Özlediğiniz O An'lar ..
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: Özlediğiniz O An'lar ..
Benim için unutulmaz anlardan biride Cevriye göreviydi
.4 5 grup toplardık.Cevoyu basardık.30 dakika sürmüştü kesimi ama çok kalabalık ve çok zevkliydi ekşın boldu.
Birde oyuna ilk başladığım zamanlarda aldığım ilk kütük yaran...Dişimi tırnağımı katıp almıştı
.Hey gidi günler. 
Never beleive someone who tells who they are.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Sığınaklar ve Miğrat'ın geldiği zaman oyunda bug olmuş, Sığınaklara girmek için grupta en az 12 kişi istiyordu
Geldiği ilk günler Miğrat'ın önü bomboş olmasına karşın Mısır Çarşısı'nda adım atılacak yer yoktu
Çok iyi hatırlarım kapıda en az sallamıyorum 20-25 grup lideri içeri sokmaya çalışıyordu grubunu
Sonrasında bu bugdan dolayı Test sunucusu açılmıştı telafi için ve çok eğlenceliydi
Kestiğin her yaratıktan 1 level atlıyordun ve klana girince direk mareşal oluyordun
Sığınaklara ilk defa ozaman girmiştim ve delilerin sesinden bir de o sığınaklar müziğinin birden başlamasından dolayı yerimden sıçradığımı bilirim. 2008'ten beri oyun serüvenimde unutamayacağım olaylardan biridir bu.
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
Phili ye kitabeye dev anaya cevriyeye karakürke 4-5 grup gittigimizi gorevi olan herkesin görevi yapıldığı herkesin birbirine saygi duydugu bir ortami kim ozlemedi ki..
komutanla banka arasinda yapılan klan savaslariyla lagdan hareket edemediğimiz o gunler, sancaga girerken sunucu dolu uyarisi alip oyundan atildigimiz o günler..
Hey gidi günler hey
komutanla banka arasinda yapılan klan savaslariyla lagdan hareket edemediğimiz o gunler, sancaga girerken sunucu dolu uyarisi alip oyundan atildigimiz o günler..
Hey gidi günler hey
- MaHKuMII
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: A. H. H
Gaffar kesimi için bütün teşkilat seferber olmuştu. Kimse kesemiyordu. Yaklaşık 8 9 ay böyle gitti. Ron loncası kesmeye çalıştı ve kesti de ama ron lonca lideri ar ge takımında olduğu için onun açıklar sayesinde kesebilme ihtimali göz önünde bulundurularak kesim iptal edilmişti. Daha sonra gölge haramileri loncası çıktı gaffarı kesti<teşkilat> o gün daha da aklımda...
Daha grup bölgeleri gelmeden önceydi galiba.Kadim Hidra kesimi oyunun en zor kesimiydi şüphesiz.Herkes grup bulmaya çalışıyordu.Meran Girişi neredeyse bütün gün dolu oluyordu.Bende 2 3 kere o gruplara katılmıştım ve hepsinde kadimi kesemeden dağılma olmuştu.Meran Sunucusunun o zamanlar en güçlü loncası vardı Sonx diye.Ordan biri ile tanışmış,kadime götürme sözü almıştım.Ertesi gün kadime gideceklermiş benide davet etmişti.Kesin keserdik yani sonuçta en güçlü loncaydı onlar.Gece uyuyamamıştım sonunda görevi yapacağım diye
Fakat ertesi gün hiç beklemediğim işler gerçekleşmiş mecburen evden gitmek zorunda kalmıştım.Eve geldiğimde ise o gün kadime giden lonca kadimi sorunsuz kesmiş giden gruplardan kadim hidrasını almayan yoktu.O günki yaşadığım hayal kırıklığı hala aklımda ve unutamıyorum
o zaman üzülmüş olsamda şimdi güzel bir anı olarak hatırlıyorum 
.....
- ADS1940
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
38 level buyucuydum o zamanlar bebeyiz daha 39 olimde komet merlin dizim diye planlar yapiyorum ex 95 heycanla kasiyorum 39 oldum gece pc yi kapatip uyudum ertesi gun oyuna girilmiyodu sove sove pc yi kapattim saat 1 gibi eve geldim bide ne gorim adam 40 level noluyo lan dedim kendi kendime yeni bolge cikmis yer alti diye yeni hayvanlari gorme umuduyla gidiyorum birine pm attim gorevleri almak icin mebrureye git dedi gittim domuza yolladi topala yolladi yer alti mantari gorevini aldim bende gidiyorum sivride mantar cekiyorum 10 a tamamladim topalla konusuyorum bitir yazisi gelmiyo delirdim bide ne gorim 15 kisi bos bi yerde oturup sohbet ediyolar birine sordum yer alti mantari ordan cikiyomus 7 saat bekledim 2 tane cekebildim ; ) buda boyle bi animdir
Parlementxi
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
Geri Dondum!
viewtopic.php?f=59&t=134891
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Gece gece güldürdün hocam,Allah da seni güldürsünADS1940 yazdı:38 level buyucuydum o zamanlar bebeyiz daha 39 olimde komet merlin dizim diye planlar yapiyorum ex 95 heycanla kasiyorum 39 oldum gece pc yi kapatip uyudum ertesi gun oyuna girilmiyodu sove sove pc yi kapattim saat 1 gibi eve geldim bide ne gorim adam 40 level noluyo lan dedim kendi kendime yeni bolge cikmis yer alti diye yeni hayvanlari gorme umuduyla gidiyorum birine pm attim gorevleri almak icin mebrureye git dedi gittim domuza yolladi topala yolladi yer alti mantari gorevini aldim bende gidiyorum sivride mantar cekiyorum 10 a tamamladim topalla konusuyorum bitir yazisi gelmiyo delirdim bide ne gorim 15 kisi bos bi yerde oturup sohbet ediyolar birine sordum yer alti mantari ordan cikiyomus 7 saat bekledim 2 tane cekebildim ; ) buda boyle bi animdir
Eminönü savaşları çok güzel oluyordu. Özellikle komutanda savaşmak kadar keyif aldığım bir şey yoktu. 
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
BunudaBanlayin yazdı:Arşivimde kalmış bir kaç resimi sizinle paylaşmak isterim. Aslında daha fazlası var fakat Hard disk gittiği için daha öncesini paylaşamıyorum
Karışık....
Ve bir zamanlar uyanıkların en çok kullandığı yer![]()
Arkadan saldırmaya gidiyoruz beyler yürüyünnnn :mrgreen:
Açılın beyler.. Sakınmalı , hasar itemli büyük ws.. Çılgıntürksoner - Bloodxdanger
12 kişi ermeydanı ...
Kuklacı'nın seçilmişi..
Mecxarap
Osmiridyum'da sabahlıyoruz..
İnşallah bu sefer kesicez..!! :mrgreen:
Baskın var...
Tılsım'ın şifacıları..
Alışverişte gelen ve giden paranın gözükmesini özledik:mrgreen: :roll:
Ejder Asa hazırlığı