başka oyunlarla karşılaştırman için koyabilirdim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

yakın zamanda daha çok kişiye açılacak olan Kader Mühürleri oyununu test ettiğinizde göreceksiniz ki farklı bir bakış açısı alışılagelmiş yeteneklerden farklı yetenek vuruşları farklı harita ortamı görsel ve oynayış biçimiyle tamamen kendine özgü bir oyun olmuş kader mühürleri.

Oyunu izlemeye gidiyorum test zamanında :mrgreen:

Diğer oyunlar ile karşılaştırılabilecek bir kulvarda değil.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
RaidersAnatolia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Raiders of Anatolia

Mesaj gönderen RaidersAnatolia »

resp0nse yazdı:yakın zamanda daha çok kişiye açılacak olan Kader Mühürleri oyununu test ettiğinizde göreceksiniz ki farklı bir bakış açısı alışılagelmiş yeteneklerden farklı yetenek vuruşları farklı harita ortamı görsel ve oynayış biçimiyle tamamen kendine özgü bir oyun olmuş kader mühürleri.

Oyunu izlemeye gidiyorum test zamanında :mrgreen:

Diğer oyunlar ile karşılaştırılabilecek bir kulvarda değil.
Oyunun henüz 3v3 ve 5v5 pvp alanları kullanıma açık ikv gibi görev yapılacak kısımları kapalı...
bakalım o kısımlarda açılınca oyunun gerçek anlamda iyi olup olmadığını anlıcaz...
Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen berkan587 »

Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Rivalxmelodi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen Rivalxmelodi »

berkan587 yazdı:Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.
Biraz daha bilgi sızdırmanı rica ediyorum :)
tmertpal5
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen tmertpal5 »

berkan587 yazdı:Oyunun şuan PvP kısmı deneniyor.PvE kısmı büyük ihtimal Açık dünya olmayacak.Dungeon(zindan)bölgeleri olacağını düşünüyorum.Fakat gerçekten özenti olmayan kendine özgü grafik ve oynanışları olan bir oyun daha önceden bu türde bir oyun denememiştim.
Bence açık dünya olur, dungeon ile sınırlanan oyunlar eskide kaldı (vindictus,c9). Yani bu yılda, gidip de açık dünyası olmayan oyun çıkarmazlar umarım :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön