Sevgili Elwing

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Re: Sevgili Elwing

Mesaj gönderen Retaliation »

Bu konu kapanacak. Kesin.
Resim
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

NormanReedus yazdı:
FireFighter095 yazdı:
NormanReedus yazdı:
FireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !

İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.

Takipçiyisiyim bu konunun.İnşallah düzgün bir açıklama gelir.
Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?Ka
Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.

Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.

Üstüne almıyorsun galiba...
Irkçılık kavgası yapacak kadar düşmedim daha Allah'a şükür müslümanım Türk değilim ben.
O zaman bu muhabbete karışma.
Türk'üm demek ırkçılık değildir.Aksine dünya üzerinde hiçbir milletin erişemeyeceği onur ve gurur kaynağıdır.
NormanReedus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen NormanReedus »

FireFighter095 yazdı:
NormanReedus yazdı:
FireFighter095 yazdı:
NormanReedus yazdı:
FireFighter095 yazdı:"Ben Türkoğlu Türk'üm" demek ne zaman siyasete girdi Allah aşkına !

İlk Türk MMORPG oyun olarak övünüyoruz orda burda , demek suçmuş , demek bölücü söylemmiş verilen cezaya göre.

Takipçiyisiyim bu konunun.İnşallah düzgün bir açıklama gelir.
Ne oldu yönetimin lafından çıkmazdın sen. Y#@?Ka
Kodlamana gerek yok.Adam gibi yazabilirsin.

Yönetimi oyun için savunmak farklı , bu konudaki tutumları farklı.Türk'üm demek bölücülük olmuş , sen bana laf yetiştiriyorsun.Olayı tartışmaya götürüyorsun.

Üstüne almıyorsun galiba...
Irkçılık kavgası yapacak kadar düşmedim daha Allah'a şükür müslümanım Türk değilim ben.
O zaman bu muhabbete karışma.
Türk'üm demek ırkçılık değildir.Aksine dünya üzerinde hiçbir milletin erişemeyeceği onur ve gurur kaynağıdır.
Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.
+18 TWD #Norman Reedus.
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

Lafa gelince biz gönüllüyüz. Yapma kardeşim seni zorlayan yok.Doğru düzgün yapamıyosun işini yapma
Kullanıcı avatarı
TabipYarbay
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Kabile

Mesaj gönderen TabipYarbay »

yonetimin kemik kadrosu dagilmis durumda geriye kalandan bi cacik olmaz ayak takimi getir gotur ismail Misali
Carpie Diem
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

NormanReedus yazdı:Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.
Türk olmadığını dile getirmiştin , Türklüğü sana anlatma gayretine girmeyeceğim.Şayet Türk olsaydın
Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir.
bunu dile getirmezdin.

Sizin de bölücülere , işgalcilere karşı geldiğiniz gün ben de Türkmen Dağında olacağım.-bu değildir ki onları umursamıyoruz ,dualarımız onlarla- Önce kendi toprağımızı temizlememiz lazım değil mi ? Gerçi senin için her birey eşitti.Dağdaki terörist , canlı bombalar , provokatörler falan filan...Sen haine , bölücüye terörist demezsin , insan dersin değil mi ?

Amacınız belli.Bundan sonra size bu konu hakkında cevap vermeyeceğim.

Bu konuyu da takip ediyorum.
Kullanıcı avatarı
inquisitor
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tu Veni Adme

Mesaj gönderen inquisitor »

Bir Tatar olarak söylüyorum ki, üstüne basa basa Ben Tatar'ım dersem de ırkçılık olur. Sonuçta bi ırkı övüyorsun ve bu ırkçılık olur. Çoğunluğun ( ki gerçekten kütük araştırması yapıldığında herkes Türk'ten farklı bişi çıkar. Örneğin Türkmenlerin Araplarla karışık bir etnik millet olduğu gibi ) etniği olduğu bir ırkı övsen de, azınlığın (Tatar gibi) ırkını övmen de aynı şekilde yanlıştır. Gereksiz tartışmalara girildiğinde böyle sonuçlar olur.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

FireFighter095 yazdı:
NormanReedus yazdı:Aksine benim gözümde her birey eşittir. Ne olursa olsun dini, milleti, ırkı fark etmez. Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir. Madem o kadar Türkçüsün Türkmen dağı seni bekler.
Türk olmadığını dile getirmiştin , Türklüğü sana anlatma gayretine girmeyeceğim.Şayet Türk olsaydın
Onur ve gurur kaynağı nedir biliyor musun; Vatanı için gözünü kırpmadan canını verebilendir.
bunu dile getirmezdin.

Sizin de bölücülere , işgalcilere karşı geldiğiniz gün ben de Türkmen Dağında olacağım.-bu değildir ki onları umursamıyoruz ,dualarımız onlarla- Önce kendi toprağımızı temizlememiz lazım değil mi ? Gerçi senin için her birey eşitti.Dağdaki terörist , canlı bombalar , provokatörler falan filan...Sen haine , bölücüye terörist demezsin , insan dersin değil mi ?

Amacınız belli.Bundan sonra size bu konu hakkında cevap vermeyeceğim.

Bu konuyu da takip ediyorum.
Ağzına eline sağlık kardeşim :)
inquisitor yazdı:Bir Tatar olarak söylüyorum ki, üstüne basa basa Ben Tatar'ım dersem de ırkçılık olur. Sonuçta bi ırkı övüyorsun ve bu ırkçılık olur. Çoğunluğun ( ki gerçekten kütük araştırması yapıldığında herkes Türk'ten farklı bişi çıkar. Örneğin Türkmenlerin Araplarla karışık bir etnik millet olduğu gibi ) etniği olduğu bir ırkı övsen de, azınlığın (Tatar gibi) ırkını övmen de aynı şekilde yanlıştır. Gereksiz tartışmalara girildiğinde böyle sonuçlar olur.
Sen neyden bahsediyorsun birader?
Kullanıcı avatarı
Naveran
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Naveran »

Merhabalar;

Belirttiğiniz gibi ortada hiçbirşey yokken ceza aldığınızı düşünüyorsanız; İletişim/Destek Formu üzerinden Bildirim Tipi: Ceza İtiraz başlığı altında üyeliğinize uygulanmış olan cezalar hakkında İKV Destek Takımı’ndan bilgi alabilir, cezanıza itiraz edebilirsiniz.

Konu tartışmaya dönüştüğü için kilitliyorum.

İyi forumlar.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön