Özlediğiniz O An'lar ..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: Özlediğiniz O An'lar ..

Mesaj gönderen ZowieN »

Benim için unutulmaz anlardan biride Cevriye göreviydi :D.4 5 grup toplardık.Cevoyu basardık.30 dakika sürmüştü kesimi ama çok kalabalık ve çok zevkliydi ekşın boldu. :D Birde oyuna ilk başladığım zamanlarda aldığım ilk kütük yaran...Dişimi tırnağımı katıp almıştı :D.Hey gidi günler. :)
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sığınaklar ve Miğrat'ın geldiği zaman oyunda bug olmuş, Sığınaklara girmek için grupta en az 12 kişi istiyordu :) Geldiği ilk günler Miğrat'ın önü bomboş olmasına karşın Mısır Çarşısı'nda adım atılacak yer yoktu :) Çok iyi hatırlarım kapıda en az sallamıyorum 20-25 grup lideri içeri sokmaya çalışıyordu grubunu :) Sonrasında bu bugdan dolayı Test sunucusu açılmıştı telafi için ve çok eğlenceliydi :) Kestiğin her yaratıktan 1 level atlıyordun ve klana girince direk mareşal oluyordun :) Sığınaklara ilk defa ozaman girmiştim ve delilerin sesinden bir de o sığınaklar müziğinin birden başlamasından dolayı yerimden sıçradığımı bilirim. 2008'ten beri oyun serüvenimde unutamayacağım olaylardan biridir bu.
Adrianalima
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Adrianalima »

Phili ye kitabeye dev anaya cevriyeye karakürke 4-5 grup gittigimizi gorevi olan herkesin görevi yapıldığı herkesin birbirine saygi duydugu bir ortami kim ozlemedi ki..
komutanla banka arasinda yapılan klan savaslariyla lagdan hareket edemediğimiz o gunler, sancaga girerken sunucu dolu uyarisi alip oyundan atildigimiz o günler..
Hey gidi günler hey
Kullanıcı avatarı
MaHKuMII
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: A. H. H

Mesaj gönderen MaHKuMII »

Gaffar kesimi için bütün teşkilat seferber olmuştu. Kimse kesemiyordu. Yaklaşık 8 9 ay böyle gitti. Ron loncası kesmeye çalıştı ve kesti de ama ron lonca lideri ar ge takımında olduğu için onun açıklar sayesinde kesebilme ihtimali göz önünde bulundurularak kesim iptal edilmişti. Daha sonra gölge haramileri loncası çıktı gaffarı kesti<teşkilat> o gün daha da aklımda...
Kullanıcı avatarı
erbayyy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen erbayyy »

Daha grup bölgeleri gelmeden önceydi galiba.Kadim Hidra kesimi oyunun en zor kesimiydi şüphesiz.Herkes grup bulmaya çalışıyordu.Meran Girişi neredeyse bütün gün dolu oluyordu.Bende 2 3 kere o gruplara katılmıştım ve hepsinde kadimi kesemeden dağılma olmuştu.Meran Sunucusunun o zamanlar en güçlü loncası vardı Sonx diye.Ordan biri ile tanışmış,kadime götürme sözü almıştım.Ertesi gün kadime gideceklermiş benide davet etmişti.Kesin keserdik yani sonuçta en güçlü loncaydı onlar.Gece uyuyamamıştım sonunda görevi yapacağım diye :) Fakat ertesi gün hiç beklemediğim işler gerçekleşmiş mecburen evden gitmek zorunda kalmıştım.Eve geldiğimde ise o gün kadime giden lonca kadimi sorunsuz kesmiş giden gruplardan kadim hidrasını almayan yoktu.O günki yaşadığım hayal kırıklığı hala aklımda ve unutamıyorum :) o zaman üzülmüş olsamda şimdi güzel bir anı olarak hatırlıyorum :)
.....
Kullanıcı avatarı
ADS1940
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ADS1940 »

38 level buyucuydum o zamanlar bebeyiz daha 39 olimde komet merlin dizim diye planlar yapiyorum ex 95 heycanla kasiyorum 39 oldum gece pc yi kapatip uyudum ertesi gun oyuna girilmiyodu sove sove pc yi kapattim saat 1 gibi eve geldim bide ne gorim adam 40 level noluyo lan dedim kendi kendime yeni bolge cikmis yer alti diye yeni hayvanlari gorme umuduyla gidiyorum birine pm attim gorevleri almak icin mebrureye git dedi gittim domuza yolladi topala yolladi yer alti mantari gorevini aldim bende gidiyorum sivride mantar cekiyorum 10 a tamamladim topalla konusuyorum bitir yazisi gelmiyo delirdim bide ne gorim 15 kisi bos bi yerde oturup sohbet ediyolar birine sordum yer alti mantari ordan cikiyomus 7 saat bekledim 2 tane cekebildim ; ) buda boyle bi animdir
Parlementxi
Geri Dondum!

viewtopic.php?f=59&t=134891
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Retaliation »

ADS1940 yazdı:38 level buyucuydum o zamanlar bebeyiz daha 39 olimde komet merlin dizim diye planlar yapiyorum ex 95 heycanla kasiyorum 39 oldum gece pc yi kapatip uyudum ertesi gun oyuna girilmiyodu sove sove pc yi kapattim saat 1 gibi eve geldim bide ne gorim adam 40 level noluyo lan dedim kendi kendime yeni bolge cikmis yer alti diye yeni hayvanlari gorme umuduyla gidiyorum birine pm attim gorevleri almak icin mebrureye git dedi gittim domuza yolladi topala yolladi yer alti mantari gorevini aldim bende gidiyorum sivride mantar cekiyorum 10 a tamamladim topalla konusuyorum bitir yazisi gelmiyo delirdim bide ne gorim 15 kisi bos bi yerde oturup sohbet ediyolar birine sordum yer alti mantari ordan cikiyomus 7 saat bekledim 2 tane cekebildim ; ) buda boyle bi animdir
Gece gece güldürdün hocam,Allah da seni güldürsün
Resim
Kullanıcı avatarı
turans
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen turans »

Eminönü savaşları çok güzel oluyordu. Özellikle komutanda savaşmak kadar keyif aldığım bir şey yoktu. ;)
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

:idea: :arrow: :arrow:
(Ematemax)
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

BunudaBanlayin yazdı:
Arşivimde kalmış bir kaç resimi sizinle paylaşmak isterim. Aslında daha fazlası var fakat Hard disk gittiği için daha öncesini paylaşamıyorum

Karışık....
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Ve bir zamanlar uyanıkların en çok kullandığı yer :D
Resim
Arkadan saldırmaya gidiyoruz beyler yürüyünnnn :mrgreen:
Resim

Açılın beyler.. Sakınmalı , hasar itemli büyük ws.. Çılgıntürksoner - Bloodxdanger
Resim

12 kişi ermeydanı ...
Resim

Kuklacı'nın seçilmişi..
Resim

Mecxarap
Resim

Osmiridyum'da sabahlıyoruz..
Resim

İnşallah bu sefer kesicez..!! :mrgreen:
Resim

Baskın var...