Sevgili Elwing
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi

- Sunucu: Eminönü
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Voice Of Voiceless
Re: Sevgili Elwing
O zaman bu muhabbete karışma.NormanReedus yazdı:Irkçılık kavgası yapacak kadar düşmedim daha Allah'a şükür müslümanım Türk değilim ben.FireFighter095 yazdı:Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.NormanReedus yazdı:Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?KaFireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.
Takipçiyisiyim bu konunun.İnşallah düzgün bir açıklama gelir.
Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.
Üstüne almıyorsun galiba...
Türk'üm demek ırkçılık değildir.Aksine dünya üzerinde hiçbir milletin erişemeyeceği onur ve gurur kaynağıdır.
-
NormanReedus
- Salgın Koruyucusu

Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.FireFighter095 yazdı:O zaman bu muhabbete karışma.NormanReedus yazdı:Irkçılık kavgası yapacak kadar düşmedim daha Allah'a şükür müslümanım Türk değilim ben.FireFighter095 yazdı:Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.NormanReedus yazdı:Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?KaFireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !
İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.
Takipçiyisiyim bu konunun.İnşallah düzgün bir açıklama gelir.
Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.
Üstüne almıyorsun galiba...
Türk'üm demek ırkçılık değildir.Aksine dünya üzerinde hiçbir milletin erişemeyeceği onur ve gurur kaynağıdır.
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
Lafa gelince biz gönüllüyüz. Yapma kardeşim seni zorlayan yok.Doğru düzgün yapamıyosun işini yapma
- TabipYarbay
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kabile
yonetimin kemik kadrosu dagilmis durumda geriye kalandan bi cacik olmaz ayak takimi getir gotur ismail Misali
Carpie Diem
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Voice Of Voiceless
Türk olmadığını dile getirmiştin , Türklüğü sana anlatma gayretine girmeyeceğim.Şayet Türk olsaydınNormanReedus yazdı:Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.
bunu dile getirmezdin.Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir.
Sizin de bölücülere , işgalcilere karşı geldiğiniz gün ben de Türkmen Dağında olacağım.-bu değildir ki onları umursamıyoruz ,dualarımız onlarla- Önce kendi toprağımızı temizlememiz lazım değil mi ? Gerçi senin için her birey eşitti.Dağdaki terörist , canlı bombalar , provokatörler falan filan...Sen haine , bölücüye terörist demezsin , insan dersin değil mi ?
Amacınız belli.Bundan sonra size bu konu hakkında cevap vermeyeceğim.
Bu konuyu da takip ediyorum.
- inquisitor
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tu Veni Adme
Bir Tatar olarak söylüyorum ki, üstüne basa basa Ben Tatar'ım dersem de ırkçılık olur. Sonuçta bi ırkı övüyorsun ve bu ırkçılık olur. Çoğunluğun ( ki gerçekten kütük araştırması yapıldığında herkes Türk'ten farklı bişi çıkar. Örneğin Türkmenlerin Araplarla karışık bir etnik millet olduğu gibi ) etniği olduğu bir ırkı övsen de, azınlığın (Tatar gibi) ırkını övmen de aynı şekilde yanlıştır. Gereksiz tartışmalara girildiğinde böyle sonuçlar olur.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı

Ağzına eline sağlık kardeşimFireFighter095 yazdı:Türk olmadığını dile getirmiştin , Türklüğü sana anlatma gayretine girmeyeceğim.Şayet Türk olsaydınNormanReedus yazdı:Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.bunu dile getirmezdin.Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir.
Sizin de bölücülere , işgalcilere karşı geldiğiniz gün ben de Türkmen Dağında olacağım.-bu değildir ki onları umursamıyoruz ,dualarımız onlarla- Önce kendi toprağımızı temizlememiz lazım değil mi ? Gerçi senin için her birey eşitti.Dağdaki terörist , canlı bombalar , provokatörler falan filan...Sen haine , bölücüye terörist demezsin , insan dersin değil mi ?
Amacınız belli.Bundan sonra size bu konu hakkında cevap vermeyeceğim.
Bu konuyu da takip ediyorum.
Sen neyden bahsediyorsun birader?inquisitor yazdı:Bir Tatar olarak söylüyorum ki, üstüne basa basa Ben Tatar'ım dersem de ırkçılık olur. Sonuçta bi ırkı övüyorsun ve bu ırkçılık olur. Çoğunluğun ( ki gerçekten kütük araştırması yapıldığında herkes Türk'ten farklı bişi çıkar. Örneğin Türkmenlerin Araplarla karışık bir etnik millet olduğu gibi ) etniği olduğu bir ırkı övsen de, azınlığın (Tatar gibi) ırkını övmen de aynı şekilde yanlıştır. Gereksiz tartışmalara girildiğinde böyle sonuçlar olur.
Merhabalar;
Belirttiğiniz gibi ortada hiçbirşey yokken ceza aldığınızı düşünüyorsanız; İletişim/Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Ceza İtiraz başlığı altında üyeliğinize uygulanmış olan cezalar hakkında İKV Destek Takımı’ndan bilgi alabilir, cezanıza itiraz edebilirsiniz.
Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitliyorum.
İyi forumlar.
Belirttiğiniz gibi ortada hiçbirşey yokken ceza aldığınızı düşünüyorsanız; İletişim/Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Ceza İtiraz başlığı altında üyeliğinize uygulanmış olan cezalar hakkında İKV Destek Takımı’ndan bilgi alabilir, cezanıza itiraz edebilirsiniz.
Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitliyorum.
İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!