Eminönü sunucusunun "CİDDİ" Sorunu
Eminönü sunucusunun "CİDDİ" Sorunu
Sayın Yönetim ekibi gerçekten ama gerçekten artık bir çaresine bakın gördüğünüz resim saat 00:48 ve bölgeler full dolu hayır yani 20 grupluk bölgeyi neden 40-50 grupluk yapamıyorsunuz koskocaman sunucuda aynı anda sadece 120 kişi GB atabiliyor bu diğer sunucular için yeterli olabilir ama eminönü için çok ama çok az bunu sizde biliyorsunuz pazartesi gecesi bile böyleyse siz düşünün artık hep GB atamadan vazgeçip dönüyoruz...

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Eminönü sunucusunun "CİDDİ" Sorunu
Şahsen, akşam vakitleri klandaki "Çemberlitaş'tan çıkacak var mı?" yazılarını görünce grup kurmuyorum veya gruplara girmiyorum
Giriş yapmak için 1-2 saat bazen daha fazla uğraşılıyor.
SAAT 03.23 (Eminönü ÇEMBERLİTAŞ)
İlgili konumda da şikayetimiz aynı yöndedir. Saat 03:23'te baktığımda dolu olan Çemberlitaş Bölgesi, saat 04:49'da da dolu görünüyor. Oyun hatası veya gerçekten 120 kişi içeride 
[/strong]
En son BunudaBanlayin tarafından 21 Nis 2015 19:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 4 kere düzenlendi.

Abi sorsan herkes oyundan şikayetçi gblerde yer olmuyor bu nasıl iş
Hayır yani yeni bölge getirin cart curt demiyoruz çok mu zor gerçekten çok mu zor ya aynı yeri çoğaltacaklar sadece bu kadar...
Yönetimin bu tür sorunları düşündüğü gerçekten inanan var mı ? yıllar oldu ikvde en ufak bir gelişme yok . Gelişme derken bahsedilen sorun , lag , lagg , yeni başlayan oyuncuların 10 lv kasıp bırakması , saygısızlık , "eski oyuncular nerdee x(" ... Yani düşünüyorum yanda LoL,DotA veya Steam'in sunduğu oyunlar ve online evrenler varken ben neden ikv girip saatlerce böyle 1 saatlik grup bölgesine girmek için harcayayım diyorum ama sonra İKV eskiden ne oynardık ne güzel günlerdi -evet eski oyuncuyum xd - hayatımın önemli yıllarını bu oyuna gömmüşüm diyorum ... forumdan oyunun değişmediğini gördüğüm halde oyuna girip 2-3 lv kasıp cıkıyorum :S ... Bunun nedeni oyunun grafiği, oyuncuları vs. değil oyunun ruhu sanırım... yönetimden umudumu keseli yıllar oldu sizin de fazla umutlanmanızı istemem - Saygılar :geek:
Geleneksel Kafada Bir Modernist
Kolay gelsin bu oyunun gelişmesi zor olacak. Aşağıda ki arkadaş için konuyla ile yorumları kaldırmazsan sevirim ceza itiraz ile ilgili bir yorum değil.Yorumları ayırt etmeniz dileğiyle.
Bilgilendirme.
Tarih: 22 Nis 2015 01:25
Kimden: MUTEFEKKiR
Kime: micidi
Merhabalar;
Adı geçen hesabınızın iletileri uyarı mahiyetinde tekrar tekrar silindiği için tarafınıza bu şekilde bir moderasyon uygulanmıştır. Forum kanallarında, oyun içi ceza durumlarına destek verilmediği için, yazmış olduğunuz iletiler kaldırılmıştır. Lütfen Ceza-İtiraz kanalını kullanınız. Ve bu tavrınızı sürdürmeniz halinde bu hesabınızın da moderasyona tabi tutulacağını belirtmek isterim. Bilginize.
İyi forumlar.
Bilgilendirme.
Tarih: 22 Nis 2015 01:25
Kimden: MUTEFEKKiR
Kime: micidi
Merhabalar;
Adı geçen hesabınızın iletileri uyarı mahiyetinde tekrar tekrar silindiği için tarafınıza bu şekilde bir moderasyon uygulanmıştır. Forum kanallarında, oyun içi ceza durumlarına destek verilmediği için, yazmış olduğunuz iletiler kaldırılmıştır. Lütfen Ceza-İtiraz kanalını kullanınız. Ve bu tavrınızı sürdürmeniz halinde bu hesabınızın da moderasyona tabi tutulacağını belirtmek isterim. Bilginize.
İyi forumlar.
- PARJISUNG
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Thelodos Of Ottoman
Kuklacıya geçiş yapmalısınız. Her saat en fazla 1 grup.(Lodos)
Naomi
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
EhmekAraSISucuk
PARKJİSUNG
Bear :?:
Bu oyun hatasına artık bi çözüm getirilmeli. Yapamıyosanız gb sayısını arttırın
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Sorun hala devam ediyor
Rivalxmelodi yazdı:Sorun hala devam ediyor![]()
bizim gibi bekleyen 2 3 grup daha vardı.1 saat girmeye çalıştık, sonra küfredip dağıldık napalım :ugeek:
oyunu oynayan 120 kişi yok ama ne hikmetse bölge dolu diyor .