Anka haric tum sunucularin birlesmesi oyunu biraz canlilastirir bu konunuyu yetkililere nasil oneririm
Basit bi is sunucular arasi aktarmayi 1 gunlugune bedava yapicaklar tenha sunuculardaki arkadaslar faydalanacak.
Maden fiyatlari yukselir klan savaslari daha zevkli olur Grup bolgesi atmak dahada kolaylasir
Sunucu birlesmesi
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Sunucu birlesmesi
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <LIL>
Re: Sunucu birlesmesi
Görüş ve Öneriler başlığı altında Destek sayfasına yazabilirsin fakat daha önceden yapılan bu öneri için uzun bir süre böyle bir şey düşünülmediği söylenmişti. Ürünün ücretsiz olması ayrı bir kargaşaya sebebeyet verecektir. Sunucular birleştiğinde aynı isimli karakterler ve Loncalar ayrı bir sıkıntıyada yol açar kısacası böyle bir girişimde bulunmazlar diye düşünüyorum.
- istanbulunsesi
- FareAdam Düşmanı
Aslında bu konu çok basit bir konu. Hiçte karmaşa yaratıcak bir durum değil. Çok daha kalabalık oyunlar sunucu birleştirmesini hemen hemen her yıl yapar. Çözüm yöntemleride bellidir ve hemen hemen herkesin aklına gelebilcek yöntemlerdir.Vezirx27 yazdı:Görüş ve Öneriler başlığı altında Destek sayfasına yazabilirsin fakat daha önceden yapılan bu öneri için uzun bir süre böyle bir şey düşünülmediği söylenmişti. Ürünün ücretsiz olması ayrı bir kargaşaya sebebeyet verecektir. Sunucular birleştiğinde aynı isimli karakterler ve Loncalar ayrı bir sıkıntıyada yol açar kısacası böyle bir girişimde bulunmazlar diye düşünüyorum.
Dediğin diğer olay (ürünü alan kişiler) özel bir istektir. Bunun içinde herhangi bir mağduriyet falan olamaz.
Mantıklı bir öneri... Ancak sunucular kaldırır mı bilmiyorum. Tüm sunucular birleşmez sunucu sayısı yarı yarıya azaltılabilir. Çünkü eminönü sunucu şuanki yoğunluğunda bile sık sık sunucu yetersizliği çekiyorADS1940 yazdı:Anka haric tum sunucularin birlesmesi oyunu biraz canlilastirir bu konunuyu yetkililere nasil oneririm
Basit bi is sunucular arasi aktarmayi 1 gunlugune bedava yapicaklar tenha sunuculardaki arkadaslar faydalanacak.
Maden fiyatlari yukselir klan savaslari daha zevkli olur Grup bolgesi atmak dahada kolaylasir
- FireFighter095
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Voice Of Voiceless
Yönetim kanadında yapılacakar listesinde vardır bence bu konu.Fena bir fikil değil , gayet iyi olur bence ama imkanlar elverişsiz de olabilir.Altyapı falan
- Vezirx27
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: <LIL>
Yapılacak şey imkansız değil evet belki zorda değildir herşeyin bir çözümü vardır. Fakat oyuncular için yıllardır bir tüy uçurmamış en basit düşündüğümüz alış-veriş sınırı bile attırılmadığı halde böyle geniş kapsamlı bir çalışma şuan için yapacaklarını sanmıyorum. Kimseyi suçladığımız yok genel ve net bir bakış ile gözüken ve olanlar bunlar.
Öyle bir liste var mı bilmiyorum ama efsanevi olimpik havuzları var öneriler orada boğuluyorFireFighter095 yazdı:Yönetim kanadında yapılacakar listesinde vardır bence bu konu.Fena bir fikil değil , gayet iyi olur bence ama imkanlar elverişsiz de olabilir.Altyapı falan
Nerull arada giriyor foruma bu konu hakkında ne diyecek acaba merak ediyorum.Bir tane developer yokmu be abi hep gönüllü olmuyor.Sunucu birleşme 39 sunucu felan bu konuları gelip konuşsalar madem bir şey yapmıyacaksınız.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Teşkilat
Sunucu birleşmesi banada mantıklı geldi ama ilgilenen yok ki ... :ugeek:
Never beleive someone who tells who they are.
- Mucuksucuk
- Acemi Savaşçı
Sabah oyuna giriyorsun kimseler yok gibi birşey.Akşam biraz yogunluk oluyor oda 2 saat sürmüyor plus bile almak gerekmiyor boş yere.Sunucuların büyüklüklügüne göre 2 şer yada 3er birleşirse daha iyi degil ÇOK İYİ olur