Eminönü sunucusunun "CİDDİ" Sorunu
-
- FareAdam Düşmanı
Re: Eminönü sunucusunun "CİDDİ" Sorunu
CARMENTA yazdı:O da bi şey mi ?
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:CARMENTA yazdı:O da bi şey mi ?
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Aylardır devam eden bir sorun bu ve oyuncuların çoğunluğu bu sorundan muzdarip. Doğrusu merak ediyorum çözülmesi bu kadar mı zor?
- busecalikk
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Time of Death
Arkadaşlar sizlere katılıyorum bölge sayısı arttırılabilir evet. Lakin şu açıdan da bakarsak 20 bölgenin 20'si de bölgeye devam eden oyuncular ile dolu değil. Ne yazık ki gruptan ve bölgeden çıkmadan alt+f4 kombinasyonu ile oyundan çıkanlar mevcut. Eminim burada yakınanların bir kısmı bunu yapıyordur. Bu hususta sizler dikkat eder ve çevrenizdekileri uyarırsanız eminim biraz olsun rahatlayacaktır. Şahsen ben böyle yapıyorum.
ıDUMBLEDOREı
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
DASH
Thered
<Time Of Death>
ANKA
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Sorunun sebebi alt+f4 ile alakalı değil, bölgeden çıkmadan oyundan çıkan arkadaşlar için 10 dakikalık zaman dilimi var. 11. dakikada zaten otomatikmen bölgeden atılmış oluyorlar.busecalikk yazdı:Arkadaşlar sizlere katılıyorum bölge sayısı arttırılabilir evet. Lakin şu açıdan da bakarsak 20 bölgenin 20'si de bölgeye devam eden oyuncular ile dolu değil. Ne yazık ki gruptan ve bölgeden çıkmadan alt+f4 kombinasyonu ile oyundan çıkanlar mevcut. Eminim burada yakınanların bir kısmı bunu yapıyordur. Bu hususta sizler dikkat eder ve çevrenizdekileri uyarırsanız eminim biraz olsun rahatlayacaktır. Şahsen ben böyle yapıyorum.
Bölgelerin dolu olması, daha doğrusu öyle görünmesinin sebebi; bölgeye girerken gruptan 1 kişinin düşmesi olayıdır. Bu olay Grup Bölgesinde 1 kişinin aktif olarak görünmesine sebep verdiği için o bölgenin dakikası bitene kadar dolu görünüyor. Hatırlayanlar olacaktır aynı hatayı Er Meydanlarında da yaşıyorduk. Hatta bu durum bir çok kişinin eğlencesi haline gelmiştir. Yani kısa sürede bu hatanın da düzeltilmesini beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ümit de yok.