Sunucu birlesmesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Sunucu birlesmesi

Mesaj gönderen ADS1940 »

Anka haric tum sunucularin birlesmesi oyunu biraz canlilastirir bu konunuyu yetkililere nasil oneririm
Basit bi is sunucular arasi aktarmayi 1 gunlugune bedava yapicaklar tenha sunuculardaki arkadaslar faydalanacak.

Maden fiyatlari yukselir klan savaslari daha zevkli olur Grup bolgesi atmak dahada kolaylasir
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <LIL>

Re: Sunucu birlesmesi

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Görüş ve Öneriler başlığı altında Destek sayfasına yazabilirsin fakat daha önceden yapılan bu öneri için uzun bir süre böyle bir şey düşünülmediği söylenmişti. Ürünün ücretsiz olması ayrı bir kargaşaya sebebeyet verecektir. Sunucular birleştiğinde aynı isimli karakterler ve Loncalar ayrı bir sıkıntıyada yol açar kısacası böyle bir girişimde bulunmazlar diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
istanbulunsesi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen istanbulunsesi »

Vezirx27 yazdı:Görüş ve Öneriler başlığı altında Destek sayfasına yazabilirsin fakat daha önceden yapılan bu öneri için uzun bir süre böyle bir şey düşünülmediği söylenmişti. Ürünün ücretsiz olması ayrı bir kargaşaya sebebeyet verecektir. Sunucular birleştiğinde aynı isimli karakterler ve Loncalar ayrı bir sıkıntıyada yol açar kısacası böyle bir girişimde bulunmazlar diye düşünüyorum.
Aslında bu konu çok basit bir konu. Hiçte karmaşa yaratıcak bir durum değil. Çok daha kalabalık oyunlar sunucu birleştirmesini hemen hemen her yıl yapar. Çözüm yöntemleride bellidir ve hemen hemen herkesin aklına gelebilcek yöntemlerdir.

Dediğin diğer olay (ürünü alan kişiler) özel bir istektir. Bunun içinde herhangi bir mağduriyet falan olamaz.

ADS1940 yazdı:Anka haric tum sunucularin birlesmesi oyunu biraz canlilastirir bu konunuyu yetkililere nasil oneririm
Basit bi is sunucular arasi aktarmayi 1 gunlugune bedava yapicaklar tenha sunuculardaki arkadaslar faydalanacak.

Maden fiyatlari yukselir klan savaslari daha zevkli olur Grup bolgesi atmak dahada kolaylasir
Mantıklı bir öneri... Ancak sunucular kaldırır mı bilmiyorum. Tüm sunucular birleşmez sunucu sayısı yarı yarıya azaltılabilir. Çünkü eminönü sunucu şuanki yoğunluğunda bile sık sık sunucu yetersizliği çekiyor :)
Kullanıcı avatarı
FireFighter095
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Voice Of Voiceless

Mesaj gönderen FireFighter095 »

Yönetim kanadında yapılacakar listesinde vardır bence bu konu.Fena bir fikil değil , gayet iyi olur bence ama imkanlar elverişsiz de olabilir.Altyapı falan
Kullanıcı avatarı
Vezirx27
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <LIL>

Mesaj gönderen Vezirx27 »

Yapılacak şey imkansız değil evet belki zorda değildir herşeyin bir çözümü vardır. Fakat oyuncular için yıllardır bir tüy uçurmamış en basit düşündüğümüz alış-veriş sınırı bile attırılmadığı halde böyle geniş kapsamlı bir çalışma şuan için yapacaklarını sanmıyorum. Kimseyi suçladığımız yok genel ve net bir bakış ile gözüken ve olanlar bunlar.
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

FireFighter095 yazdı:Yönetim kanadında yapılacakar listesinde vardır bence bu konu.Fena bir fikil değil , gayet iyi olur bence ama imkanlar elverişsiz de olabilir.Altyapı falan
Öyle bir liste var mı bilmiyorum ama efsanevi olimpik havuzları var öneriler orada boğuluyor
Kullanıcı avatarı
YemeLik
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen YemeLik »

Nerull arada giriyor foruma bu konu hakkında ne diyecek acaba merak ediyorum.Bir tane developer yokmu be abi hep gönüllü olmuyor.Sunucu birleşme 39 sunucu felan bu konuları gelip konuşsalar madem bir şey yapmıyacaksınız.
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Sunucu birleşmesi banada mantıklı geldi ama ilgilenen yok ki ... :ugeek:
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
Mucuksucuk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Mucuksucuk »

Sabah oyuna giriyorsun kimseler yok gibi birşey.Akşam biraz yogunluk oluyor oda 2 saat sürmüyor plus bile almak gerekmiyor boş yere.Sunucuların büyüklüklügüne göre 2 şer yada 3er birleşirse daha iyi degil ÇOK İYİ olur
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Keşke birşeyler yapsalar..
Never beleive someone who tells who they are.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön